Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
63.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Juve:2. City:1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Adanalı
  • Yeni Sezon
    Manu vs Chievo 4-2 Galip Manu
    Chievo vs Manu 1-2 Galip Manu

ONLINE PES TOPLULUĞU
  • PES OF HONOR 6. SEZON ŞAMPİYONU pembe formasıyla lige estetik katan US Città di PALERMO OLMUŞTUR

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

PALERMO YILDIZLARIYLA İLK ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYOR

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

YARIN AKŞAM ŞEVVAL SAM KONSERİ EŞLİĞİNDE PALERMO-KADİR HAS ARENA'DA KUTLAMA YAPILACAKTIR (SPONSOR DESTEĞİYLE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ots038 -- 25 Nisan 2013; 10:44:29 >

ONLINE PES TOPLULUĞU
    PES of HONOR

• Palermo yeni transferlerine hoş geldin der

Evra-------------------------------------------Sergio Busquets--------------------------Arshavin-------------------------------Pogba----------------------------AZPILICUETA

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

ONLINE PES TOPLULUĞU
    PES of HONOR

• herkeze selam arkadaslar bol sans dılıyorum yenı uye olarak

lautoa 
    lıncoln
    kerzhakov
    engın baytar
    eder
    mangane
    osvaldo
    domızzı
    rosına
    negredo

Oncelik takas tekliflerdr arkadaslar ilgilenen pm atabilir veya watsuptan yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klıne123bora -- 26 Nisan 2013; 16:34:33 >

Coritiba-nkolou,cuadrado,adebayor
    Milan-ramires,welbeck,bent,giovinco
    Real madrid-guarin,walcott,torres
    Celtic-hernanes,higuain
    City-mascherano,menez,jackson m,dotan,motta
    Chevo-mathijsen,constant,mvila,varela,essien
    Liverpool-kone,manga,nasri,ormoa
    Inter-niang,dempsey
    Psg-fernandinho,zarate,quagliarella
    Palermo-song,gomis,mata,luisao
    Barcelona-onuoha,miccoli
    Munih-mbengue

Isimler iyi belli zaten arkadaslar ama olurda takas veya para olarak satarsaniz bu ismleri pm atmanz yeterli olacaktir transferde ben iyi adamdan cok sevdgm isimlerle oynamayi tercih ederm cunku

Manu yeni transferi olan kaka dan şok açıklama

Kaka:Kadromuz çok estetik ve harika oyuncularla dolu uzun yıllar şampiyonluğu el den bırakmıycaz gibi gözüküyor defans da bazı sıkıntılarımız olsa da bütün rakiplermizle başa çıkmayı biliriz yeri geldiğin de dünya ile savaşırız herkes hazır olsun size futbol zevkini tattırcaz doruklarına çıkarıcaz her maç sonrası ders çıkarcaz ve aynı zaman da ders vericez

Spiker:Takıma geldin takım da bir dünya yıldızı david villa var onun için ne düşünüyorsun

Kaka:David villa harika bir oyuncu ve harika bir yetenek çok kez karşı karşıya geldik david villa bu lig in en kaliteli ve en değerli futbolcusudur onu karalamak isteyenler olcaktır ama ne yönetim nede biz takım arkadaşları olarak buna izin vermiyceğiz

Spiker:Sence en güçlü takım kim

Kaka:Her takım güçlüdür ama biz onlardan daha güçlüyüz dediğim gibi rakiplerimize bir futbol restiali yaşatıcaz futbol öğreticez basketbol veya voleybol bizim tarzımız değil

Spiker:Burdan manu taraftarlarına söylemek istediğin bir şey var mı

Kaka:Onlar harika bir taraftar evimizde 12 kişi gibiyiz ve onlar herşeyin iyisini hak ediyor masa başı oyunları olmassa şampiyonluk yaşatacağız onlara hiç kuşkuları olmasın dediğim gibi gerekirse dünyayla savaşırız ama haksızlığa göz yummayız hocamız sir alex berk bu ligi iyi biliyor maç öncesi ve devre arasında konuşmalarıyla motivasyon üst düzey de oluyor o futbolun adaleti bizde onun askerleriyiz herkese gerektiği yerde cezasını keseceğiz iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akınfev -- 26 Nisan 2013; 18:27:47 >

ONLINE PES TOPLULUĞU

•  PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

Spiker:Yanımızda şuan david villa var manu fc nin gol makinesi duruyor evet villa ilk olarak takım için ne söyleyeceksin ilerde palacio ile birlikte oynuyorsun onun için neler söyleyeceksin

Villa:Takımımız gerçeketen çok iyi ortasahamız olsun forvet hattı olsun adete savaşan futbolcularla dolu ama defansımızda sıkıntımız olduğu bariz orta da ama ne kadar gol yersek o yediğimiz gollerin fazlasını atarak oyunu bitiriyoruz palacio çok iyi bir futbolcu güzel işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz

Spiker:Peki manu ya gelme sürecini anlatırmısın bize

Villa:Sir alex berk aradı beni ve beni yeni kurulan takımda görmek istediğinden bahsetti gerçekten gurur duydum çok iyi bir teknik adamın beni istemesi benim açımdan harika bir şeydi düşünmeden evet dedim gelicem dedim ve söz verdim sezon sonu ise bu isteğim oldu ingiltere de olmaktan gerçekten çok mutluyum harika bir şehir ve burdaki taraftarlar futbolu çok seviyor takımları için ölebilirler

Spiker:Lig de şu an lidersiniz bunun için ne düşünüyorsun iler de sence ne olur

Villa:lig de 1 mağlubiyetimiz ve 1 beraberliğimiz var onun dışın da gayet iyi gidiyoruz ve gideceğiz de ileriye baktığım zaman şampiyon bir manu görüyorum rakiplerimiz bizi durdurmak istiycek ama bu manu bir kere başladı mı durmaz ilerisi gelicektir kimsenin kuşkusu olmasın

Spiker:Freekick gollerin çok konuşuluyor 8 maçta 3 freekick golü bunun için ne düşünüyorsun

Villa:Bana verilen görev gol atmak benim de gördüğümü bulduğumu atmam lazım çünkü bunun için çalışıyorum

Spiker:Seni isteyen 3-4 takım var sen ne düşünüyorsun bu konuda

Villa:Beni isteyenler sadece ingiltere den bir villa alır ve ailesi ile yaşar ilk önce klübümü değil beni ikna etmeleri lazım çünkü bu manu dan kopmak o kadar kolay değil eroin gibi bir şey 1 kere aldınız mı devamı gelir ve taraftar gerçekten beni seviyor onları üzücek bir şey yapmak istemiyorum iyi günler

ONLINE PES TOPLULUĞU

• City:1. Barça:2
    Barça:4. City:0

coritiba 4-3 inter
    inter 5-2 coritiba

coritina 2-0 m.united
    m.united 5-2 coritiba

PSN : kfy96_sado
  • City:4. Liverpool:2
    Liverpool:4. City:2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 27 Nisan 2013; 13:28:55 >

ONLINE PES TOPLULUĞU
  • Real Madrid 1-2 Liverpool
    Liverpool 2-3 Real Madrid

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.