şimdiden yardım edenlere tşkler ben pesedit 2011 patch yüklüyorum ama işe yaramıyo yama özellikleri geçmiyo aynı oyunu başka arkadasımın pcsine yükledim sonra patch yükledim olduu ben başta afs exsplorer programıyla ugrasmıştım yapamamıştım sonra normal yüklemler çıkınca bi daha denemek istedim acaba afs yüzündenmi geçmiyo oyunu 10 kere silip yükledim tekrar denedim olmuyoo gecen seneki oyunda bu güncelemeyi yamayı hep sonuna kadar kullanmıştım bu sorun nedn olabilir pcden oyunu normal kaldırdım başlatdan kladırdımm olmuyo bi bilgis olan varmı lütfeenn yardımm edinnn lütfennn
bi cvp veren bi yardım eden moderatörler lütfenn
arkadaşım şimdi patch'i kurarken 3 ayrı yere dosya atılır.1.si pes 2011'in kurulduğu yere kitserver adı altında bi dosya atar.2.si belgelerimde savelerin kayıtlı olduğu konami dosyasını atar.3.sü de bilgisayarım-c diski-documents and settings-all users-Application Data(gizli dosyadır,gizli dosyaları görme seçeneğini aç bilgisayarda bunu engelleyecek virüs varsa açılmaz.ama onunda yolu var.eğer öyleyse sana anlatırım gerekirse.)-konami-download dosyasına resmi güncellemeyi atar.sonra bunlar bitince pes 2011'in kurulu olduğu yerde kitserver dosyasına gir.şu an tam hatırlamıyorum ama manager.exe diye birşey var.onu çalıştır,sonra attach yap.sonra da normal oyuna gir.eğer yine olmazsa başka çözümlerde var.bakarız.
kardeş ilk önce tşkler evet 3 yre atar evet gizli dosyalar açık gördüm download dosyasını ne yapıcam şimdi manager altach seciyosun onuda yapıyorum olmuyoo
patchler işe yaramıyo ingiltere forma logoları yokk olmuyo başka pcde yükledim olduu ama anlamadım gitti başta afs explorer denemiştim ondanmı oldu acaba oyunu silip yüklüyorum yine olmuyoo başka bi bilgin varsa lütfen söylermissin
öncelikle hangi yamayı yüklüyorsun.yani versiyonu kaç 0.3 mü, 0.4 mü ya da 0.5 mi.download dosyasına gelince oraya dt0f.img doyasının atılması lazım.ama dediğim gibi otomatik atıyor kurduğun program.ama bi kez yamayı yükleyip sonra oyunu silip bir daha yüklersen o download dosyası içinde dt0f.img silinir ama yerine sebebini bende bilmiyorum başka bi dosya geliyor.o yüzden sen oyunu tamamen sil.sonra application data içindeki konami dosyasını tamamen sil.belgelerimdeki konami dosyasını tamamen sil.(eğer ml,bal ve gol replayleri varsa onların yedeklerini başka yere al.). bunları tamamen silince oyunu yine kur. sonra dediğim 3 yerede bak dosyaları atmışmı diye.sonra manager'den attach yap.muhtemelene sana hata uyarısı verecek.sen ona tamam de oyuna gir bak.eğer formalar ve logolar falan olmamışsa oyundan çık.sonra pes2011.exe'ye gel sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur seçeneği işaretliyse onu kaldır.manager'e git.attach yap oyuna gir.eğer yine olmadıysa benden bu kadar :) yada ne hata alıyorsan manager'de bana bi fotoğrafını çek sana zahmet bi bakayım.afs explorer meselesine gelince sen oyunu silince zaten o importladığın dosyalar siliniyor.onunla ilgili bi sorun yok yani.
kardeşim çok tşkler ben 0.3 deniyorum ilk sonra 0 .4 denedim olmuyo dediğin gibide yaptım salt okunur falan deil baktım c documa settings atmışş yine ama daha büyük ismi aynı ama kapsite 85 mb faln olmuyo yine bide oyuna girdim kaydet çıktı orda söyle dedi veirler baka sürümden geldiği için yüklenemiyor bide oyun içinde lisans sözleşemesi kabul et reddet çıkıyo ben reddediyorum çogunluk kabulde etdim ib arar olmadı ne yapcam anlamıyorum yaa
kardeş resme göre olmuş gözüküyor.o yüzden alternatif başka çözüm önerim yok.ama ben 0.5 kullanıyorum onu indirebilirsen bi dene.ben oynuyorum 0.5'i.hatta kendim oyunculara başka yüzler bile ekledim.sadece oyuna girerken bazan hata veriyor.sonra girmeyi bi daha deniyorum oluyor.0.5'in başkada hiçbir sorunu yok.deneyebilirsen onu dene.iyi akşamlar
kardes saol o kadar ugrasman bile yeter 0.5 de indirdim denicem ama oda olmuycak çünkü baska paclere yükledim 0.3 0.4 onlara oldu bende bi sorun var anlamadım ama geçen sene hiç yoktu bütün sürümleri yüklemiştim bu sene noldu niye oldu anlamıyorumm offf
yalnız kafama takılan tek birşey var.download dosyası içerisinde senin bilgisayarda yalnızca dt0f.img mi var yoksa başka birşeyde var mı.çünkü ben kendi bilgisayarımda sırf denemek için oyunu sildim tekrar yükledim sana tarif ettiğim şekilde.hiç bir sorun olmadı yine çalıştı.ama oyunu sildikten sonra download dosyasına baktım orada ufak bi dat dosyası bırakıyor.o dosya ordayken yamayı kurunca formalar falan olmuyor.versiyon uyumsuz diyor.onu silince dt0f.img'yi yalnız bırakınca sorun düzeliyor.kafamı takıldı da o yüzden soruyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme