Şimdi Ara

Pert araç golf 7 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Pert 2012 araç. Hava yastıkları açılmamış. Sizce piyasaya göre fiyatı nasıl ? Alınır mı? Ederi ne kadardır. İlan linki

sahibinden temiz kulanılmış hasar kayıtlı
    İlan No: 405336686
    http://www.sahibinden.c...-kayitli-405336686/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam link hatali.

Malum sitede ise vahi kalan araç citir oluyor. Uzak durun derim.

• Perti 55 bin mi ediyor ?

Astrayla golf arasında kalan birine gösterilmiycek bir ilandı. Şimdi iyice kafam karıştı.

Bu arada hocam şahsi fikrim. İlandaki araba benim arabam olsaydı bile aynı şeyi derdim. Parayı kolay kazanmıyorsanız 55 lira para pert arabaya 0.5 km de olsa vermezdim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tur atmak lazım
  • yalnız araç çok yakışıklı duruyor.
  • Değişen yok,sadece tavan hariç boyalı ve pert kayıtlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel araç hala alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Megane 2 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi kayda bakmamak lazım. Kayıt dısı adam yol dısına cıkıp takla atıyor sonra dısarda araba yaptırıyor araba hasar kayıtsız oluyor malum sıtede boyasız dıye satısa sunuluyor. Ekspertiz firmaları desen tulumu gıyen sankı 30 sene fabrıkada calısmıs uzmanmıs edalarında arabayı kontrol edıyor. Demem o kı ustana gotur elıne 50-100 tl sık ustan sana al derse al. Bu devırde kayıtları bıle sıldırıyorlarmıs herkes mahkemelık zaten. Ha mahkemelerde uzun suruyor sonuc alınıyor alınmıyor o kısımları bilemem. Bu arac belkı ıyıdır yarın hasar kayıtsız dıye baska arabaya gıdersın kayıt dısı pert arac alırsın ustune bide 10 bın tl fazla verırsın. Sen dedıgımı uygula kayıt falan bakma
  • bi baktırmak lazım. kasko yapılamıyor ne yazık ki. her pert kayıtlı araç sağdan soldan yemiş paramparça olmuş demek olmuyor. benim aracımda da ağır hasar kaydı (pert'le aynı şey) var. ön tampon, ön kaput, sağ far filan değişik. ne komple boyalı ne de başka değişeni var tertemiz. sadece dediğim parçalar değişik. ancak ağır hasar kaydı almış. radyatör, motor parçalarında filan değişiklik yok. tanıdığımdan aldım zaten. 12 bin kilometredir kullanıyorum beni hiç üzmedi. uzun yol yaptım, yüksek hız yaptım yok arkadaş tertemiz. arabayı gösterdim de, altına filan da baktık yok bişeyi. hava yastıkları filan açılmamış sağlam. her pert kayıtlı araç hava yastığı açmış demek değildir. belki bu araçta benimki gibidir, bende piyasasından 10 bin lira daha ucuza aldım..

ancak bu ilan garibime gitti, mutlaka değişeni olmalı. sadece boyayla pert olur mu la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 4 Mart 2017; 22:58:23 >
  • Ben almam. 2 neden söyleyeyim.

1- Güncel araçların çoğu elektronik olduğundan tamirinin eskisi gibi olacağına pek inanmam.(Trim sesleri vs.)

2- Arkadaki tip hoşuma gitmedi.

• Dediğinize kesinlikle katılıyorum.Her pert araba takla atmış olmuyor.Benim arabamda ağır hasarlı.Benim kaput boyandı,far ve tampon değişti,motor rektefe edildi.Ama ağır hasar bendeyken oldu.Bu arabaya gelecek olursak araba 1.6 BlueMotion Highline modeli.Yani en full modellerden biri.Eğer km orjinalse mekanik arızası yoksa ben düşünürdüm.Ama size bir bilgi veriyim.Örnek olarak araba arka kapı değişcek.Çıkma aynı model aynı renk kapı takıp üstüne renk tutması için boyadılarmı experde ya söktü takıldı yada boyalı çıkıyor(Başıma geldi araba satarken).Arabanın hasarlı resimleri varsa isteyin.Bazı sigorta şirketleri arabaya kasko yapıyor buda bilginize ama normalden pahalı yapıyorlar.
  • alınmaz. ayrıca direksiyon ben en az 150 bindeyim diyor.
  • Bana sorarsan pert hiçbir araç alınmaz.son kullanıcısı olurum diye problem etmiyosan al bin tabi

• Arkanıza bakmadan kaçın

• 55 e pert araç alınır mı? fotoğrafa bakmak da parasıyla olması lazım bu arabada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 4 Mart 2017; 23:59:45 >
  • Dizel otomatik 2014 boyasızı 65-70 arası bu bide düz vites 2012 model yanından geçmezdim pert araba alınmaz yarın obur gün paraya ihtiyacın olsa satmak zorunda kalsan ölü alıcı bulursan ancak.

• Araç iyi hoş fotoğrafta ama canlı bakmak incelemek şart. Yürürken Nası olduğu önemli

• Bir aracın perte çıkması kolay değil forumda onlarca konu açılıyor aracım pertmi vb bence hasarsız araç bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.