Bildirim
PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (159. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü,
3 Mobil
3 Mobil
Giriş
-
-
City:5 İnter:2
İnter:4 City:5
Chievo:1 City:1_____________________________ Ne yazsak olmuyor. artik imza yok. -
-

BU SENE KENDI GOL REKORUMUZU EGALE ETTIK GELECEK SENE COK FARKLI OLACAK YENI VE BOMBA TRANSFERLER ILE BIRLIKTE..._____________________________ -
senin derdin ne dir daha yüksek çzünürlük yokmuydu 297500x87500 bunun gibi 
_____________________________ Bf1 - Bf V Kodamanlar Topluluğu
Psn LuffyBey Psn SerhatKilic_Xbox Live SerhatKilic
████████████████████████████████████████████ -
quote:
Orijinalden alıntı: Luffy1907
senin derdin ne dir daha yüksek çzünürlük yokmuydu 297500x87500 bunun gibi
NİYE LA NE VAR RESİMDE KISKANDIN MI YOKSA :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Benfica 2 - 2 city
City 2 - 8 benfica
Benfica 0 - 0 porto
Porto 1 - 5 benfica
Benfica 5 - 1 barcelona
Barcelona 4 - 5 benfica
Gol rekorumu :) rekorlarn takimi burda.. 3 senede 5 kupa 1 sezonda en cok gol atan takim (113gol) , en az gol yiyen takim (46gol) , beraberligi olmayan ve lig icndede nagmalup bitiren ancak playofflarda sampiyonluk garantiledikten snra 1 kez maglub olan takim.. rekormu dedi biri haha :)
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoqueCarsi -- 23 Temmuz 2013; 21:46:42 >_____________________________ -
S.a Arkadaslar Nasılsınız ? Beni Hatırlayanlar Vardır Umarım Tolga ben Eski ArsenaL : ) Maclarınız Nasıl Gidiyor Keyifleriniz Yerindemi. _____________________________ -
Psv 4-4 Feyenoord
Feyenord 3-2 Psv_____________________________ PSN: tolgaerkan e-mail: ttolgaerkan@gmail.com Tolga Erkan. -
Benfica 4 - 2 inter
Inter 1 - 5 benfica
Benfica 3 - 5 psv
Psv 3 - 4 benfica
Maclarimiz bitmistir...
quote:
Orijinalden alıntı: RoqueCarsi
S.a Arkadaslar Nasılsınız ? Beni Hatırlayanlar Vardır Umarım Tolga ben Eski ArsenaL : ) Maclarınız Nasıl Gidiyor Keyifleriniz Yerindemi.
Selam Tolga, lig kalabalıklaştı oyuncular değişti bayağı güzel gidiyor bakalım, sen ne yaptın nasılsın Tanzer ben bu arada
-
ve kendımıze aıt bır sezonda en fazla gol atan takım olarak 113 gol barajını egale etmıs bulunmaktayız ve son gol rekoru 118 olmustur.. emegı gecen tum dopcularımıza tesekkuru borc bılırız...
SL Benfıca_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki