Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa bu nesilde offline olarak adam gibi oyun oynuyoruz ama pes serisinin en az satan oyunuda 2014 olduğu söyleniyo.ilginç bi durum.fox engine pes e baya oyuncu kaybettirdi anlaşılan. tabi bunda oyunun tamamlanmamis bi şekilde çıkması ve online başarısızlığın payı büyük. şu an itibarı ile oyun mükemmel bi seviyede. ufak tefek sıkıntılar hala var ama genel olarak taşlar oturmuş durumda.bn offline a doyamiyorum arkadaş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: odyometrifr06

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

şampyonlar ligi ve uefa avrupa ligini fifaya kaptırırsa çıldırırım ya.

Öyle birşey yok arkadaşlar!! , kim uyduruyor bunları anlamıyorum!!!

Daha adamlar geçen ay açıklama yaptılar tweet'le; uzun yıllar UEFA turnuvaları bizde diye!!!...

ya baktım sayfalarda yazılıyo . bide multiplayer sitesi yazmış yok uefanın sözleşmesi bu sene bitiyomuşta japon firması konamiyle imzalamak istemiyolarmışta fifayla görüşmelere başlanmış felan. böyle bişey olursa PES bıraksın bu nesili . madem yeni nesil motor felan aldın oyuna o organzasyonları kaptrma bi zahmet . zaten lig lisanslarından mahrum .

evet öyle diyorlar pes 2009da şampiyonlar ligi lisansını almış 4 yıllık pes 2013 sonunda sözleşmesi bitiyor pes 2014de şampiyonlar ligini vardı heralde 1 yıllık anlaşmamışlardır baktımda bir türlü bulamadım acaba kaç yıllık anlaştılar ben zannetmiyorum 1yıllık anlaşsınlar zaten pes bırakmaz ps4 ilk defa pes çıkarıyorlar ps4 pes 2015 birde şampiyonlar ligini çok güzel yaparlar bu fırsatı kaçırmazlar şuana kadar pes 2015 ps4 hiç video filan katmadılar ne zaman katacaklar acaba

e3 konferansında göstercekler fifa 15 küçük bi video göstermş bile . pesin tanıtımlarınıda iyi yapmaları lazım . ben fifa oynayamam arkadaş sevmiyorm çnkü oyun yapısı cins yani futbol değilmiş gibi . o yüzden PES'in bu sene iyi işler çıkarmasını umut ediyorum

• odyometrifr06 kullanıcısına yanıt
    PES 2015 - E3 TEASER VİDEO

• quote:

dostum haber ettiğin için sağol sloganı etkiledi beni . '' SAHA BİZİMDİR '' Yeni nesilde fifayı eziceğini düşünüyorum .

• quote:

çok uzun göstertiler doyamadım

• o kadar bekledik pes 2015 ps4 artık güzel bir oyun yapsınlar neredeyse 1 sene futbol oyunu oynamadan geçirdim ps3 pes 2014 çok kötüydü sonra ps4 çıktı ps4 aldım futbol oyunu olarak sadece fifa 14 vardı mecburen aldım ondada görüntü var oynayış yok pesde de L1+üçgen var fifada L1+üçgen var fifada aşırı derecede orta kafa golleri oluyor öyle kötü oldugunu bilseydim ps4 almazdım pes 2015 ps4 e çıkmasını beklerdim fifayı o kadar çok övdülerki belki gerçektende güzeldir dedm ama çok berbat bir oyun fifa
  • quote:

quote:

dostum haber ettiğin için sağol sloganı etkiledi beni . '' SAHA BİZİMDİR '' Yeni nesilde fifayı eziceğini düşünüyorum .

Feel The Game(Oyunu hisset) diyen FIFA 15'e karşı, The Pitch Is Ours (Saha bizim) sloganı gerçekten de meydan okuyucu olmuş!

Ayrıca videoda PES Productions formasındaki "Dedicated to football since 1995" yani "1995'den beri futbola adanmış" sloganı da dikkat çekici !!!

• quote:

quote:

quote:

Feel The Game(Oyunu hisset) diyen FIFA 15'e karşı, The Pitch Is Ours (Saha bizim) sloganı gerçekten de meydan okuyucu olmuş!

Ayrıca videoda PES Productions formasındaki "Dedicated to football since 1995" yani "1995'den beri futbola adanmış" sloganı da dikkat çekici !!!

kesinlikle PES bu sene meydan okuyacak çünkü geçen nesil bu tarz sloganları yoktu . Yeni nesilde saha PES'in E3'e bakıyorum PES2015'in videosunu dört gözle bekliycem

• odyometrifr06 kullanıcısına yanıt
    Boşuna bekleme dostum PES için, bu gece EA Sports'un sunumu var; fifa 15 trailer yayınlanacak ve tanıtımı yapılacak..

Konami ve PES 2015'in tanıtım ve sunumu yarın yapılacak dostum...
  • quote:

Boşuna bekleme dostum PES için, bu gece EA Sports'un sunumu var; fifa 15 trailer yayınlanacak ve tanıtımı yapılacak..

sony konferasıyla felan gelmez mi dostum ya sabaha kadar durcam valla . fifa 15in videosunu izledim . şampyonlar ligini felan alamamışlarki göstermediler . oh be .
  • quote:

quote:

sony konferasıyla felan gelmez mi dostum ya sabaha kadar durcam valla . fifa 15in videosunu izledim . şampyonlar ligini felan alamamışlarki göstermediler . oh be .

Dostum sölemiştim zaten, şampiyonlar ligini aldıkları filan yok; o sadece balon bir haberdi!!...

FİFA 15 tanıtımı ve videosunu ben de izledim; FİFA-14'ü ısıtıp, bikaç özellik katıp, yine lisanslara ve reklam gücüne güvenerek satışa çıkaracaklar!

Asıl patlama ve sıçrama KONAMİ/PES cephesinde olacak bu sene; bekleyelim ve görelim!!

• quote:

quote:

quote:

Dostum sölemiştim zaten, şampiyonlar ligini aldıkları filan yok; o sadece balon bir haberdi!!...

FİFA 15 tanıtımı ve videosunu ben de izledim; FİFA-14'ü ısıtıp, bikaç özellik katıp, yine lisanslara ve reklam gücüne güvenerek satışa çıkaracaklar!

Asıl patlama ve sıçrama KONAMİ/PES cephesinde olacak bu sene; bekleyelim ve görelim!!

çok merak ediyorum ilk defa pes fifadan önce bişey paylaşmadı ne ekran görntüsü ne video . bence bu sefer gönlümüzü alıp gaza basıcaklar . zaten PES'te şili arjantin ligi felanda eklenmşti . en çok merak ettiğim gameplayı ama cgı videodanda bişeyler çıkarabliriz ya .

• Videonun sonunda yazdığı gibi haziran 25 ine kadar oyun içi video görmemizi beklemeyelim 25 inde bakalım nasıl bir oyun içi görüntü göstericekler. Ama @pessi ye katılıyorum sloganları fifaya meydan okuyucu bu sene geride kaldıklarının bilincindeler ve ona göre adım atmaya başladıklarının göstergesi bu slogan bile bakalım düşündüklerini gerçekleştirip bize ps4te futbol oyununa doyurucaklar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Videonun sonunda yazdığı gibi haziran 25 ine kadar oyun içi video görmemizi beklemeyelim 25 inde bakalım nasıl bir oyun içi görüntü göstericekler. Ama @pessi ye katılıyorum sloganları fifaya meydan okuyucu bu sene geride kaldıklarının bilincindeler ve ona göre adım atmaya başladıklarının göstergesi bu slogan bile bakalım düşündüklerini gerçekleştirip bize ps4te futbol oyununa doyurucaklar mı

nasıl yani 25 haziranımı bekliyecez hiç değilse 3dk görüntü görsekdik neyi saklıyorlar
  • quote:

saat kaçta yapılacak bugun Konami ve PES 2015'in tanıtım ve sunumu yarın yapılacak demişsinde
  • quote:

quote:

saat kaçta yapılacak bugun Konami ve PES 2015'in tanıtım ve sunumu yarın yapılacak demişsinde

Öğleden sonra olacaktı, sanırım 2 ya da 3 gibi...
  • Konami bu sefer şaşırt şu tenis topuyla oynana futbol oyununu oynatma bana

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

• quote:

quote:

quote:

emin misin dostum hiç ses seda yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emin misin dostum hiç ses seda yok

benim bildiğim e3 de pes tanıtılmayacak

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    E3 oyun fuarında PES 2015 tanıtılacak ve basın bülteni yayınlanacak ( oyunun genel özellikleri ile ilgili ) ...
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.