Şimdi Ara

Permutasyon kombinasyon olasilik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Permutasyon kombinasyon olasiligi bir turlu yapamiyorum arkadaslar o kadar kaynaktan calistim yok arkadas anlamiyorum bu konunun mantigi ne nasil calisacagim birde denemelerde 2-3 tane soru geliyor cildiriyorum resmen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu konuları hiç anlamıyorum kafam basmıyor, zaten LYS de 1 tane falan geliyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah3453

Ben bu konuları hiç anlamıyorum kafam basmıyor, zaten LYS de 1 tane falan geliyor bildiğim kadarıyla.

integrali az cok yaparken bu konulari yapamamak koyuyor birde lys de o kadar cikiyorda masallah denemelerde 3- 4 tane soruyorlar binom bile

• Karekok bu permutasyon kombinasyon olasilik uclemesini cok iyi anlatmisti kosetaslariyla. Eskiden 10.sinifin konusuydu ondan mat-3 kitabindaydi ama simdi 11.sinif oldu ondan mat-4 kitabina gecmis olabilir bir goz at istersen kitaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasikullere bir bak istersen celal aydin tamami cozumlu var. Birde guray kucuk var. İkiside iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem kapsulde 44-48 arası yapıyorum genelde bu 3 konudan mutlaka soru kaçıyoygs zamanı denemelerde yapıyodum simdi nedense yapamıyorum bı yandan dıyorum oturup calısaym o da cok sıkıcı geliyo bi yandan da diyorum s.et lysde zor gelmez..şu konuyu takır takır çözsem sınavlarda 47-50 istikrarını saglıycam celal aydın veya karekoke ben de bakmayı dusunuyorum olmadı yapamadıklarımı cozdurerek halledicem ama bu konulardan o kadar zor gelmez..

• şans işi bence bu konu son zamanlarda kaçırmıyorum denemelerde ygsdede yaptım tamamen şans:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    2 PARABOL SORUSU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstersen 500 tane çözümlü soru incele, mantığını anlamadıysan yapamazsın. Olasılık çözen kişi sayısı oldukça azdır, konu da baba konudur herkes anlayamaz. Bence biraz üstünde dur mantığını kavramaya bak. Videolu ders anlatımları dinle işte farklı kişilerden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.