Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xfile28

Millete tezahuratlar, marşlar diye link veriyorsun alın kurun bunu diye linke bakıyorum exe dosyası. Ps3 yamalarında olsun ses dosyalarında olsun hangisinde Exe dosyası ile kurulum yapılıyor. Dalgamı geçiyorsun adam mı seçiyorsun? Geçen mesajda Virüs Total sonuçlarını paylaştım, açar bakarlar kim doğru kim yalnış diye.Benim ne menfaatim olacak, ben burda diğer üyelerin bu virüs tuzağına düşmemesi için uyarı amaçlı mesajımı yazdım. Buda son postum sana.

arkadaşım aylardır en ufak foruma cevap yazmıyorum ama adamı deli edersiniz. adam sizin için uğraşmış o kadar upload etmiş. bari bi naneden anlamıyosun gelip gölge etme. uploadedten indirdiğinde exe çıkıyor evet ama bu o sitenn hep yaptığı bi adilik. adam onu da düşünmüş alternatif link koymuş. zippyshare dene bak nası geliyo tezahurat dosyası. ben hem yamayı hem tezahuratları kurdum hepsi sorunsuz virüssüz. anladık bişeyden anladığınız yok. oturun kendiniz yapın yamayı. açmayın bu başlığı tıklayınca virüs geliyor. ekrandan solucan çıkıyor. cevapta yazmıycam zaten lazım olmasa bu forumu da açmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rackopat

quote:

Orijinalden alıntı: xfile28

Millete tezahuratlar, marşlar diye link veriyorsun alın kurun bunu diye linke bakıyorum exe dosyası. Ps3 yamalarında olsun ses dosyalarında olsun hangisinde Exe dosyası ile kurulum yapılıyor. Dalgamı geçiyorsun adam mı seçiyorsun? Geçen mesajda Virüs Total sonuçlarını paylaştım, açar bakarlar kim doğru kim yalnış diye.Benim ne menfaatim olacak, ben burda diğer üyelerin bu virüs tuzağına düşmemesi için uyarı amaçlı mesajımı yazdım. Buda son postum sana.

arkadaşım aylardır en ufak foruma cevap yazmıyorum ama adamı deli edersiniz. adam sizin için uğraşmış o kadar upload etmiş. bari bi naneden anlamıyosun gelip gölge etme. uploadedten indirdiğinde exe çıkıyor evet ama bu o sitenn hep yaptığı bi adilik. adam onu da düşünmüş alternatif link koymuş. zippyshare dene bak nası geliyo tezahurat dosyası. ben hem yamayı hem tezahuratları kurdum hepsi sorunsuz virüssüz. anladık bişeyden anladığınız yok. oturun kendiniz yapın yamayı. açmayın bu başlığı tıklayınca virüs geliyor. ekrandan solucan çıkıyor. cevapta yazmıycam zaten lazım olmasa bu forumu da açmazdım.

Aynen kardeş, helal olsun iyi açıklamışsın.

• ygzyaman kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık gerçekten çok güzel bir yama olmuş, fakat ben bu yamadan türkçe spikeri nasıl iptal edebilirim ve futbolcu isimlerinin büyük harf olmasını nasıl sağlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamin_man1985

elinize sağlık gerçekten çok güzel bir yama olmuş, fakat ben bu yamadan türkçe spikeri nasıl iptal edebilirim ve futbolcu isimlerinin büyük harf olmasını nasıl sağlayabilirim?

Bu sadece yama içinde türkçe spiker yok zaten. Büyük harf olmasını istiyorsanız da indirdiğiniz dosyanın içinden çıkan Büyük harfle ilgili klasörün içinde ki editi ps3' ünüze kopyalamalısınız. Nasıl kurulacağı yazıyor dosyanın içinde.
  • Hocam daha önce ps cafe'de oynadım ve çok memnun kaldım yamayı indirdim, kurmadan önce kafamda bir soru işareti var. Yamayı kurduktan sonra online oynarken herhangi bir sorun ya da farklılık olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert594

Hocam daha önce ps cafe'de oynadım ve çok memnun kaldım yamayı indirdim, kurmadan önce kafamda bir soru işareti var. Yamayı kurduktan sonra online oynarken herhangi bir sorun ya da farklılık olur mu ?

Hiçbir sorun olmaz kardeşim kurabilirsin
  • hocam benim cafede çocuklar bazen kafalarına göre transfer yapıyorlar, 782 adet dosya içinden hangisini silmem gerekiyor senin versiyonun orjinal haline döndürmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

hocam benim cafede çocuklar bazen kafalarına göre transfer yapıyorlar, 782 adet dosya içinden hangisini silmem gerekiyor senin versiyonun orjinal haline döndürmek için?

İndirdiğin dosyanın içinden sadece ''BLES01708EEDİT '' dosyasını tekrar PS3' e yüklersen sorun düzelir. Hiç birşey silme sadece bu dosyayı tekrar yükle gelen sorulara evet de
  • Forcehawk ve Lastwarrior;
    Emekleriniz icin cok tesekkurler.
    Iki tane sorum olacak:
    1- lastwarriors'un tezahuratlar dosyasindaki BLES01708EEDİT dosyasi v3.5'le uyumlu degil galiba. Hem tezahuratlarla uyumlu, hem de buyuk harf opsiyonlu v3.5 BLES01708EEDİT dosyasini nasil elde edebilirim?
    2- Yamayi soylediginiz gibi kurduktan sonra Pes13 "Baskasinin save dosyasiyla oynayamazsiniz" mesaji veriyor. Kendi save dosyamida yamayi kurmak icin sildigimden yeni bastan bir kullanici yaratmam gerekiyor. Nerde hata yapiyorum acaba?

Iyi aksamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagpes

Forcehawk ve Lastwarrior;
    Emekleriniz icin cok tesekkurler.
    Iki tane sorum olacak:
    1- lastwarriors'un tezahuratlar dosyasindaki BLES01708EEDİT dosyasi v3.5'le uyumlu degil galiba. Hem tezahuratlarla uyumlu, hem de buyuk harf opsiyonlu v3.5 BLES01708EEDİT dosyasini nasil elde edebilirim?
    2- Yamayi soylediginiz gibi kurduktan sonra Pes13 "Baskasinin save dosyasiyla oynayamazsiniz" mesaji veriyor. Kendi save dosyamida yamayi kurmak icin sildigimden yeni bastan bir kullanici yaratmam gerekiyor. Nerde hata yapiyorum acaba?

Iyi aksamlar,

O uyarıyı almamak için tek tek her dosyanın param.sfo dosyalarını kendi makinene göre uyarlaman lazım ki bu günlerini alabilir :)
    Uyarı alsan da devam et oyununa bi etki etmez, kendi makinen EDIT dosyasının üzerine yeniden yazar ama hiç bir formayı kadroyu falan değiştirmez tek eksi yanı trophy kazanamazsın

• Hocam ben anlattıgınız gibi yaptım hersey oldu fakat reklamlar ve takımların sembollerı yok halı saha macındakı formalar gibi aynı

Nerde yanlıs yaptım acaba ıkı kere sılıp tekrar yukledım yıne aynısı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

hocam benim cafede çocuklar bazen kafalarına göre transfer yapıyorlar, 782 adet dosya içinden hangisini silmem gerekiyor senin versiyonun orjinal haline döndürmek için?

İndirdiğin dosyanın içinden sadece ''BLES01708EEDİT '' dosyasını tekrar PS3' e yüklersen sorun düzelir. Hiç birşey silme sadece bu dosyayı tekrar yükle gelen sorulara evet de

çok teşekkürler hocam ALLAH razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apotheek

Hocam ben anlattıgınız gibi yaptım hersey oldu fakat reklamlar ve takımların sembollerı yok halı saha macındakı formalar gibi aynı

Bir yerde yanlış yapmışsınız. Konami resmi güncellemelerini yüklediniz ve onun üstüne bu yamayı kurdunuz, doğru mudur ?
  • quote:

Hocam ben anlattıgınız gibi yaptım hersey oldu fakat reklamlar ve takımların sembollerı yok halı saha macındakı formalar gibi aynı

1.04 update ile datapack6.0 ı kurdunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionx55

quote:

Buyur kardeşim Samsunspor için 2 oyuncu istemiştin, alttan indirebilirsin

http://www58.zippyshare.com/v/13327841/file.html

• bende pes 14 var 14 için gelecekmi yama
  • quote:

quote:

quote:

Buyur kardeşim Samsunspor için 2 oyuncu istemiştin, alttan indirebilirsin

http://www58.zippyshare.com/v/13327841/file.html

hay yaşa ya kardeş denedim güzel olmuş emeklerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

bende pes 14 var 14 için gelecekmi yama

Maalesef şuan için düşünmüyorum. PES 2014'ü pek beğenen ve isteyen de yok anladığım kadarıyla :)

@Scorpionx55 Rica ederim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 25 Şubat 2014; 12:41:01 >
  • quote:

quote:

Maalesef şuan için düşünmüyorum. PES 2014'ü pek beğenen ve isteyen de yok anladığım kadarıyla :)

Merak ediyorum Ankaralı mısın?
  • quote:

quote:

quote:

Merak ediyorum Ankaralı mısın?

Hayır kardeşim neden sordun ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.