Şimdi Ara

Permutasyon konusu cozdugum soru sayisi ve ne yapmam gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar permütasyon kombi olasilik konularindan hiç temelim yok simetri 3. Kitaptan calismaya basladim ordaki permutasyonu bitirdim 77 soruda 6 yanlisim cikti
    Sonra fem lys mat konu anlatimliya gectim ordan calistim ordan 137 soruda 1y 5 bosum cikti en son kapanisi karekokle yapiyim dedim karekoke gectim 4 test 72 soru vardi ilk 2 testte iki bosum vardi son iki test katliamdi
    Sonucta karekokte 72 soruda 2y 10 boş biraktim

Sonuç:

Permutasyon konusunda:
    Simetri 3.kitap: 77 soruda 6y
    Fem lys mat konu anlatimda: 137 soruda 1y 5 boş
    Karekok lys mat soru bankasinda: 72 soruda 2y 10 boşum cikti.

Size sorum şu sizce bu konuya tekrar mi calismam gerekiyor yoksa kombinasyonada calisip tekrar cozemedigim sorulara mi calisayim

(Soru sayilarini usenmeden saydim )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen her konu için bu geçerlidir.Konuyu bilmek her soruyu çözebileceğin anlamı gelmiyor.Yanlış yaptığın ve boş bıraktığın sorulara göz at ve yapılışlarını öğren bir daha o soru tarzıyla ilgili yanlış yapmazsın ki zaten ösym'de perm-komb ile ilgili kalıplaşmış soruları soruyor o yüzden bol bol deneme ve soru tarayıp eksiklerini taramak senin yararına olur.
  • Farklı soru tipleri gelince insan bazen afalliyor. Uğrasabildigin kadar Uğraş. Yapamıyorsan buraya sor.
  • başka önerisi olan
  • aynı benim durum birey b de polinom çözüyodum 80 soruda 10 boşum vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Arkadaşlar permütasyon kombi olasilik konularindan hiç temelim yok simetri 3. Kitaptan calismaya basladim ordaki permutasyonu bitirdim 77 soruda 6 yanlisim cikti
    Sonra fem lys mat konu anlatimliya gectim ordan calistim ordan 137 soruda 1y 5 bosum cikti en son kapanisi karekokle yapiyim dedim karekoke gectim 4 test 72 soru vardi ilk 2 testte iki bosum vardi son iki test katliamdi
    Sonucta karekokte 72 soruda 2y 10 boş biraktim

Sonuç:

Permutasyon konusunda:
    Simetri 3.kitap: 77 soruda 6y
    Fem lys mat konu anlatimda: 137 soruda 1y 5 boş
    Karekok lys mat soru bankasinda: 72 soruda 2y 10 boşum cikti.

Size sorum şu sizce bu konuya tekrar mi calismam gerekiyor yoksa kombinasyonada calisip tekrar cozemedigim sorulara mi calisayim

(Soru sayilarini usenmeden saydim )

''Saymanın temel kuralı'' başlıklı bir ünite 3 konuya ayrılıyor permütasyon kombinasyon olasılık bu konuyu nasıl tarif etsem :) Hani böyle trigonometri de teorem bilir yerine yazarsın yani tabiki bu insan beynini geliştirir ama saymanın temel kuralı bambaşkadır beyin antremanını sırf bu konulara çalışarak bile yaparsın. Hele olasılık ayrı bir zevklidir bir sürü ihtimal düşünmek gerekir ve beyni çok geliştirir bence :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.