Şimdi Ara

pes 2013 oyuncu değiştirme ve top sürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

pes 2013'de şampiyonlar liginde finale kaldım süper star 30 dakika olarak da ayarladım bütün tuş ayarlarını denedim olmuyor, pes 2010'da sol shift tuşuna basınca bacağının arasından topu geçirip ileri attırıyordu e tuşu ile koşarken basarsan, topu daha ileri atıp depar atıyordu 2013'de onu bulamadım bu bir ikincisi şampionlar liginde final oyunuyorum 3 oyuncu sarı kartlı değiştireyim dedim menüde oyuncu seç pasif halde duruyor başkada diğer ayarlar ile yapamadım.

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • Teşekkürler oldu ama shift tuşu daha iyi oluyodu beee olsun alışacaz çok da sorun değil gibi görünüyor ben maça dönüyüm

5n'ci final maçım

benfica - barcelona (süper star 30 dakika)

1- 7-5
    2- 8-2
    3- 7-6
    4- 17-5
    5- 0:0(dakika 1:20) e tuşu sonrası sonucu yazacam bu sefer kupayı alacam

Orijinalden alıntı: beyazsite

Teşekkürler oldu ama shift tuşu daha iyi oluyodu beee olsun alışacaz çok da sorun değil gibi görünüyor ben maça dönüyüm

5n'ci final maçım

1- 7-5
    2- 8-2
    3- 7-6
    4- 17-5

normalde o shift tuşu değil c tuşudur. Ayarlayarak shift yapabilirsin.kolay gelsin

• yoo shift idi c dıbı bıdı yapıyor yani bir o ayağında bir bu ayağında oluyor top, hatta geri giderken yapınca topun üsüne basıp dönüyor, o değil istediğim şu anda e tuşuna iki kez basarsam topu biraz daha ileri atıyor ama gerçekten dandik yapmışlar eee eee ee ee e e e yapıyorum anca birinde ileri atıyor topu kaç topu o yüzden onu yapıyorum derken kaptırdım 10-5 gene yenildik olsun.

Orijinalden alıntı: beyazsite

Teşekkürler oldu ama shift tuşu daha iyi oluyodu beee olsun alışacaz çok da sorun değil gibi görünüyor ben maça dönüyüm

5n'ci final maçım

1- 7-5
    2- 8-2
    3- 7-6
    4- 17-5

önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu iyi oyunlar

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.