arkadaslar elımdekı pc amd athlon II x2 240 ıslemcı gigabyte ga-ma770-us3 anakart 2*1GB DDR2 800mhz ram Nvidia Geforce 9400GT 1GB ekran kartı 350w power ile xp sp2 de genel olarak sorunsuz calısmakta. ancak performansı bıraz canımı sıkmaya basladı.CRT monitör kullanıyorum son cıkan oyunları genel olarak calıstırıyor ancak butun ozellıklerı dusurmem ve cozunurlugude mutlaka 1024*768 altına cekmem gerekıyor daha dusuk sıstemlı pclerde test ettıgım oyunlarda daha ıyı performans elde ettıgım oldu buda ıyıden ıyıye canımı sıkmaya basladı.donanımla aram pek ıyı olmadıgı ıcın sızlerden bı fıkır almak ıstıyorum.sorun nerde olabılır.can ı run ıt ve yougamers sıstem gereksınım cetvellerınde onerılen sıstemlerı karsılamasına ragmen bır cok oyunda belırttıgım sorunları yasıyorum evet oyun calısıyor ama gorsel acıdan dıbe vurmus bı sekılde 800*600 bazen 640*480 cozunurlukte.sorunun hala tam olarak nerde oldugunu anlayamadım.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar donanımdan anlayanlar bı gozden gecırırmısınız yenı ram yada power alma durumum var ancak hangısı ısıme yarar tam olarak kestıremıyorum
- Windows ve driver güncellemerini yap - Ekran ayarlarında, renk ayarını 16bit'e ayarla.