Şimdi Ara

PES 2013 ÇALIŞMAYI DURDURMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar canım bı pes oynamak ıstedı baktım kösede pes13 kalmıs bılgısayarda neyse kurdum hersey yolunda ama maça gırınce oyundan atıyor çalısmayı durdurdu dıyor. 2 gundur forumlarda arıyorum arıyorum bı cozum bulamadım.. kitserverdan tutun dt07.img ondan alın guvenlık duvarı bı suru crack falan hepsını denedım olmuyor.. SKIDROW da aynı sorun RELOADED dede aynı sorun degısen bıse yok efsane ola gırıyorum herıfı yapana kadar hersey normal sonra tak aynı hata.. Allah askına bunun bı cozumu yok mu arkadaslar.. Windows 8.1 işletim sistemim ekran kartım Intel(R) HD Graphics 3000 ‎(PS3.0/VS3.0)‎ ( OYUNUN SETTİNG.EXE DE BUNUN YANINDA YAPILAMIYOR DİYE Bİ GICIK YAZI VAR) Bi yardımcı olun kardeşler dostlar bi maç yapıp cıkacam hırs yaptım :(

• Kardeşim diyerek başlıyorum. Aynı gün aynı şeyleri hissedip o kenarda kalan pes2013 kurmuşuz ve aynı şekilde oyundan atma sıkıntısı. Şampiyonlar Liginde maça giriyorum oynuyorum sıkıntı yok. pes2015 kurdum sevmedim sildim hiçbir sıkıntı yaşamadan oynadım hem de. Ama bu pes2013 de oyun planına girince oyundan atıyor. Bir çözüm bulamadım. Dediğin gibi crack denedim dtm filan o dosyayı değiştirdim yamalar filan her şeyi yaptım uyumluluk modu yönetici olarak çalıştırma filan gerçekten her şeyi yaptım. Olmuyor. Şuan bile uğraşıyorum. Bir çözümü yok sanırım DH de buluruz diye tam bu konuyu açacaktım şimdi arkadaşın yazısını gördüm gerek kalmadı açmama yardımcı olabilecek olanlar varsa lütfen yazsın bir master lig oynayıp çıkacağım hırs yaptım ben de.
  • Dostum umduğumuz gibi DH yine o kadar bos konu olan forum sıtelerının arasından sıyrılıp yardımımıza kostu.. konulara bı goz atayım derken aynı konu baslıklı bı buldum orda yazanları uyguladım ılk asama basarılı oldu artık atmıyor oyundan. kapanmıyor hemen bı efsane ol yapıyorum hırsımı atmam lazım :) buyur sende dene ınsallah senın kı de duzelır..

Windows 8.1'de Pes13'ün Ekran kartını görememe sorununa kesin çözüm:
    İlk önce 1.04 update indirip yapıyoruz:
    http://www57.zippyshare.com/v/61264410/file.html
    Daha sonra buradan 1.04 uyumlu kitserveri indiriyoruz:
    http://www57.zippyshare.com/v/20916421/file.html
    Kitserver13 klasörünü oyunun yüklü olduğu klasöre doğruca atıyoruz. Kitserver13 klasörünün içine girip manager.exe'i çalıştırıyoruz ve pes2013.exe'yi seçip Attach butonuna tıklıyoruz. Sonra yine kitserver13 klasörünün içindeki config.exe'yi çalıştırıyoruz. Enable custom resolution işaretleyip çözünürlüğümü giriyoruz (1366 768 gibi). Daha sonra enforce picture quality işaretleyip High işaretliyoruz. Son olarak da gamespeed 1.00 ayarlı olsun. İsterseniz bunu kafanıza göre değişebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra Save butonuna tıklıyorsunuz. Artık oyun sorunsuzca ekran kartını kullanabiliyor. PC'de 840m ve intel hd 4400 olmasına hiçbir türlü oyunu oynatmıyordu. Maça girerken pes 13 durduruldu hatası veriyordu. Ama bu işlemleri yapınca oyun sorunsuzca çalışıyor. Oyuna girerken yine durdur yoksay gibi hata veriyor ama o önemli değil. Yoksaya tıklayınız.

• Ben de buraya yazdığımda bulmuştum bunu yapıyordum şuan tam olarak nasıl yapacağım diye girince senin yazdığını gördüm :D Neyse sende olduğu gibi bende de çalışsa bari

Orijinalden alıntı: ocalhuseyin

Dostum umduğumuz gibi DH yine o kadar bos konu olan forum sıtelerının arasından sıyrılıp yardımımıza kostu.. konulara bı goz atayım derken aynı konu baslıklı bı buldum orda yazanları uyguladım ılk asama basarılı oldu artık atmıyor oyundan. kapanmıyor hemen bı efsane ol yapıyorum hırsımı atmam lazım :) buyur sende dene ınsallah senın kı de duzelır..

Windows 8.1'de Pes13'ün Ekran kartını görememe sorununa kesin çözüm:
    İlk önce 1.04 update indirip yapıyoruz:
    http://www57.zippyshare.com/v/61264410/file.html
    Daha sonra buradan 1.04 uyumlu kitserveri indiriyoruz:
    http://www57.zippyshare.com/v/20916421/file.html
    Kitserver13 klasörünü oyunun yüklü olduğu klasöre doğruca atıyoruz. Kitserver13 klasörünün içine girip manager.exe'i çalıştırıyoruz ve pes2013.exe'yi seçip Attach butonuna tıklıyoruz. Sonra yine kitserver13 klasörünün içindeki config.exe'yi çalıştırıyoruz. Enable custom resolution işaretleyip çözünürlüğümü giriyoruz (1366 768 gibi). Daha sonra enforce picture quality işaretleyip High işaretliyoruz. Son olarak da gamespeed 1.00 ayarlı olsun. İsterseniz bunu kafanıza göre değişebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra Save butonuna tıklıyorsunuz. Artık oyun sorunsuzca ekran kartını kullanabiliyor. PC'de 840m ve intel hd 4400 olmasına hiçbir türlü oyunu oynatmıyordu. Maça girerken pes 13 durduruldu hatası veriyordu. Ama bu işlemleri yapınca oyun sorunsuzca çalışıyor. Oyuna girerken yine durdur yoksay gibi hata veriyor ama o önemli değil. Yoksaya tıklayınız.

Yok yok bende olmadı. düzelmedi bir türlü. Güncellemeyi yapamıyor olabilir miyim çünkü oyuna girerken yine 1.00 yazıyor ancak güncelleştir diyorum kendisi dolup bitiyor son diyorum ardından oyuna girmiyor tekrar crack yapmak lazım yeniden crackliyorum onun crack ayrı mı yoksa bulamadım bir türlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2013 YÜKLEME SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.