Şimdi Ara

Pes 2014 Ön Siparişte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spiner_67

bi pepsi alıp geleyim gecen sene pc için 80tl vermiştim şimdi 60 tl .. bence uygun...

merhaba hocam yıllardır pes oynarım pes 4 ten beri ama hiç orjinal almadım ne gibi bir ekstraları oluyor ?
  • shopto'dan pes 2014 stoklarımızda diye mesaj geldi. ön siparişimi iptal etmiştim vatandan falan elden alırım diye. geçen sene shopto'dan aldım 5 veya 6 günde geldi sanırım. şimdi bugün kargoya verseler 24'ünde falan gelir ki gerek yok gibi. yarın veya cuma vatandan sağlam bir fiyat bekliyorum. sanki 65 tl olacak gibi. geçen yıl da 75'ten ön sipariş toplamıştı. Sonra oyun gelince de fiyat değişmedi. millet vatandan aynı hatta daha ucuz fiyata alırken biz de ingiltereden zarf bekliyorduk postacı amcayı gözleyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich81

shopto'dan pes 2014 stoklarımızda diye mesaj geldi. ön siparişimi iptal etmiştim vatandan falan elden alırım diye. geçen sene shopto'dan aldım 5 veya 6 günde geldi sanırım. şimdi bugün kargoya verseler 24'ünde falan gelir ki gerek yok gibi. yarın veya cuma vatandan sağlam bir fiyat bekliyorum. sanki 65 tl olacak gibi. geçen yıl da 75'ten ön sipariş toplamıştı. Sonra oyun gelince de fiyat değişmedi. millet vatandan aynı hatta daha ucuz fiyata alırken biz de ingiltereden zarf bekliyorduk postacı amcayı gözleyerek

vatandan 65 tl ye mi aldılar ???

edit: pc bölümüymüş burası ben ps3 sanarak girmiştim.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iOS Developer -- 18 Eylül 2013; 10:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

quote:

shopto'dan pes 2014 stoklarımızda diye mesaj geldi. ön siparişimi iptal etmiştim vatandan falan elden alırım diye. geçen sene shopto'dan aldım 5 veya 6 günde geldi sanırım. şimdi bugün kargoya verseler 24'ünde falan gelir ki gerek yok gibi. yarın veya cuma vatandan sağlam bir fiyat bekliyorum. sanki 65 tl olacak gibi. geçen yıl da 75'ten ön sipariş toplamıştı. Sonra oyun gelince de fiyat değişmedi. millet vatandan aynı hatta daha ucuz fiyata alırken biz de ingiltereden zarf bekliyorduk postacı amcayı gözleyerek

vatandan 65 tl ye mi aldılar ???

Evet vatan birkaçgün önce 65 tl'ye ön sipariş aldı. kargoyla birlikte 68-69'a geliyordu. Ben gec göndereceklerini tahmin ettiğim için girmedim o işe. Çünkü gelir gelmez gidip elden alıp kargo ücretinden de yırtıyorsun. Ayrıca 2-3 gün kargo beklemiyorsun. Zaten ön siparişte sipariş sırasına göre gönderme var. Sonuçta büyük firma memur gibi çalışıyor. Bir iki gün kargoya verme bir iki gün de kargonun gelmesi olsa 3-4 gün bekleme süresi olur. Hatta kargo bazen saçmalayıp yanlış yere de götürebiliyor. yarın veya cuma vatan raflarında yerini alacağını ve fiyatının da 65 tl olmasını bekliyorum. Geçen sene aral 90 tl'lerden bahsederken vatan 75'ten veriyordu. sonra da 70'e indi oyun çıktıktan 4-5 gün sonra belki vatan bir çılgınlık yapıp 60 tl bile diyebilir, şaşırmam

• http://shopto.net/video%20games/pc/PCPR36-pes-2014-pro-evolution-soccer-2014
    Shopto'da 19,85 pound+ 3 pound posta ücreti, 22,85 pound, bugünkü kurla 72 TL ediyor. Şimdi sipariş verirseniz bugün postaya verirler. Ama Pazartesi veya salı ancak gelir. Tr'den alanlar cuma günü online'da oynamaya başlayacaklar.
  • Ürünler kargolanmaya başlamış, şansımız yaver giderse yarına elimizde olur.
  • Almayanlara geçmiş olsun fiyat 81 tl oldu :D
    istanbul için bugun elimizde olur mu acaba? @28tatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

Almayanlara geçmiş olsun fiyat 81 tl oldu :D
    istanbul için bugun elimizde olur mu acaba? @28tatar

nerde 81 hocam. Yarın vatanda 65 veya 70'ten satılacak büyük ihtimal. Ön siparişle alanlar 3-4 gün sabredecek yoğunluk bahanesiyle bekletme garanti
    Hele araldansa daha kötü. yarın elden almak için saat sayıyorum.

Teknosa'da 90 tl Burdan alan var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich81 -- 19 Eylül 2013; 14:30:54 >

• naturklich81 N kullanıcısına yanıt
    hocam senin bir problemin mi var acaba aral'la? ya da yaşın 15 felan mı. cevap vermedikçe garipleşiyorsun. vatan'da 65'e satılma olasılığı görmüyorum. en iyi ihtimal 70 lira olacak. ayrıca stoklarda da görünmüyor, ön siparişten daha erken alma ihtimaliniz de zayıf. aral'a bariz düşmanlık besliyorsun, sebebini anlayamadım. sen öyle tercih etmiş olabilirsin de diğer yöntemlere başvuranlarla alıp veremediğin nedir? herkes işine baksın.
  • ysnyzc kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam, yarın gelir herhalde en erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

hocam senin bir problemin mi var acaba aral'la? ya da yaşın 15 felan mı. cevap vermedikçe garipleşiyorsun. vatan'da 65'e satılma olasılığı görmüyorum. en iyi ihtimal 70 lira olacak. ayrıca stoklarda da görünmüyor, ön siparişten daha erken alma ihtimaliniz de zayıf. aral'a bariz düşmanlık besliyorsun, sebebini anlayamadım. sen öyle tercih etmiş olabilirsin de diğer yöntemlere başvuranlarla alıp veremediğin nedir? herkes işine baksın.

ne alakası var hocam sizini yaş 7 falan galiba. geçmişte çok şikayet duydum yakınlarımdan ve forumdan hepsi bu. aralda çalışıyorsanız da bu kadar sinirlenmeyin kargolayın milletin oyununu hemen o kadar.

Dostum Merhaba ilk önce
    Sana bir haber veriyim sidik yasrısına girersek senden önce senden daha ucuza alıcagım kesin

60 tl ye araldan aldım su anda kargoda, üşenmeyip bagcılara gitsem su anda oyunu almıstım ama kasmaya gerek yok yarın gelecek ama 2-3 gun sonrada gelse sorun değil yani cocuk değiliz bekleriz

Pes 2014 Ön Siparişte

• quote:

Dostum Merhaba ilk önce
    Sana bir haber veriyim sidik yasrısına girersek senden önce senden daha ucuza alıcagım kesin

60 tl ye araldan aldım su anda kargoda, üşenmeyip bagcılara gitsem su anda oyunu almıstım ama kasmaya gerek yok yarın gelecek ama 2-3 gun sonrada gelse sorun değil yani cocuk değiliz bekleriz

Pes 2014 Ön Siparişte

Hocam haklısın ama herkesin tercihleri farklı. Çocukluk diyemeyiz. Ben beklemeyi sevmiyorum ve yarın elden alacağım. Kimisi de en ucuz olsun 1 hafta sonra gelsin der sorun yok. Acele edenin elden alması iyi olur hatta bir de fiyat uygun olursa. Bunu anlatmaya çalıştım. Geçen sene olduğu gibi olursa diye düşünerek.

• Neyse arkadaşlar herkes dilediği yerden dilediği fiyata alsın.
    Orijinal alanlar olarak bir liste yapıp, online olanlarla maç, turnuva falan yapabiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_81489478/f_//tm.htm#81489478
    Aynen herkesin tercih degişir sonucta ön sipariş biraz riskli, bu arada ben baya bi önden sipariş ettim, bütün ön siparişleri yarına yetiştirebilicekler mi bilmem @naturklich81
  • quote:

Aynen herkesin tercih degişir sonucta ön sipariş biraz riskli, bu arada ben baya bi önden sipariş ettim, bütün ön siparişleri yarına yetiştirebilicekler mi bilmem @naturklich81

Hocam gs ile şampiyonlar ligi yaptım kopya oyunda 2 maçta 6 puan
    Save ettim akşam devam edeceğim bakalım. Yalnız top player'da oynamama rağmen juventus orta sahadan çıkamadı nasıl iş anlamadım. Sanki yapay zekaya inme inmiş gibi oyunda, drogbayı görünce korktular mı ne Fifa 14 demo da oynuyorum, legendary zorluk yaparsam 4'ten aşağı yemiyorum

• quote:

quote:

Dostum Merhaba ilk önce

Pes 2014 Ön Siparişte

Hocam haklısın ama herkesin tercihleri farklı. Çocukluk diyemeyiz. Ben beklemeyi sevmiyorum ve yarın elden alacağım. Kimisi de en ucuz olsun 1 hafta sonra gelsin der sorun yok. Acele edenin elden alması iyi olur hatta bir de fiyat uygun olursa. Bunu anlatmaya çalıştım. Geçen sene olduğu gibi olursa diye düşünerek.

Hocam ben istanbul'da olsam gider bağcılardan alırdım. 60 tl + benzin

• Yaklaşık 30 dakika evvel ürün elime ulaştı. temiz iş oldu, aral'a teşekkürler buradan
  • quote:

Yaklaşık 30 dakika evvel ürün elime ulaştı. temiz iş oldu, aral'a teşekkürler buradan

kardeş ne zaman vermiştin siparişi.

ben Ekleme Tarihi: 18/09/2013 verdim ne zaman gelir acaba.
  • quote:

Yaklaşık 30 dakika evvel ürün elime ulaştı. temiz iş oldu, aral'a teşekkürler buradan

Hocam aral'a helal olsun bu sene dersine çalışmış. ben de araldan almadığıma pişman oldum. 60 tl idi ya pepsi koduyla tüh
    İyi oyunlar size.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.