PES 2013 OYNAMAK İÇİN 20.12.2013 DEN ÖNCE OLUŞTURULMUŞ PSN HESABI ALINCAKTIR.
BÖYLE PES 2013 OYNAYABİLECEKMİYİM BİLEN VARSA SÖYLESİN ÇILDIRCAM.
SEN GİT SIFIR PS3 AL PES 2013 OYNAMAK İÇİN GİT SIFIR DVD AL VE OYNAYAMA ALLH BELANI VERSİN KONAMI EMİ :D
online mı oynayamıyorsun yoksa hiç mi çalışmıyor
O nasıl iş yav. 2014 yılında açtığın için Pes2013 ü oynatmıyor mu nedir durum yani.
Nasıl oluyor o? Anlatırsan detaylı sevinirim merak ettim çok garip..
pes 2013 alıcakken satan bazı yerler bunu yazmışalar..
PES 2013 ONLİNE PAS KOD HAKKINDA.
ÖNEMLİ NOT !!!
KONAMİ PES 2013 DE YENİ KULLANICILAR İÇİN ONLİNE KAPAMIŞTIR. SADECE ÖNCEDEN 20.12.2013 DEN ÖNCE OLUŞTURULMUŞ KULLANICILAR OYNAYABİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE ONLİNE KODU ÇALIŞMAMAKTADIR
KONAMİ PES 2013 DE YENİ KULLANICILAR İÇİN ONLİNE KAPAMIŞTIR. SADECE ÖNCEDEN 20.12.2013 DEN ÖNCE OLUŞTURULMUŞ KULLANICILAR OYNAYABİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE ONLİNE KODU ÇALIŞMAMAKTADIR
BU ENGELİ ASMAK İÇİN; PS3 TARİH VE SAAT KISMINA GELEREK SİSTEM TARİH VE SAATİNİ 10.10.2013 ALIN. SİZE AİT PSN HESABINIZ İLE GİRİŞ YAPARAK TEKRAR DENEYİN
hocam bende aynı sorunu yaşadım, konamiye mail attım; durumu sony'ye ilettik bazı kodlarda sorun varmış akşam saat 20:00 da düzelecek tekrar deneyin diye dönüş yaptılar, tekrar denediğimde sıkıntı olmadı. O yazdığın yazılarla ben de karşılaşmıştım, hatta sistem saatini geri alın deneyin falan diyordu, boşver onları ayrıca herhangi biri kodu isterse falan gönderme konami benden hiçbir şey istemedi. sen sorunu konamiye bildir büyük ihtimalle düzelir.