Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu akşam Destinyde yine bakım var. Saat 8 de yazıyor ama bakalım(10:00 PDT). bu akşam diğer oyunlarımıza vakit ayırabileceğiz sanırım
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

Bu gecede mi bakım var yahu ? Sapıttılar yahu, her gün her gün ne bakımı bu böyle ?

Hoş oyunun da ihtiyacı var buna, dün gördüğümüz hatalar yenilir yutulur değildi pek... :)

Kaç saatmiş bakım süresi ?
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Yazmıyor kardeşim bu sefer.

Hadi hayırlısı diyoruk.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    O zaman 10-15 dakika bişeydir yahu, küfür ederim valla yapacak bir çok şey var daha :D

Daha köprüden bana gjallarhorn atacak :)

Dün @MySouL9663'un bebeğinden attı bitane :D

PerfectFire [PfTR] PS4  Şartlı Üye Alımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspectT -- 24 Haziran 2015; 9:56:54 >
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Ooo beybi :)
    248 nedir la o öyle fakir gibi :) 365 yap onu ateş etmeye başladığında kimse kalmıyor ortalıkta :)
  • MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum her seferinde terör estiriyorsun hahaha :D

Biz cabal arenasında kıvranırken sen paşa gibi dolanıyon :)

34 Arena için yapışırım sanaaa :)
  • inyourmind İ kullanıcısına yanıt

Hoş geldin kardeşim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın Millet
    Hayırlı haftalar
  • MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    şu pazartesi bi bitsinde , haftanın geri kalanı hayırlı olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kainah

bu patatesi sendrom falan olmayı aştı bildiğin kara pazartesi oldu ama şükür bitti.. Oruç tuttuğunuzda siz siz olun 400 mt depar atmayın adamı çok yoruyor ama alışıyorsun sonra biraz daha istiyorsun ama kaçan eleman bitiyor ve yakalıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

Orijinalden alıntı: kainah

bu patatesi sendrom falan olmayı aştı bildiğin kara pazartesi oldu ama şükür bitti.. Oruç tuttuğunuzda siz siz olun 400 mt depar atmayın adamı çok yoruyor ama alışıyorsun sonra biraz daha istiyorsun ama kaçan eleman bitiyor ve yakalıyorsun..

kaçan eleman oruç tutmuyorsa işte o zaman sıkıntı

• Selam, grubunuza katılmak istiyorum.
    Çok klasik bir giriş oldu ama ne yapalım
    İlk başta kendimi tanıtayım: Ben Furkan, 14 yaşındayım. Oyun oynamayı severim, Şu sıralar Online oyun olarak Elder Scrolls Online ve Grand Theft Auto V oynuyorum. Ha ücretsiz oyunlardan da Loadout, Planetside 2 falan var
    İlk önce yaş meselesini halledelim.
    Baştan yaşımı söyledim. 14... En genç grup üyesinden 7 yaş, en yaşlı (ayıp oldu gibi sanki, ne desem bilemedim, büyük? ) grup üyesinden de 23 yaş küçük olmam kötü gelebilir. grubun yaş ortalamasının düşeceğini düşünebilirsiniz.
    Lakin grupta 32 kişi var ve yaşlarının toplamı 863. Yani grubun yaş ortalaması 26.96875
    Ben katılırsam grup 33 kişi olacak ve yaş ortalaması 877'ye yükselecek.
    Bu durumda grubun yaş ortalaması 26.5757575758'ye düşecek.
    Yani grubun yaş ortalamasını sadece 0.3929924242 yaş düşüreceğim, pek de kötü gözükmüyor değil mi?
    Her neyse, yaş meselesini geçelim, lakin önce gruba alıp sonradan daha gruba yeni alışmışken "yaşın küçük" diye gruptan atmayın. olur mu? PS4Life denen grup bunu yaptı işte
    ESO veya GTA V veya herhangi bir ücretsiz oyunu oynayanlar varsa birlikte oynayabiliriz
    Eh, Bir çok gruba katılmayı düşündüm PS4L'den ama onca grup arasında neden sizi seçtim bir düşünün bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 2 Temmuz 2015; 22:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merakli oyuncu

Selam, grubunuza katılmak istiyorum.
    Çok klasik bir giriş oldu ama ne yapalım
    İlk başta kendimi tanıtayım: Ben Furkan, 14 yaşındayım. Oyun oynamayı severim, Şu sıralar Online oyun olarak Elder Scrolls Online ve Grand Theft Auto V oynuyorum. Ha ücretsiz oyunlardan da Loadout, Planetside 2 falan var
    İlk önce yaş meselesini halledelim.
    Baştan yaşımı söyledim. 14... En genç grup üyesinden 7 yaş, en yaşlı (ayıp oldu gibi sanki, ne desem bilemedim, büyük? ) grup üyesinden de 23 yaş küçük olmam kötü gelebilir. grubun yaş ortalamasının düşeceğini düşünebilirsiniz.
    Lakin grupta 32 kişi var ve yaşlarının toplamı 863. Yani grubun yaş ortalaması 26.96875
    Ben katılırsam grup 33 kişi olacak ve yaş ortalaması 877'ye yükselecek.
    Bu durumda grubun yaş ortalaması 26.5757575758'ye düşecek.
    Yani grubun yaş ortalamasını sadece 0.3929924242 yaş düşüreceğim, pek de kötü gözükmüyor değil mi?
    Her neyse, yaş meselesini geçelim, lakin önce gruba alıp sonradan daha gruba yeni alışmışken "yaşın küçük" diye gruptan atmayın. olur mu? PS4Life denen grup bunu yaptı işte
    ESO veya GTA V veya herhangi bir ücretsiz oyunu oynayanlar varsa birlikte oynayabiliriz
    Eh, Bir çok gruba katılmayı düşündüm PS4L'den ama onca grup arasında neden sizi seçtim bir düşünün bakalım

Ben alıyorum seni gruba furkan (ilk sayfada okuduğun kurallar geçerli tabi) . Önemli olan yaşın değil , yukarıdaki yazıyı yazabilecek kafada olman

meraklı oyuncu/furkan/14/ psn id. ni buraya yaz ve beni ekle. bu akşam yada yarın partilerden birinde beni bul tanıştıktan sonra grup üyeleri listesine ekleriz seni kardeşim.

Edit: diğer konuda bahsettiğin farm tek tek adamları keserek yapılmıyor. kalabalık olan noktalarda (genelde zombiler çünkü çabuk doğar yenileri) adamları peşine takarak koştur en az 5-6 düşman veya fazlasını topladıktan sonra hepsini birden kes. levelin yetmezse ulti ni falan aç. ne kadar toplu kesim yaparsan o kadar katlanan XP alırsın. (wiki de arama yap farm yapabileceğin yerleri haritada gösteren resimler bulabilirsin)

• Arkadaş Cihan'ın(uzun olan) küçüklüğü gibi heralde. Hesaplar falan

Hoşgeldin kardeşim.
  • Günaydın millet
    Bir cuma daha geldi çattı ee hayırlı olsun :)
    Hayırlı olsun Hoşgeldin Furkan..
  • Yaşlı demişsin, aleni ayıp olmuş tabi Ayrıca ben 2.yaşlıyım, benim bir üst versiyonum var umut, senin oynadığın eso adlı oyunda kral gibi birşey, hem hemşire (sanırım siz healer diyorsunuz), hem kaplanı var üzerine biniyor, hem terzi, kafasına göre dikiyor (craft dediğiniz şey sanırım). Adam bildiğin batman süperman karışımı birşey. O yüzden yaşlı deme, dilim sürçtü de, yaşlılar iyidir de, gruba hoşgeldin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 3 Temmuz 2015; 12:05:57 >
  • Hoş bulduk, PSN'im Wilter2015
    Edit: İlk mesajda yazılanları uygulayıp listedeki ilk üç kişiye (Cihan, Kemal ve Efe) arkadaşlık isteği gönderdim. Kalan 29 üyeye de sonra göndereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 3 Temmuz 2015; 13:13:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler herkese üye alımı kapalıymış ama yinede mesaj atmak istedim. Gruba katılmak istiyorum. Yeni konsol oyuncusuyum yıllardır pc de oyun oynuyordumdum. Yaş 24 izmir

• quote:

Orijinalden alıntı: umutaksoy

İyi günler herkese üye alımı kapalıymış ama yinede mesaj atmak istedim. Gruba katılmak istiyorum. Yeni konsol oyuncusuyum yıllardır pc de oyun oynuyordumdum. Yaş 24 izmir

Hoşgeldin,

İlk sayfada bulunan ilk 3 psn adresini eklerseniz,akşam partimizde konuşmak tanışmak isteriz :)

• Hoşbulduk :) akşam 11 gibi eklerim o zaman eve gidince

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.