Şimdi Ara

PES 2010 TAKTİKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
79.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 4-3,5-2,5 ile oynuyorum ben messi ne orta saha ne forvet arada ,deptiriyom işte öyle ...
  • Özellikle size önericegin 3 takım var: MANCHESTER UNİTED.BARCELONA.REAL MADRİD. MAN.UNİTED DE TOP ROONEY E GELENE KADAR TOTAL FUTBOL OYNAYIN RONNEYE GELDİKTEN SONRA BASIN GİDİN ÇALIM ATIN BEN ROONEYLE CEZA SAHASI İÇİNDE BARCELONA DEFANSININ 4 ÜNE ÇALIM ATTIM VE GOOL OLDU ROONEY LE UZAK MESAFELERDENDE ŞUT ÇEKEBİLİRSİNİZ ÇOK ZORDA KALIRSANIZ KANATLARA VERİN VE ORTASLAYIN BERBATOV % 89 GOL ATAR VEYA KALECİ TOPU YANA ATAR KALECİ DÜŞER VE TAMAMLARSIN ÖZELLİKLE CHELSEA YE KARŞI ONUYORSANIZ MADRİD DE KAKA RONALDO VB BARCELONA DA İBRAHİMOVİÇ İNİESTA XAVİ MESSİ MAN.UNİTED DE RONNEY NANİ ANDERSON SCHOLES GİBİ OYUNCULARLA ŞUT ÇEKİN ÇÜNKÜ CECH POZİSYONLARIN %28 İNDE TOPU TUTMUŞ GİBİ YAPIYO AMA TOPU ELİNDEN KAÇIRIYOR.AMA MİLLİ TAKIM DERSENİZ İNGİLTERE İSPANYA VE ARJANTİNİ ÖNERİRİM İNGİLTERE DE BİREYSEL OYNAMI TAVSİYE EDERİM ARJANTİN VE İSPANYA TOTAL FUTBOL. Bİ TAVSİYEM VAR KAFADAN TRASNFER YAPMAYIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekimdeniz

    Özellikle size önericegin 3 takım var: MANCHESTER UNİTED.BARCELONA.REAL MADRİD. MAN.UNİTED DE TOP ROONEY E GELENE KADAR TOTAL FUTBOL OYNAYIN RONNEYE GELDİKTEN SONRA BASIN GİDİN ÇALIM ATIN BEN ROONEYLE CEZA SAHASI İÇİNDE BARCELONA DEFANSININ 4 ÜNE ÇALIM ATTIM VE GOOL OLDU ROONEY LE UZAK MESAFELERDENDE ŞUT ÇEKEBİLİRSİNİZ ÇOK ZORDA KALIRSANIZ KANATLARA VERİN VE ORTASLAYIN BERBATOV % 89 GOL ATAR VEYA KALECİ TOPU YANA ATAR KALECİ DÜŞER VE TAMAMLARSIN ÖZELLİKLE CHELSEA YE KARŞI ONUYORSANIZ MADRİD DE KAKA RONALDO VB BARCELONA DA İBRAHİMOVİÇ İNİESTA XAVİ MESSİ MAN.UNİTED DE RONNEY NANİ ANDERSON SCHOLES GİBİ OYUNCULARLA ŞUT ÇEKİN ÇÜNKÜ CECH POZİSYONLARIN %28 İNDE TOPU TUTMUŞ GİBİ YAPIYO AMA TOPU ELİNDEN KAÇIRIYOR.AMA MİLLİ TAKIM DERSENİZ İNGİLTERE İSPANYA VE ARJANTİNİ ÖNERİRİM İNGİLTERE DE BİREYSEL OYNAMI TAVSİYE EDERİM ARJANTİN VE İSPANYA TOTAL FUTBOL. Bİ TAVSİYEM VAR KAFADAN TRASNFER YAPMAYIN

    Ömer Üründül sandım hocam seni




  • 4-2-3-1 bence en iyisi

    bu arada master ligte r.carlos, inzagi,gigs,scholes gibi birçok yıldız oyuncu yeniden başlıyor.beckham bile var.bu oyuncuları takip eder ve 17-18 yaşında takıma düşük maaliyetlerle alırsanız çok iyi iş yaparsınız.
  • Arkadaşlar Chelsea de Oynuyorum Kendi Oynadıgım Taktiği Fotoğrafla Gösterdim Buyrun bakın
     PES 2010 TAKTİKLER
  • Yahu bir delikanlı arkadaş da çıkıp taktiği filan değil oyunun nasıl oynanacağını söylese çok güzel olacak!
    Yukarda bir yerde Ankara şampiyonu olduğunu iddia eden bir arkadaş bir takım tavsiyelerde bulunmuş ama hikaye! Yok öyle bir şey adamı bırakıyorsun saniyesinde gidip golünü atıyor!
    Yahu ben pes 2009'da psikopata bağlamıştım top playerde 50 tane gol atıyordum master league'i kompe satın alacaktım nerdeyse ama gel gör ki pes 2010'da Allah'ın adı sanı duyulmamış takımını yenemiyorum Real Madrid'in yedekleriyle. Yedek medek Öbür takımın adı yok yahu nasıl olur anlamıyorum! Ulan topu alamıyorum bile alınca da saniyesinde kaptırıyorum, hep beraberlik hep yenilgi!!!
    Yani arkadaşım onu bunu bırakın bana şunu söyleyin bu oyunu nasıl oynayacağız nasıl gol atacağız yahu. 2009'da ben adamın dibine kadar gelip birden duruyordum sağa veya sola gidip adama çalımı atıyordum burada otobüs gibi Benzema 1 saatte duruyor neresi Quick Stop onun? Bunun başka yolunu bilen varsa söylesin arkadaşım, kıracağım en son cd'yi o olacak!
    Isyanım sana KONAMI, fıstık gibi oyunun anasını bellemişsin!!




  • Roma ile oynarım genelde

    ---------------------doni-----------------------
    --cassetti----juan--------mexes-------riise--

    -------------------pizzarro---------------------

    --perrotta------------------de rossi-----------

    -------------------totti--------------------------
    ---------vucinic---------------------------------
    --------------------------toni-------------------

    roma normal bir takım real madrid barcelona ya da inter gibi olağan üstü özelliklere sahip değil
    zaten marifet de zayıf takımlarla oynamak
    taktik olarak adamların yardımlaşma ve pozisyon ayarlarını iyi ayarlarım
    defansı arka arkaya tutarım ki biri adama basarken diğer kademede pozisyon alsın
    totti normalde ss çıkar ama o zaman Classic No 10 yıldızını kullanamaz
    oyuncuların yıldızlarına çok dikkat ederim mesela 2 adam var biri 75 diğeri 70 ama yıldızlı , yıldızlıyı oynatırım tabi işime yarıyorsa yıldızı...
    forvetlerde bitiriciliğe önem veririm hızlı olmaları pek önemli değildir

    pes 2010 da eksik gördüğüm en önemli nokta ise Bundesliga dır. İnşallah bu sene yaparlar çünkü Bundesliga da çok önemli oyunculara sahip..




  • 4-1-2-3 oynuyorum sürekli kontra geliyor arkadaş
  • Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum: Acaba aranızda "ulan bu pes'te faulleri, atılan şutları vb. tekrar gösterme özelliği olmasa ben bu oyunu oynamam" diyen var mı? Veya dünyada böyle birisi var mıdır acaba? Bence yoktur, dolayısıyla bu özelliği opsiyonel yapmayıp her seferinde bizi select/start tuşlarına basma mecburiyetinde bırakan KONAMI Allahsız kitapsız şerefsizdir! Bu özelliği koymak için hangi milletin hangi gerizekalı insanlarına sormuşlar! 10 senedir aynı, "Replay off" diye bir özellik koyulmayışı bunlara maddi bir getiri sağlamadığına göre büyük ihtimalle manevi bir tatmin veriyor, çünkü bunlar karaktersiz.
  • evet ya ben bi ara pes de bayern munichen dim yok bi de lisans olayı kotu cogu takımın forması adı amblemi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogac1999

    evet ya ben bi ara pes de bayern munichen dim yok bi de lisans olayı kotu cogu takımın forması adı amblemi yok


    Pes'in nadiren gıcık olduğum yanlarıdan biri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shipmaster

    Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum: Acaba aranızda "ulan bu pes'te faulleri, atılan şutları vb. tekrar gösterme özelliği olmasa ben bu oyunu oynamam" diyen var mı? Veya dünyada böyle birisi var mıdır acaba? Bence yoktur, dolayısıyla bu özelliği opsiyonel yapmayıp her seferinde bizi select/start tuşlarına basma mecburiyetinde bırakan KONAMI Allahsız kitapsız şerefsizdir! Bu özelliği koymak için hangi milletin hangi gerizekalı insanlarına sormuşlar! 10 senedir aynı, "Replay off" diye bir özellik koyulmayışı bunlara maddi bir getiri sağlamadığına göre büyük ihtimalle manevi bir tatmin veriyor, çünkü bunlar karaktersiz.



    öyle deme ya , bazen rakibi psikolojik olarak çökertmek için çok güzel taktik :)
    gol atıyorsun ve tekrarını offf nasıl çaktım diye seyrediyosun :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duman7
    kendi taktiği 3-5-2 olan bi takım varmı cnm oynamak istedi :)

    arjantin
  • Arkadaşlar aradım ama bulamadım bu taktik ekranında futbolcuların yanındaki sayılar neyi gösteriyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorondor06

    Arkadaşlar aradım ama bulamadım bu taktik ekranında futbolcuların yanındaki sayılar neyi gösteriyor?


    Forma numarası ?

    Onlar oycunun kalitesine göre numaralandırılıyor 0-100 arası. Mesela orta açma şut çekme gibi özellikleri var tek tek, orada yazan rakam bu tüm özelliklerin ortalaması. Tabii ki bulunduğu posizyona göre veriliyor bu sayı. Mesela bir defans oyuncusunu orta sahaya koyarsanız 80 iken 50 falan olur sağ tarafında yazan rakam. Bu demektir ki oyuncu bu mevkiide potansiyelini tam anlamıyla kullanamaz.
  • Teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK


    quote:

    Orijinalden alıntı: thorondor06

    Arkadaşlar aradım ama bulamadım bu taktik ekranında futbolcuların yanındaki sayılar neyi gösteriyor?


    Forma numarası ?

    Onlar oycunun kalitesine göre numaralandırılıyor 0-100 arası. Mesela orta açma şut çekme gibi özellikleri var tek tek, orada yazan rakam bu tüm özelliklerin ortalaması. Tabii ki bulunduğu posizyona göre veriliyor bu sayı. Mesela bir defans oyuncusunu orta sahaya koyarsanız 80 iken 50 falan olur sağ tarafında yazan rakam. Bu demektir ki oyuncu bu mevkiide potansiyelini tam anlamıyla kullanamaz.





  • Arkadaşlar ben İNTER ile oynuyorum bana güzel bir taktik verebilecek olan varmı rakiplerime yenilliyorum sürekli hızlı oyuncularını tutamıyorum çoklu defans yapıncada gol atma oranım düşüyor ne yapabilirim.. birde bu strateji ayarları nasıl yapılıyor bir işe yarıyormu.. teşekkürler
  • Ben playstationda oynuyorsam barça,Pcde ise ispanyayı alıyorum hep.Puyol her ikisindede adamları çok rahat kesiyor.İbo'nun yerine bojanı alıyorum çünkü çok ağır kalıyor koşamıyor.Messi ile çok rahat çalımlayarak gidiyorum.Halı saha golü gibi ortadaki henrye veriyorum boş kaleye yolluyor topu.Çok sıkışırsamda henryle uzaktan yolluyorum oda çok başarılı gol yüzdesi yüksek.Pcdede messinin yerine torresle gidiyorum.Kalecinin yanından topu yolluyorum direk ağlara.eğer kenarda geliyorsam ve villa boşsa ona veriyorum tamamlıyor.
  • Taktiklerin önemi varmidir bilemem...

    Bu tarz maç oyunlari zeka oyunudur bana göre taktik belli bir yere kadar götürür önemli olan futbol zekasi boş adami görmek rakip oyuncunun hamlelerini tahmin etmek genelde herkes şans işi yapar bunu ünlü takimlarla ünlü oyuncularla kanattan çalim ata ata gelip iceri girdikten sonra pas verirler veya girmeden orta açarlar

    Maç tarzi oyunlarini iyi oynayan futbol zekasi iyi olan adamin taktige bana göre ihtiyaci yoktur Benim favori takimim Barcelona hic te ayar yapmam Bu güne kadar beni yenen kimsede cikmadi ciddi sölüyorum taktigin önemi yok dizilimin bi kere bile kullanmam

    Sadece oyunun icindeki gizli tuşlari bilceksin yani Aşirtma cok klişe olcak ama onun gibi tuş birleşimlerinden oluşan eylemleri hareketleri bilirsen yeter nerede ne zaman kullancan dedim gibi futbol zekasiyla alakalidir.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.