Perento serverında elyos 40+ char assasin arıyorum iletişim için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
double exp ıle 1 haftadan uzun surmez, hazıra cok alısmısız adaş hayırdır.
:D Noldu ya kasaacak adam bulamadın mı plat medal :)
:p ^^
plat medal akar diosun
Ölü taklidi yap madur..
ncsoon sağolasun arkadaşlar plat lazım :D 40 lwl alayım diyom kasayım savaşlarda getiririm alırm medali setide yaparım :D:D
birader bul su charida birlikte medal kasalim :p allahima lvl 55 glad var lvl 40 setli onu vericem :p Biktim 1 saat boyunca elyo aramakdan gecen 2 bin ap topladim 15 kill vardi gene vermedi medal , patchdan sonra intihar ettirecek.
1 saat boyunca nerde ap kastın bilemem de siege alanı dişindadir. adam getirenler genelde garanti olsun diye kalenin dibine getirtir. diğer yerler riskli yani bir düşman görunce öldurene kadar takip etme...!!!
Duck haliyle kaleye olduğunca yakın yerde kesmeye çalışıyorum ama siegede nekadar asmo bekliyor kendin biliyosundur, yeteri kadar yakın düşündüğüm yerlerde bile hayal kırıklığına uğradım , geçenlerde ise 10 kisinin daldığı asasine tek ve son vuruşu ben yaptım sadece 45 apmi ne aldım onla bir plat geldi, bı saçmalık var ama anlamadım gitti.
Bu yüzden Plat medal farm olayına bulaşmak akıl karı değil , göz yumuldu artık yumulmayabilir.
Üst kale VC de sınır. toplama yerine giden canyondan artifack sol üst tarfı(kaleye göre) ve 4 yolun biraz yukarısı.
alt kale crimson yolun 2-3m sonra bider .sağ ve sol taraflar drake moblarını olduğu yer . buralarda kesersen medal alırsın . başimiza gelen bi olay biz adami sınırın dişinda kestik bize medal gelmedi arkadaş sınır işinde ap yı almiş ona 3 medal .
adamları keserken cok dikkat edecen nerde kestiğine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme