Şimdi Ara

PES 2012 DEMO İNCELEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepimizin bildiği gibi arkadaşlar futbol ülkemiz Türkiye'de en çok oynanan oyun, Avrupa'da ise en çok oynananlardan biridir. Bu durumdan faydalanan EA Sports ve Konami şu anda oyun sektüründe en çok oynanan futbol oyunlarının yspımcıları. Ve bu oyunlar yıllardır birbirleriyle mücadele ediyorlar ve gayet dengede giden bu mücadelede dengeler değişti.Fifa korsan oyun sorunu nedeniyle PC'ye çok az önem veriyordu, hatta öyleki artık resmen bir önceki oyuna yeni transferleri ekliyor ve satıyordu. Halbuki PES neredeyse tüm PC oyuncularını toplamıştı.Ve 2010 yılına gelindiğinde artık herkes FIFA'dan umudu kesmişti ve PES 2011 i bekliyordu.Ancak yeni çıkan FIFA oyunu hakkında söylentiler gittikçe artıyordu, FIFA'nın konsollara uyguladığı next-gen teknolojisini PC ye uyguladığı, artık bilgisayara daha çok önem verdiği gibi vs vs... Ve ondan sonra PES 2011 çıktı. Büyük beklentilerle alınan oyun kelimenin tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı, kötü demiyoruz ama yinede sanki geçen yılki oyunun makyajlı haliydi.Bu da oyuncuları FIFA ya yönlendirdi ve geçen yılki savaşı FIFA kazandı.Bu yıla gelirsek...

İddialı atışmaların yaşandığı 2011 yılı tam bir belirsizlik idi. Kimisi PES, kimisi FIFA diyordu.Hatta birkaç kez Pes yapımcıları FIFA 12'nin daha gerçekçi olacağından bahsediyordu. Sonunda Konami PES 2012'nin ilk demosunu yayınladı ve ortalık bir süreliğine sessizliğe gömüldü...

PES 2012'nin demosuna girdiğimizde bizi bir tanıtım videosu karşılıyor, bu da sanki geçen yılın makyajlanmış hali gibi. Menüye geldiğimizde ise Libertadores kupasının açık olduğunu görüyoruz, sadece iki takımla oynanılabiliyor. Exibition maçına girdiğimizde 4 takım görüyoruz: Napoli, Porto, Milan ve M.United.

M.United'ı seçerek Porto'ya karşı en kolay derecede oynamaya başladığımızda görüyoruz ki yapay zekada sorunlar çok az,
    geçen yıllarda olduğu gibi sizin üzerinize taç atmıyorlar, ancak en kolay derecede kaleciler için aynısını söyleyemeyiz, dibine gittiğinde bile açılmıyorlar...Yine de oyunun zevki zor seviyelerde çıkyor, profesyonel veya top class seçtiğinizde çok zevkli bir oyun çıkıyor karşınıza, tavsiye ederim...Oyunda oyuncuların tepkilerinin ve yüz ifadelerinin gerçekçi olduğunu söyleyebiliriz sanırım, yalnız, bana siyahi oyunculara pek özenilmemiş gibi geldi.Ayrıca bu 4 takımda gördüğüm kadarıyla kadrolar son derece güncel...

Oynanışa gelirsek PES kendini geliştirmiş gibi duruyor. İster bireysel, ister takım oyunu, bol paslı, istediğiniz gibi oynayın. Çok güzel gol atma şekilleri var, eski FIFAlarda olduğu gibi sadece bir şekilde gol atılmıyor, atmosfer olarak Konami kendini geliştirmiş. Ancak atmosfer bazen bayabiliyor, yani demek istediğim ses bazen kulaklarınıza o kadar uğultulu geliyor ki sesi kapatmak istiyorsunuz... Tam sürümde bunun aşılacağını umuyoruz.Ve son olarak şunu da belirtmeliyiz ki PES 2012, kesinlikle 2011 den daha gerçekçi ve daha zevkli.Grafiklere gelirsek, Pes 2011'in biraz daha geliştirilmiş hali diyebiliriz, ancak gerçekçililiği evinize getirdiğini söyleyebilirim...

Son söz olarak belirtmeliyim ki ben bu incelemede PES 2012 yi FIFA 2012 ile kıyaslamıyorum, üstelik FIFA'nın incelemesi henüz yayınlanmadı. Başka bir incelemede görüşmek üzere...(Not:Bu inceleme tamamiyle bana aittir, blogumdan başka hiçbir yerde bulamazsınız...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_Rose -- 30 Ağustos 2011; 3:43:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.