Şimdi Ara

PES 11 de Kİ GOLLERİ VİDEO YAPMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaş lar pes te attığım golleri video yapmak istiyorum fakat gollerin tekrarlarını izlerken altta menüler çıkıyo bunlar olmadan nasıl video çekebilrm..

• Menülerle beraber çek kimse yadırgamaz
  • Fraps programını bilgisayara kur oyun oynadığın zaman açık olsun istediğin zaman F9 a basarak istediğin video yu çekersiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neolampr

Fraps programını bilgisayara kur oyun oynadığın zaman açık olsun istediğin zaman F9 a basarak istediğin video yu çekersiz...

+1
  • Merhaba aynı soruyu bende soracaktım, fraps cevabını görünce denedim. 20 sn lik bir pes 2011 gol videosunu 415 mb olarak yaptı. Bunu nasıl kücültebiliriz yani 20 sn için çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doa15

Merhaba aynı soruyu bende soracaktım, fraps cevabını görünce denedim. 20 sn lik bir pes 2011 gol videosunu 415 mb olarak yaptı. Bunu nasıl kücültebiliriz yani 20 sn için çok fazla.

videoyu mp4e dönüştür küçülür. ya da xvid formatlı yapınca baya küçülüyormuş, bunu hiç denemedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: doa15

Merhaba aynı soruyu bende soracaktım, fraps cevabını görünce denedim. 20 sn lik bir pes 2011 gol videosunu 415 mb olarak yaptı. Bunu nasıl kücültebiliriz yani 20 sn için çok fazla.

Format Factory programını kur. WMV veya MP4'e dönüştür. Boyutu bayağı bi düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. 415 mb den mp4 video ya çevirdim 18 mb oldu oh be :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.