Şimdi Ara

Perento'da Elyoslar Beyaz Bayramı Sallıyo Ne :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • :D:D yaw ben onu bunu bilmem ama ciddi diyorum elyoslar cabalda ki capella lara benziyolar :D hep yenilince çirkeflik yapıp üstüne tuz biber atıyolar ama yapmayın kabullenin biz eskiden kabulleniyoduk neyin ne oldugunu b irazda si kabullenin herkez karakterlerini elden çıkartıyo yapmayın bunu ayıptır ap kasamıyoz sizin yüzünüzden :D:D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafmaster

    LOL

    Ne oldu asmolar alaamdınız dün 2 kaleden hiç birini



    görüşeceğiz hafta sonu merak etme;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 23 Temmuz 2010; 7:47:24 >




  • Yorumları okudum o kadar komiksinizki.. Tek mantıklı şeyi söyleyen Bladeofchaos.. Kahrun birleşmeden önce yine asmoların bazıları item olarak çok saglamdı ve max 2-3 kişi geziyorlardı öyle pvp yapıyorlardı ve bir elyosa daldıgında eger sin falan degilsin 2 invisb belirip kesiolardı adamı benim başıma cok geldi şahsen.. özellikler chicken lar adamlar heryerde böyle bir oyun stili görmedim ben adamlar boiling i bile 1 alliance olarak kasıolar.. kısacası şimdi ibre tersine döndü asmolar birbirini bırakmıyorlar.. bi elyoya 3 asmo düşüyo sanırım şu anda.. elyos için kesebilirse zevkli olur ama kesemezse acı olur :) Elyolar ise serverlar birleşmeden önce güle güle oynuyorlardı şimdi ne bu asabiyet anlamadım.. birazda sizin o narin beyaz poponuzu kessinler sinir olmadan oynayn bakalım oyununuzu..
  • Komik olmuş bu konu :) Şu anda serverda eşitlik olması için oyundan sıkılıp oyunu bırakan elyos arkadaşların geri dönmesi ve server transferinde sadece elyoslara izin verilmesi yeterli olacaktır. Ncsoftun hatası hala trasnferde Perento serverına asmodian oyuncu kabul etmesidir. Mevzu asmolar şöle eziyo elyoslar şöle çakıyor değil önemli olan günlük hayatımızdaki stressten bir nebze uzaklaşabilmek. Şu anda ben bu keyfi alıyorum ama bir yere kadar neden bir yere kadar sagolsun TTNET bezdirtiyor. Kale savaşlarında ttnet kullanan bir oyuncunun rahat oynayabilecegini sanmıyorum. Ayrıca bi cok arkadasım bilgisayarlarının donanımıyla alakalı bir sorun oldugunu dusunup Pclerini yeniliyorlar umarım sizde bu hataya düşmezsiniz çünkü olay tamamen ttnetin upload konusunda cok geride olması.
  • ahh ahh o ttnet ömrümü yedi her oyunda lag yapan tek baglantı :)
  • valla tum kalbimle katılıorum ahh ttnet allah belanı vermesin bana gelen sana gelir isslh
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.