Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
63.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan_1977

quote:

Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN

BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA KİMSE KİMSEYE NİYE BÖYLE TAKTİK YAPIYON DEMESİN OZAMAN HERYESE EYVALLAH DİYECEĞİZ BUNDAN SONRA DEMEKKİ. KARARLAR VERİLMİŞ OYUN OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN BU SAATTEN SONRA DEMEKKİ HERŞEY TAKTİKSE EĞER TAKTİĞE GÖRE OYNARIM BUNDAN SONRA.....

Dostum geçen hafta siz yazdınız fikirlerinizi 3-4 kişi. Şimdide biz yazdık fikirlerimizi 5-6 kişi.

Herkesin fikri farklı. Herkesin oyun anlayışı farklı. Biz bu farklılıkları kabul edin diyoruz siz herkes aynı oynasın diyorsunuz.

Sürekli aynı golleri yiyen insanlar artık yeter dedi

Yoksa kimsenin kimseye bir negatif tavrı yoktur...

TAMAM ABİ MADEM ÖYLE OLCAK OZAMAN BENDE TAKTİĞİMİ DEĞİŞTİRİYORUM. MADEM MAÇ KAYBETMEMEK ÖNEMLİ OZAMAN YAPCAK BİŞE YOK .

BUYRUN BENİM TAKTİĞİM BU ARTIK... ÜŞENMEDİM CAD TE ÇİZDİM......
     PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3)

• quote:

quote:

quote:

BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA KİMSE KİMSEYE NİYE BÖYLE TAKTİK YAPIYON DEMESİN OZAMAN HERYESE EYVALLAH DİYECEĞİZ BUNDAN SONRA DEMEKKİ. KARARLAR VERİLMİŞ OYUN OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN BU SAATTEN SONRA DEMEKKİ HERŞEY TAKTİKSE EĞER TAKTİĞE GÖRE OYNARIM BUNDAN SONRA.....

Dostum geçen hafta siz yazdınız fikirlerinizi 3-4 kişi. Şimdide biz yazdık fikirlerimizi 5-6 kişi.

Herkesin fikri farklı. Herkesin oyun anlayışı farklı. Biz bu farklılıkları kabul edin diyoruz siz herkes aynı oynasın diyorsunuz.

TAMAM ABİ MADEM ÖYLE OLCAK OZAMAN BENDE TAKTİĞİMİ DEĞİŞTİRİYORUM. MADEM MAÇ KAYBETMEMEK ÖNEMLİ OZAMAN YAPCAK BİŞE YOK .

Dostum maç kaybetmemekle alakası yokki. Aksine maç kazanıyorum mesela ben... (diğerlerini bilemem)...

Şimdiye kadar kevgir defansıma her ara pasta gol atılıyordu. Laf ediyormuyduk sizin gibi? Hayır...

İsteğiniz çok saçma açıkçası. Herkes 4-4-2 3-5-2 4-3-3 oynayacak diye birşey yok.

Sen ve diğer arkadaşlar 2-3 defansla iyi defans yapabiliyorsunuz diye ben ve benim gibi düşünenlerde aynı şekilde 2-3 kişiyle iyi defans yapabilecek değiliz di mi?

YAPAMIYORUM arkadaşlar 2-3 kişi ile defans yapamıyorum... Bunu anlamıyorsanız yada anlamamazlıktan geliyorsanız yapacak birşey yok gibi...

Beceriksizim cidden bu defans konusunda... O yüzden de defansı kuvvetlendirmek benim için bir çözüm... Ortada bir çözüm varken sırf çok gol olsun ulan diye her maçı vereyim mi? Ki hep öyle oldu...
    4 atıyorum 6 yiyorum
    3 atıyorum 5 yiyorum...

Nereye kadar arkadaşlar? Siz zevk alıyordunuz ben almıyordum bu mantıktan... Siz ilk 4-5 için mücadele ediyordunuz ben sonda 2. 3. lük için...
    Bunun neresi zevkli? Maalesef artık en azından her maçı zorluyorum kendimce...

Zaten bazı arkadaşların baya iyi oynadığını kabullenerek bu noktaya geldi çoğumuz.

Aslan'ın karşısına hiç savunmasız çıkan kaplumbağa gibiydik...

En ufak empati yapmamanıza gerçekten çok şaşırıyorum...

Avaraj takımı olmaktan zevk mi alayım? Mazoşist miyim?

Not: Her sezon ortalama 65-80 arası gol yemek nereye kadar ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Bende defans yapamamaktan dolayı bir çok maçta puan kaybediyorum,kaybetmeye de devam edeceğim.Sorun bu değil. Defansı orta saha da kurup yapabildiğim kadar baskı yapıyorum. Çünkü amacım oynanan oyundan iki tarafında zevk alması. Kimi zaman bazı maçlarda kızıp her topu ileri de gönderiyorum ama bu bir iki maçta olur.
    9 kişi yorumum abartı değil gerçekten ibaret.
    Bahsettiğin bug1 ve bug2ye ve tek top pasa katılıyorum,korner konusuna şu ana kadar rastlamadım.
    Bazı kişiler bu bugları kullanmıyor olabilir,ancak asıl kullanan arkadaşların hiç sesi çıkmıyor ben ona takılmış durumdayım..
    Ama bu konuyu da daha fazla uzatmıyorum çünkü çözüme ulaşamayacak.

Doğan defansı orta saha da kurmaya da karşıyım ben :)
    Böyle bir futbol mu var? Sürekli saldır saldır.
    Heleki kerim bunu yapınca defans yapıp adamı durdurmaya çalışmaktan başka bişey olmuyor maçta. Hucuma bile zor çıkıyoruz.

Bu bug ları nerdeyse herkes kullanıyor ayrıca. Tek tek hangisini kim kullanıyor yazabilirim bile.
    Ve bunları kullanmadan da oyun oynanmıyor maalesef.

Ve bu bugların bazılarını durdurmanın tek yoluda defansı kuvvetli tutmak. Ki bu durumda bile çok sayıda pozisyon veriliyor hala.

Yani gördüğün gibi karşı olunan şeyler karşılıklı... Böyle düşünen de öyle düşünen de farklı şeylere karşı oyunda...

90 dk.boyunca 9 kişi defans yapan 1 kişi bile görmedim henüz !!!
    Varsa açıkça söyle konuşalım...

Tamamına cevap vermeyeceğim,çünkü uzatmak istemiyorum demiştim. Ancak konuyla ilgili gerekli ss mevcut,gerektiğinde yayınlarız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum maç kaybetmemekle alakası yokki. Aksine maç kazanıyorum mesela ben... (diğerlerini bilemem)...

Şimdiye kadar kevgir defansıma her ara pasta gol atılıyordu. Laf ediyormuyduk sizin gibi? Hayır...

İsteğiniz çok saçma açıkçası. Herkes 4-4-2 3-5-2 4-3-3 oynayacak diye birşey yok.

Sen ve diğer arkadaşlar 2-3 defansla iyi defans yapabiliyorsunuz diye ben ve benim gibi düşünenlerde aynı şekilde 2-3 kişiyle iyi defans yapabilecek değiliz di mi?

YAPAMIYORUM arkadaşlar 2-3 kişi ile defans yapamıyorum... Bunu anlamıyorsanız yada anlamamazlıktan geliyorsanız yapacak birşey yok gibi...

Beceriksizim cidden bu defans konusunda... O yüzden de defansı kuvvetlendirmek benim için bir çözüm... Ortada bir çözüm varken sırf çok gol olsun ulan diye her maçı vereyim mi? Ki hep öyle oldu...
    4 atıyorum 6 yiyorum
    3 atıyorum 5 yiyorum...

Nereye kadar arkadaşlar? Siz zevk alıyordunuz ben almıyordum bu mantıktan... Siz ilk 4-5 için mücadele ediyordunuz ben sonda 2. 3. lük için...
    Bunun neresi zevkli? Maalesef artık en azından her maçı zorluyorum kendimce...

Zaten bazı arkadaşların baya iyi oynadığını kabullenerek bu noktaya geldi çoğumuz.

Aslan'ın karşısına hiç savunmasız çıkan kaplumbağa gibiydik...

En ufak empati yapmamanıza gerçekten çok şaşırıyorum...

Avaraj takımı olmaktan zevk mi alayım? Mazoşist miyim?

Not: Her sezon ortalama 65-80 arası gol yemek nereye kadar ???

VALLA ABİ ANLAMAMAK DEĞİL OLAY BENDE ORTALAMA HER SEZON 70 GOL YİYORUM ACIK OYNADIĞIMDAN DOLAYI MAKSAT KUSTURMEMEK KİMSEYİ. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HERKEZİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIM VAR . BENDE SENDEN FARKLI SOYLEMIYORUM MADEM OYLE İŞTE BOYLE DİYORUM BENDE :)

• Polat Abi,

Taktik olayını yanlış anlamışın galiba bir şeyi sürekli yaparsan boku çıkar zaten. Ben sürekli arapas yapıyorsam , biri sürekli ortasahada yan pas geri pas yapıyorsa hiç etik değildir. Ben ilk defa sizle başlıyorum ciddi anlamda pes oynamaya, ilk geldiğim zamanları hatırlarsınız, sezonlar ilerledikçe ara pası olayı azaldı, ha bu demek değil ki ara pası hiç yapmayacağım, valla sürekli olmamak bokunu çıkarmamak kaydıyla ligin kurulları dahilinde her taktik yapılabilir, kimsede başkasının ne yaptığını karışamaz...

ONLINE PES TOPLULUĞU
    PES of HONOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ots038

Polat Abi,

Taktik olayını yanlış anlamışın galiba bir şeyi sürekli yaparsan boku çıkar zaten. Ben sürekli arapas yapıyorsam , biri sürekli ortasahada yan pas geri pas yapıyorsa hiç etik değildir. Ben ilk defa sizle başlıyorum ciddi anlamda pes oynamaya, ilk geldiğim zamanları hatırlarsınız, sezonlar ilerledikçe ara pası olayı azaldı, ha bu demek değil ki ara pası hiç yapmayacağım, valla sürekli olmamak bokunu çıkarmamak kaydıyla ligin kurulları dahilinde her taktik yapılabilir, kimsede başkasının ne yaptığını karışamaz...

YA GÜZEL KARDEŞİM BENDE FARKLI BİŞE DEMİYORUM ZATEN. DÜN KİMDİ YA MESAJ ATTI W.APP DAN OYUNDAN AYRILIYORUM DIYE BIDE TAKTİK RESMİ GÖNDERMİŞTİ YANLIS HATIRLAMIYOSAM OYUNDANC CIKIYORUM DEDI TAKTIK RESMEN REZALET BENCE FULL DEFANS TEK SF BU NEDİR ABİ YA BÖYLE. BENİM DEMEK İSTEİĞİM AÇ İÇİNDE FARKLI TAKTİKLER YAPILABİLİR AMA SÜREKLİ BÖYLE OYNAYIP RAKİBİ KÜSTÜRMENİN DE ANLAMI YOK. BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BÖYLE OLDUĞU ZAMAN ZEVKSİZ OLUYOR BENCE. HERKEZ İSTEİĞİ TAKTİĞİ YAPMAYA ÖZGÜR SONUÇTA AMA İLK ZAMANLARDAKİ KADAR ZEVKLİ OLMADIĞI DA KESİN KANATİMCE. BİRAZ DAHA BUA DİKKAT ETSEK ESKİ HAVASINI YAKALAR LİG ÖNEMLİ OLAN KİMSENİN KIRILMAMASI. SONUÇTA İLK BAŞLADIK HERKEZİN KADROSU KENDİNE GÖRE İYİYDİ AMA BİRDEN DEĞİŞTİ SESİMİ ÇIKARMADIM SONUÇTA OYUN YANİ BUDA. BAKARSIN GENE DEĞİŞİR BELLİ İ OLUR. :)

• city:4 liverpool:1
    liverpool:3 city:1

city:2 juventus:2
    juventus:2 city:1

quote:

quote:

Benim taktik la o. One geçince yapıyorum bazen rakip aciliyor mecbur sonra at istediğin kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnstagram: LeatrixCreative

• City:3. B.munih:2
    Münih:4. City:4

Bayern munıch-2-3 Man blue

Bayern munıch-3-0 Juventus
    Bayern munıch-5-1 Juventus

psn:gskayas
    twitch yayınım:http://www.twitch.tv/gokhankayas
  • CELTIC 2-0 INTER
    INTER 5-0 CELTIC

ONLINE PES TOPLULUĞU
  • PSG 3-1 Atl Madrid
    Atl Madrid 2-3 PSG

At Madrid 3 Celtic 3

ONLINE PES TOPLULUĞU
    PES of HONOR
  • MILAN YENİ TRANSFERİNİ DUYURUYOR.....

AMCASI PİRE FERHAT DAYISI JET FADIL OLAN BİRİ. İYİ BİR 10 NUMARA VE ATTIĞI ÇOK İYİ DİLLERLE TANINIR..... VE KARŞINIZDA GIOVINCOOO

FUTBOLCUMUZ MARTINS'IN BASINA VERDİĞİ DEMEÇTE;

GIOVINCONUN TAKIMA KATKISI COK OLUCAK DIYE DUSUNUYORUM . O SADECE DIL ATSA YETER BIZE .... DEDİ :)

• Bayern munıch-6-2-Palermo
    Bayern munıch-5-3-Palermo

Burdanda bir merhaba demek istedim.

Takımı kurup yarından itibaren ( Prd bugün oldu artık) aranıza katılıyorum.
    PSN: btioyo beni herkesin eklemesini rica ediyorum.

83 ve 84 ov draftlarını gerçekleştirdim. Bilginize sunarım.

Herkese iyi geceler ve tekrar teşekkürler.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.