Şimdi Ara

Pes 17 için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim bu -->http://www.userbenchmark.com/UserRun/3283102
    UserBenchmarks: Game 12%, Desk 33%, Work 15%
    CPU: Intel Core i3-2120 - 35.5%
    GPU: Nvidia GeForce GT 620M - 2.8%
    HDD: Seagate Barracuda 7200.14 500GB - 55.6%
    RAM: Nanya M2S4G64CB8HG5N-CG 1x4GB - 26.3%
    MBD: Intel MAHOBAY

aio pc ye sahibim şu an.. Yeni bi sistem düşünüyorum tek oynadığım oyun futbol oyunları o da günde 3-4 maç
    Oyunu tam akıcı oynatacak ekran kartı tavsiyesi nedir ?

Oyunu hem oynayıp hem video olarak kaydetmek istersem nasıl bir konfigürasyon gerekir? tavsiyelerinizi bekliyorum

• Pes 17'nin öyle ahım şahım sistem gereksinimi yok. PES 16'yı HD4000 ile düşük ayarlarda 720p'de 40-60 fps ile oynuyorum. Tek sıkıntı var, 512 MB ekran kartı belleği istiyor bundan dolayı ayar açmama izin vermiyor. Sizde GT620M var sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ram miktarınız sınırda gibi mümkünse 8 GB yapabilirsiniz. Oyun videolarını Nvidia Shadowplay ile çekebilirsiniz. Ya da Open Broadcaster Software gibi üçüncü parti yazılım kullanabilirsiniz.

Fifa 17 de oynayacaksanız o zaman iş değişir. Fifa 17'de battlefield'ın oyun motoru kullanılıyor bu yüzden sistem gereksinimleri yüksek. Elinizdeki yetmeyebilir.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    ilginçti 7-8 ay önce pes 17 yi hiç oynatmamıştı çok kasmıştı ... 2 gün önce yine yükledim çok az kastı ... en düşük ayara aldım hafiften oynatıyor yani oynuyorum ama görüntü berbat :) yinede hafif takılmaları hissediyorum ....

oyun videosu çekmekten maksadım şu oyunu kaldırsa bile videosunu çekerken takılma yapabiliyor .. yani takılma yapmadan video da çekebileceğim bir sistem için öneriniz nedir ? video çekerken fraps kullanıyorum öneriniz başka bi program mı ?

özelliklere bakınca tüm özellikler için iyi diyor pes 17 settings yani ram için de iyi diyor gerçi madem iyi diyorsun neden takılıyor o zaman :) ram yükseltmek aklımdan geçiyor ama direk yeni sistem düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 12 Nisan 2017; 15:36:40 >
  • AMD Relive edition sürücülerde oyun içi video çekme imkanı mevcut. Aynı şekilde Nvidia shadowplay oyun içi videoları ekran kartı vasıtasıyla çekiyor. AMD çözümünü denemedim ama Shadowplay ile çekimlerin en düşüğü bile kalite olarak yüksek ve 10-15 dakikalık bir video 1 GB'ı bulabiliyor. Üzerinde render yapıp kalite/boyut oranını tutturmak lazım, bi de bunu youtube'a atması var.

Bunun haricinde ücretsiz olarak en beğendiğim yazılım Open Broadcaster Software. İnce ayar konusunda çok iyi bir yazılım. Video bitrate değerine kadar ayarlayabiliyorsunuz. Render gerektirmeden "çek-youtube'a at" şekilde çekim yapıyor. (Masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum GTX950 var)Nvidia NVENC kodek desteği var, işlemciye yük bindirmeden çekim yapabiliyor (AMD kodek desteği de olması lazım). Bu arada video çekerken kasmasının sebebi, hem video çekimi hem de oyun işlemciye yüklendiği için sıkıntı oluyor, kullandığınız i3'ün nefesi yetmiyor. 360p çekimde daha rahat olur.

Sistem toplayacaksanız en ucuz çözüm aşağıdaki gibi olur. Mevcut sisteminizdeki harddiski de kullanırsınız. Kasayı gözünüze hoş gelen başka kasa da seçebilirsiniz. Farklı yerlerden parçalara bakıp daha ucuza getirebilirsiniz. Ram olarak corsair, gskill ucuz 8 gb ram bakabilirsiniz. Net bir bütçe söylerseniz ona göre öneri sunabiliriz.

Pes 17 için ekran kartı

Ekleme: Nvidia sürücüden değiştirilebilir grafikleri ayarlayıp PES 17 için yüksek performans seçili şekilde denediniz mi? Belki Nvidia kart yerine intel HD Graphics'i kullanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 12 Nisan 2017; 17:29:22 >

Open Broadcaster dediğin programı ilk defa duydum onu denerim bi

topladığınız sistem hangi site acaba öğrenmek isterim

bir de ben de bu aralra bi huy oluşu her ekran kartını gtx 750 ti ile kıyas yapıyorum
    gpuboss
    Radeon RX 460 vs GeForce GTX 750 Ti
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-GeForce-GTX-750-Ti

önerdiğiniz ekran kartı ondan düşük galiba

bide benim kasa All in one bilgisayar işlemci değişiyor sanırım da grafik kartıma dikkat ederseniz gt620m yani mobility o değişmiyor sanırım

Ekleme: Nvidia sürücüden değiştirilebilir grafikleri ayarlayıp PES 17 için yüksek performans seçili şekilde denediniz mi? Belki Nvidia kart yerine intel HD Graphics'i kullanıyor olabilir. demişsin

bende intel ekran kartı gözükmüyor zaten sadece nvidia gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 13 Nisan 2017; 10:31:51 >

• Topladığım site:http://www.teknobiyotik.com//pc-sihirbazi/akilli-pc-sihirbazi.html
    itopya, nanokatalog, teknofiyat, akakce fiyat araştırması yapabilirsiniz. Yeni sistem toplayacaksanız monitöre de ihtiyacınız olacak sanırım.

RX 460 GTX750 Ti'dan net şekilde daha iyi kart.

gpu.userbenchmark.com
    Please click the green button to continue. - UserBenchmark
    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-750-Ti-vs-AMD-RX-460/2187vs3641

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_460_STRIX_OC/24.html

R7 370, 750 Ti'dan iyidir.

Elinizdekini adam etmeyi düşünüyorsanız,

Elinizdeki AIO pc. Ram ve harddisk hariç güncellemeye pek açık değildir (kolay erişmek açısından). İşlemciniz 65 watt TDP değerine sahip, güncelleme yapılacaksa bu değere yakın işlemci bakmalı. 3. nesil i3'ler 55 watt, düz i5/i7'ler 77 watt. i5/i7 işlemcilerde ısınma sorunu olabilir.

İlk mesajınızda verdiğiniz linkte GT620M'in sürücüsü 306.68 görünüyor. Bunu güncellemeyi deneyebilirsiniz. W10 64bit W10 32bit

DDU indiriniz.
    İlk önce eski sürücüyü siliniz.
    PCyi yeniden başlattıktan sonra güvenli modda DDU ile sürücü artıklarını temizleyiniz.
    Yeni sürücüyü kurunuz.

ekran kartı sürücüsünü güncelleyemiyorum nvidia ile temasa da geçtim 20-30 kez karşılıklı yazıştık ama çözemediler. Casper hiç ilgilenmedi bile

ilgili konu:
    donanımhaber forum
    Windows 10 - 64bit ile nvidia geforce gt 620m ekran kartı sorunu » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/windows-10-64bit-ile-nvidia-geforce-gt-620m-ekran-karti-sorunu--108709350#108709350

ben Casper ın sitesinden indirdiğim sürücüyü kullanıyorum eski sadece işte

Elimde bilgisayar kendi içinde tutarlı özelliklere sahip. Değiştirmeyi düşünmüyorum olursa yeni bi sistem düşünüyorum.

ilave bi sorum olcak

DDR4 sistem mi? DDR3 sistem mi? F/P açısından Hangi sistemi kurmak mantıklı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı ile playstation
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD de DDR3 ramleri Ryzen serisi ile terketti. Artık sıfır olarak DDR3 sisteme yatırım yapılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.