Şimdi Ara

Pes 2012 Hdmi Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sabahtandır beri uğraşıyorum laptoptan hdmi ile bağlayıp lcd tvden oynayayım diye.Ciddi fps sorunları yaşıyorum.
    Laptopum:
    *İşlemci Tipi Intel Core i5 i5-2410M 2.3 Ghz3 MB
    *Ekran boyutu 15.6 inç WXGA (hd) 1366 x 768 px
    *Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 540M + Intel GMA HD 1 GB
    *Disk Kapasitesi 320 GB 5400 rpm SATA
    *Bellek 4 GB DDR3 1333 Mhz

Driverları felan güncelledim sonuç yine aynı 800*600 çözünürlük ve düşük ayarlar yaptım yine aynı.
    Sonra görüntüyü hem laptopa hem lcd ye verince laptopta bir gram kasma yok ama tv ye bakınca yine düşük fps den dolayı kare kare görünüyor.
    Yani problem şu settingten ayarları düşürünce hdmi çıkışı bundan etkilenmiyor ve full ayarlarda veriyor görüntüyü tv'ye.
    Hdmi çıkışının pes görüntü ayarlarını da kıssak problem ortadan kalkıcak.
    Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Aslında okadar sacmaki pes ilk cıktıgında aldım ve dırek kurdum 1 ay rahat oynadım lıg de kupada heryerde 1440*900 cozunurlukde ve son kalıtede sorunza oynarken dun bılgısayarıma format attım hersyı kurdum guncelledım oyunu kurdum bı actım kasıyo sasırdım sonra bununla ılgılı yasanabılecek butun şeylerı denedım ama nafıle banamısın demıyo sımdı arkadaslar son sıstem cıkan oyunların hıc bırınde sorun yasamıyorum EKRAN KARTIM : radeon HD 6870 5gddr ıslemcım amd Athlon II x2 250 MAİNBOARD : Gigabytle Ga-MA785GM-US2H
    RAM: kıngton 800mhz 6Gb Hardsklerım 500 500 gb ken neden ben SADECE BU dunyada zevk aldıgım 2 oyunda kasma sorunu yasıyorum lutfen yardımcı olun....
  • kasma sorunu yaşayan arkadaşimin sorununu yükledigi ekran kartı driverini kaldırarak çözmüştüm bilmiyorum sizde faydası olurmu ( windows 7 kullanıyordu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

kasma sorunu yaşayan arkadaşimin sorununu yükledigi ekran kartı driverini kaldırarak çözmüştüm bilmiyorum sizde faydası olurmu ( windows 7 kullanıyordu )

Normal oynarken kasmiyor dedigim gibi.
    Hdmi'la tv ye baglayinca sadece tv ekrani kasiyor. Ekran kartini guncelledim sorun yine ayni.
  • bizde Hdmi ile TV'e baglayıp oynuyoruz driveri kaldırınca kasma sorunu düzeldi driveri kaldırıp oynamayı bir dene istersen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Pes 2010 vram sorunu
    geçen yıl açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.