Şimdi Ara

PES 2012 İzlenimim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, burada PES 2012 ile izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Bu arada enter tuşu ile alt satıra geçemiyorum, neden bilmiyom Başta belirteyim ki yazım tamamen maç içi etmenlerle alakalıdır, oyananış, grafik, ses vs.. Çünkü ana lig, BAL gibi modları hiç oynamıyorum desem yeridir. Bu arada klasik pes 2012 mi yoksa fifa 12 mi sorusuna cevabım baştan belirteyim, tabii ki pes 2012. fifa 12 yi ps3 de defalarca oynadım, sarmadı nokta. pes 2012 de bu sene en önemli değişiklik bence oyunun zorluğundaki artış. Top player ve Superstar zorluk seviyelerinde maç kazanacam diye resmen beyin kası yapmanız gerekiyor oyun çıkalı aylar oldu hala elenmeden şampiyonlar ligini kazanamadım. bir kez elenince kayıtlı yerden turu tekrar oynayıp geçmenin benim için bir anlamı yok. bu zorluk artışı büyük oranda yapay zekadaki gelişime dayanıyor. en zor seviyelerde (topplayer, superstar) hele de güçlü takımlar resmen futbol resitali veriyorlar artık. oyunculardaki animasyon ve kıvraklık artışına rağmen - ki bu oyunda daha fazla özgürlük ve çalım atabilme olasılığı demek - maç sonunda tokatlanma ihtimali her zaman kuvvetli Evet, oyundaki ikinci yenilik. Oyuncuların artan animasyonları ve kıvraklığı. Bu size gerçekten parmaklarınızın ucunda futbolunuzu konuşturma fırsatı veriyor bence. Oyunun en önemli, en zevkli, en olması özlenen, gerçek futbola yaklaştıran yönüde bu bence. Emme velakin, bu kıvraklık ve çalım özgürlüğünden rakiplerde sizin kadar yararlanmakta zor seviyede oynadığınızda ince çalımlarıyla ve abooov dedirten paslaşmalarıyla gözünüzü yaşartmaları olası Yani, oyunda kıvraklık, çalım yetneği, özgürlük artmış ama bu durum her iki rakip takım içinde her zaman geçerli. Bir diğer yenilik top fiziğinde. Bazı oyuncular top fiziğinin ağırlaştığını düşünebilir ama bence her pes oyunundaki gibi yine başarılı bir top fiziği var karşımızda. Hemen belirteyim ps3 de fifa 12 nin çimleri daha iyi, ama oyuncu modellemelerinde pes 2012 daha iyi Ses ve atmosfere gelince pes serileri bu konuda her zaman eleştirilir, bu oyunda da bu geçerli, yenilik ve heyecan sunmayan bir ses yapısı var maç esnasında. Yazımın bu kısmında bundan sonra ne gelmeliye biraz değinmek istiyorum. Evet, koşularda, dönüşlerde bazen sırıtan katılık ve anilik (robot da diyorlar ) yeni peslerde giderilmeli, oyunda artık momentuma göre esneyen bir iskelet sistemini futbolcularda görmek benim hayalim. Böyle bir yenilik oynanışı ve futbolu simüle edişi çok başarılı olan bu oyundan alınan zevki katlayacaktır. Artık istediğimiz kamera açısını oyun içinden kendimiz ayarlamak istiyoruz. Sırf bu esneyen oyuncular özelliği bile tek başına Pes 2013 ü alınmaya değer bir oyun yapar kanaatindeyim çünkü oyunun futbolu simüle edişini gerçekten başarılı buluyorum. Ve tabii ki her zaman daha iyi grafikler, yüksek çözünürlükler hatta 3D bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2012 Demo Çıktı
    14 yıl önce açıldı
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    PES 2013
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.