Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: pape

eğer oyun yapısı pes 12 ye benzerse pes 11 e gene devam edeceğim 2013 te. bir pes fanı olarak hayatımda ilk defa bir pes oyunundan bu kadar iğrendim desem yeridir (pes 2012) oyun bildiğin fifa çakması.

Kesinlikle katiliyorum.. Bende Pes 12'den nefret edip sattim,Pes 11'i oynuyodum. Ozellikle Pes 11'in ozgurlukcu pas sisteminden sonra Pes12'nin fifavari pas sistemi beni oyundan tamamiyle soguttu.. İkinci sogutan sey ise; yeni master lig online. Pes 11'de cok daha derli toplu ve basitti, 12'de sacma sapan bi hale getirmisler. Oyuncularin kondisyonlari hep dusuk, ustelik hilecilerin onune gececeklerine bu sefer hile yapmayanlari daha da magdur etmisler.. Bu sene Pes13'ten de pek umudum yok aslinda ama bakicaz artik, en olmadi Pes11'e devam yine..

benim gözümde pes 6 nasıl efsane bi oyunsa pes 2011 de nerdeyse odur...
    pes 2011 de attığım müthiş paslaşmalı, emek dolu golleri hatırladıkça yeni bi master lig açıp yardırasım geliyo

• herkes pas sisteminden şikayetçi mecbur değiştirecekler o sistemi.bugün o saçma sapan paslardan dolayı kumandayı kıracaktım
  • Ben de pas sisteminden şikayetçiyim..Pes 2012 de, çapraz durumda bekleyen oyuncunuza yerden attığınız kısa paslar, adeta çekim gücü varmışcasına rakibe doğru yöneliyor ve sonuçta rakip oyuncu, topu kapıyor..Ayrıca pes 5-6 gibi efsane serilerde bu derece ara pasların, defansı şaşkına çevirmesi, ara pasa dayanan bir oyun sistemi yoktu..Pesin efsane olmuş serileri, kısa paslara, oyun kurmaya, ortalara, etkili şutlara, kademeli defans anlayışına dayanan gerçekçi oyunlardı..Pes 2012 de anlaşılmaz bir şekilde ,online maçlarda çoğu zaman pas atacak yer bulamıyorsunuz..Kendi takımınızdaki kontrolünüz dışında olan oyuncular, saçma sapan yerlerde durup, attığınızın pasların rakibe gitmesine neden oluyor..Pes 2011 daha sorunsuz bir oyundu..
  • PES 2011 ve PES 6'yı sevenler PES 2013'e bayılacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3'e demo ne zaman geliyor?
  • Bugün yeni video geliyomuş yarın da demo çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

ps3'e demo ne zaman geliyor?

Yarın.Bakalım nasıl olack.Ben has fifacıyımdır 09'dan beri hepsini aldım PS3.PES hiç almadım demoları kötüydü hep.Umarım iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES 2011 ve PES 6'yı sevenler PES 2013'e bayılacaklar.

hocam bu tahmin mi? duyum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: pape

eğer oyun yapısı pes 12 ye benzerse pes 11 e gene devam edeceğim 2013 te. bir pes fanı olarak hayatımda ilk defa bir pes oyunundan bu kadar iğrendim desem yeridir (pes 2012) oyun bildiğin fifa çakması.

Kesinlikle katiliyorum.. Bende Pes 12'den nefret edip sattim,Pes 11'i oynuyodum. Ozellikle Pes 11'in ozgurlukcu pas sisteminden sonra Pes12'nin fifavari pas sistemi beni oyundan tamamiyle soguttu.. İkinci sogutan sey ise; yeni master lig online. Pes 11'de cok daha derli toplu ve basitti, 12'de sacma sapan bi hale getirmisler. Oyuncularin kondisyonlari hep dusuk, ustelik hilecilerin onune gececeklerine bu sefer hile yapmayanlari daha da magdur etmisler.. Bu sene Pes13'ten de pek umudum yok aslinda ama bakicaz artik, en olmadi Pes11'e devam yine..

aynen kardeşim, pes 12 ye iki defa şans verdim acaba ilkinde benmi çok acele edip çabucak elden çıkarttım diye ama ikinci kez oyunu aldığımda da maalesef sonuç benim için aynı oldu. pes 11 in verdiği eğlencenin 10 da 1 ini veremiyor maalesef pes 12. zaten seninde bahsettiğin gibi mlo olayının içine etmişler 12 de. mesela 11 de mlo hala oynarımki 11 in mlo modu efsanedir benim için.

• PES12 de hücum hattını kademeli olarak 2 sıra dizen ara paslarla leblebi gibi gol buluyodu...

PES13ü de çözcez bakalım, full ara pasa dayalı olmasa güzel olur, bir de şu Messi şerefsizi online da 3 kişinin içinden dümdüz depar atarak geçmesin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

PES 2013'ü deneyenlerin yorumları.
  • quote:

quote:

quote:

nerde denendi yorumlandı
    KONAMI ofisinde mi?

sorgu gibi oldu ama bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nerde denendi yorumlandı
    KONAMI ofisinde mi?

Brezilya'da E3'de, ve Almanya'da yapılan play testlerde denendi ve twitter ve çeşitli web sitelerinde ön incelemeler yayınlandı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nerde denendi yorumlandı
    KONAMI ofisinde mi?

Brezilya'da E3'de, ve Almanya'da yapılan play testlerde denendi ve twitter ve çeşitli web sitelerinde ön incelemeler yayınlandı.

anladım, teşkkürler cevaplarınız için inşallah denilen gibi olur

• http://www.youtube.com/watch?v=RyLYjbDOM94&feature=related pes 2013 oynanış videosu arkadaslar izleyebilirsiniz 12 ile 13 arasında fazla fark yok heh bu 2013 bile diyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

http://www.youtube.com/watch?v=RyLYjbDOM94&feature=related pes 2013 oynanış videosu arkadaslar izleyebilirsiniz 12 ile 13 arasında fazla fark yok heh bu 2013 bile diyemedim

hocam bu zaten pes 2012.
    devre arası ortada en üstte ki yazıya bak...
  • Konami, İngiltere'de PES serisi için stüdyo açıyor. CV ve başvuruları, Ağustos 14-15 arası GDC Europe'da 165'inci kabinde alacak.
    http://winningelevenblog.com/blog/konami-to-open-london-pes-studio/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 24 Temmuz 2012; 13:25:47 >
  • Player ID video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 24 Temmuz 2012; 13:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay deki hareketler, top sürmeler, son vuruşlar, ortalar falan daha güzel göründü gözüme şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Gameplay deki hareketler, top sürmeler, son vuruşlar, ortalar falan daha güzel göründü gözüme şu an...

Daha da iyi olacak, bu % 70-lik E3 koduyla hazırlanan kısmı oyunun sadece ...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.