Bildirim
PES 2014 (PS3 ANA KONU) (120. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Bugun pes sunumu kacta olacak bilgi varmi dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun modları hakkında bilgiler var mı. Yenilikler, efsane ol ya da master lig hakkında. Bu sene oyun motorundan haliyle çok bahsettiler ama oyun modları hakkında bir gelişme olacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: odyometrifr06
quote:
Orijinalden alıntı: pessi63
quote:
Orijinalden alıntı: maxell37
bu adam bhatti tam olarak kim..konaminin sözcüsü falan mı..
bugun demo tarihi gelmeyecek olabilir ama yarın gamescomda çok süpriz şeyler gelebilir..festigames fuarında şili liginin duyurusu yapıldı,gamescomdada acaba en azından bundesliga falan süprizi olurmu..
Bu sene Bundesliga yok ama diğer avrupa takımları kısmında Bayern Münih, Schalke 04 ve Bayer Leverkusen yer alacak..
Ancak SENEYE Bundesliga 4 takım full lisanslı ( Bayern Münih, Schalke 04, Hertha Berlin ve Bayer Leverkusen ) ;
diğer takımlar ise sahte isimli ( takım isimleri ve formalar sahte; oyuncu yüz ve isimleri ise gerçek ) olacak şekilde pes 2015'te yer alacak..
Seneye Brezilya Seri-B full lisanslı olarak oyuna eklenecek ( şu an 3 ya da 4 takım var) , Brezilya Seri-A'nın ise tüm stadları eklenecek ..
Rusya, Yunanistan ve Türkiye ligi ile ilgili de yabancı forumlarda istekler var.. Kolombiya, Meksika, Uruguay, Amerika-MLS, Çin ve Katar ligi de eklenmesi planlanan ligler arasında..
Japonya Ligi'nin pes 2014'e eklenme ihtimali var (we serisinde zaten hep oluyor bu lig) ..
İspanya ikinci ligi eklenebilir oyuna; muhtemelen DLC ya da yamalarla...
Ayrıca pes 2014'le birlikte ilk defa bir kıbrıs rum kesimi takımı (Apoel FC) oyunda yer alacak...
dostum sen bu bilgileri nerden alıyosun . konamide felan mı çalışıyosun ? şaka yapmıyorum . yazdıklarını o kadar net söylüyosun ki inanmamak elde değil .
Dostum PES ile ilgili yabancı sitelerden takip edip okuduklarımı paylaşıyorum sadece...
Dediğim gibi ilk bilgi doğru çıktı; 3 alman takımı bu sene lisanslı:
B.Münih, Schalke 04 ( SS'lerde Schalke gözüküyor zaten ) , diğeri de Bayer Leverkusen ...
-
Pessi bi dediğinde tutsun be olm -
Serinin gelmiş geçmiş en iyi PES oyunu olacak heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
quote:
Orijinalden alıntı: Luffy1907
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
quote:
ayın 21 indeki gösterimin saatiyle ilgili bilgi varmı dostlar
senin yoksa kimsenin yoktur
Gece 3 te olsa ne olcak farkeder mi senin için hocam :D
demo tarihi gelecek kesin çok fena heyecan yaptım hocam
cümle kuramıyorum
ama söz ağızdan bi kez çıkar haftaya bi gösteri yapcaz artık
demo bişi ifade etmez bnm için tek önemi robben ribery ve gomes ow durumuayrıca balotellide merak ediyorum
Merakını giderir umarım...
ewy hocam ow düşmüş veya sğa sla daha iyiler en azından mandzukic ve gomes e şükür müllerden de gf de dahha ii rakam bekliyorum dante ve boatengsğl tekrar
Gomezin ne işi var Bayern'de ? Full versiyonda olmaz orada adam Fiorentinaya transfer oldu.
Pes 14'te oynanış ve defans yetersizliğinden dolayı Pes 2013 teki gibi Barca ve Real'i seçme mecburiyeti olmazsa, birçok maçta Bayern'i seçeceğim..Takım gücü yeterli görünüyor.. Yine de Lahm'ın ov değeri daha yüksek olmalıydı..
-
Oyun oynanış olarak daha iyiye gidiyor ama şu kale filelerini de bi elden geçirseler, odun gibi fileler. Eski serilerde bile daha iyidi kale ağları... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kunio Kun
Pessi bi dediğinde tutsun be olm
Dostum haklısın ama demo konusunda herkesi fena yan yatırdı KONAMİ!
En çok da beni!
Ps3 için: 11 eylül
Xbox 360 için: 12 eylül diyorlar demo için...
İyi de bu adamlar önce temmuz sonu; sonra da ağustos sonu demediler mi demo için!!
Ama pc için hala umutluyum ben ; erken gelebilir yine 27 ağustos diyorum, bugün açıklarla onu da..
Bu arada 3 lisanlı alman takımı dün söylemiştim; onu açıkladılar ..
-
bundesliga olmalıydı bence -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Oyun oynanış olarak daha iyiye gidiyor ama şu kale filelerini de bi elden geçirseler, odun gibi fileler. Eski serilerde bile daha iyidi kale ağları...
Bana da tam tersi çok gevşek geliyor fileler. Yakından hızlı şut çektiğin zaman ağları delip seyircilere gidicek diye şüphe ediyorum bazen. -
quote:
Orijinalden alıntı: neo23
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
quote:
ayın 21 indeki gösterimin saatiyle ilgili bilgi varmı dostlar
senin yoksa kimsenin yoktur
Gece 3 te olsa ne olcak farkeder mi senin için hocam :D
demo tarihi gelecek kesin çok fena heyecan yaptım hocam
cümle kuramıyorum
ama söz ağızdan bi kez çıkar haftaya bi gösteri yapcaz artık
demo bişi ifade etmez bnm için tek önemi robben ribery ve gomes ow durumuayrıca balotellide merak ediyorum
Merakını giderir umarım...
ewy hocam ow düşmüş veya sğa sla daha iyiler en azından mandzukic ve gomes e şükür müllerden de gf de dahha ii rakam bekliyorum dante ve boatengsğl tekrar
Gomezin ne işi var Bayern'de ? Full versiyonda olmaz orada adam Fiorentinaya transfer oldu.
Pes 14'te oynanış ve defans yetersizliğinden dolayı Pes 2013 teki gibi Barca ve Real'i seçme mecburiyeti olmazsa, birçok maçta Bayern'i seçeceğim..Takım gücü yeterli görünüyor.. Yine de Lahm'ın ov değeri daha yüksek olmalıydı..
Dostum PES 2014'te oynanış farkılığı (olumlu anlamda) ve taktik çeşitliliğinden dolayı isteyen istediği takımla oynayabilecek...
Örneğin R.Sociedad alıp, R.Madrid'e kafa tutabilcen; tabi iyi bir taktik ve doğru bir oynayışla...
( Uzun top saçmalığı da olmuycak ayrıca! )
Trailer'den da belli oluyor zaten diğer takımlara da yer vermişler; Madrid - Barca yoktu mesela...
-
Nerde bu demonun 11inde çıkacağının resmi linki ? FIFAyla aynı tarihte demomu çıkartılır.. -
10 eylul nerden cikti dostlar
Konamiye tarih konusunda guven olmaz ama demo bu ay demislerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 14 NG videosu , oyun Fifa 13'Ün aynısı gibi duruyor hatta sağa sola amaçsızca koşmalar bile devam ediyor
http://www.ign.com/videos/2013/08/20/fifa-14-demo-offscreen-gamescom-2013
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 21 Ağustos 2013; 11:56:48 > -
Bir an önce yamalar çıksın da. Öyle sahte isim sahte formalarla oynanmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Nerde bu demonun 11inde çıkacağının resmi linki ? FIFAyla aynı tarihte demomu çıkartılır..
http://www.prorevo.de/blog/2013/pes-2014-release-am-19-09-demo-am-11-12-09-trailer/
-
gamescom videoları sağlam gözüküyor, özellikle atmosfer çok fena olmuşş. bu arada galatasaray bir gol bile atamamış, olacak iş mi ya.. : ) -
Dostlar Burak yılmazın facesini gören var mı ? Bir fotoğrafta gözüküyor fakat orada da çok uzakta kalıyor pek anlaşılmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X