Şimdi Ara

Pereira İstifa Takip Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece eksiklerini değil artılarını da yazmalı.

İkinci yarı takımı geriye çekmesi kötü olsa da bugün iyi bir maç çıkardı. Artı olarak yazılabilir hanesine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Sadece eksiklerini değil artılarını da yazmalı.

İkinci yarı takımı geriye çekmesi kötü olsa da bugün iyi bir maç çıkardı. Artı olarak yazılabilir hanesine.

Dostum ilk yarı inanılmaz bir tempoda oynadık,3 gün önce moskova deplasmanındaydık,zor deplasman ve yol yorgunlugu vardı o nedenle o tempoyu 60-70 dk'lara cıkaramazdı takım,ilk yarıda cok da gol kacırdık,o nedenle hoca daha dengeli bir oyuna döndürdü takımı,bugün sampiyon olacagımız mesajını da verdik,bugün hocayı basın toplantısında cok keyifli gördüm,lig'de sampíyonluk,uefa'da da yarı final yaparsak pereira ile sözlesme yenilenir kesinlikle,maalesef hala pereira'nın degerini anlayamadı bizim taraftar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Sadece eksiklerini değil artılarını da yazmalı.

Dostum ilk yarı inanılmaz bir tempoda oynadık,3 gün önce moskova deplasmanındaydık,zor deplasman ve yol yorgunlugu vardı o nedenle o tempoyu 60-70 dk'lara cıkaramazdı takım,ilk yarıda cok da gol kacırdık,o nedenle hoca daha dengeli bir oyuna döndürdü takımı,bugün sampiyon olacagımız mesajını da verdik,bugün hocayı basın toplantısında cok keyifli gördüm,lig'de sampíyonluk,uefa'da da yarı final yaparsak pereira ile sözlesme yenilenir kesinlikle,maalesef hala pereira'nın degerini anlayamadı bizim taraftar

Ona sezon sonu karar verilir. Avrupa defterimiz iyi. Ligde iyi kötü ilerliyoruz ama maç kalitesi düşük. Kasımpaşa, Bursa (gol bulamasak da iyiydik bence) ve Bjk maçları iyi geçti. Bu şekilde oynatsın adam akıllı. Yoksa teknik direktörümüzü karalamaya meraklı değiliz biz de.

• Yaptigi degisiklikler hatali bana gore .
    Oyunun en iyisi alperi cikardi. Bjk gobekten delmey calismadik. Takim gol atamiyor. Diego cok kotuydu. Sieogo cikip nani girecek alper diegonun yerine cekilecekti. Gobekten geldigimiz her pozisyon zorladik Bjk yi . Sonra volkan yerine ozani alabilirdi. Sond degisiklik hasan ali mantikliydi direk canerlede degistirebilirdi

• Çok beklersiniz futboldan az anlayan taraftar güruhu.

Oyuna sonradan aldığı adamlar skora direk katkı verdi.

defansif oynatıyor dediğiniz takımın hücüm istatistiklerine açın bakın.

çift ön libero demişler elde bi tek diego var ofansif orta saha.

Alper orta sahada oynamayalı yıllar oldu adam kanat oyuncusu artık.

Bu adam uzun yıllar bizde kalırsa avrupa takımı oluruz.

her sene yeni hoca gelirse elimize verip verip geri gönderirler anamızın liginde tinercilerle şampiyonluk yarışı izleriz.
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Adama sezon başından beri saldırıyorlar ve hepsinde hoca haklı çıkıyor. Gene kötüleyecek bir şey buluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackStocking

Adama sezon başından beri saldırıyorlar ve hepsinde hoca haklı çıkıyor. Gene kötüleyecek bir şey buluyorlar.

Eleştirmek ve kötülemek arasındaki farkı kavradığınız zaman sizi ciddiye alıcam.

• Ilk kez takdir ettim bu çingeneyi. Rvp'yi çıkarmadı diye değil. Alper'i oyundan çıkarması normaldi. Çok çabaladı ilk yarı. Çok koştu. Yorulduğunu düşünüyorum. Bu tarz kararlara devam etmesi dileği ile.
  • önce bi ba?ly?y oku.

sonrasyna gelince istedi?ini yazyp çizebilir fikirlerini ortaya koyabilirsin.

bende kar?yt fikirlerimi yazabilirim.

hakaret edersem veya sen edersende yöneticiler var cezasyny verirler.

sizin yazdy?ynyzy engellemye çaly?mam yok. Kar?yt görü?lerimi sunarym ister okursun ister okumadan atlar geçersin.
  • quote:

quote:

Eleştirmek ve kötülemek arasındaki farkı kavradığınız zaman sizi ciddiye alıcam.

Eleştirinin de bir dozu var ve bazı arkadaşlar çok saçma eleştiriler yaparak eleştiriyi hocayı karalama kampanyasına çeviriyorlar. Bazı arkadaşlar hoca ağzıyla kuş tutsa da gene bir şeyler buluyorlar. Zaten yerinde ve mantıklı eleştirilere saygı duyuyorum. Hatta örnekte veriyim ; hocanın gol aradığımız maçlarda orta sahadan adam azaltıp çift forvete dönmesi durumunu eleştiren arkadaşlar vardı. Onlara katıldım bile benim tepkim hoca sanki bizi küme düşürmüş gibi eleştiri yapan tiplere.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

önce bi ba?ly?y oku.

sonrasyna gelince istedi?ini yazyp çizebilir fikirlerini ortaya koyabilirsin.

bende kar?yt fikirlerimi yazabilirim.

hakaret edersem veya sen edersende yöneticiler var cezasyny verirler.

sizin yazdy?ynyzy engellemye çaly?mam yok. Kar?yt görü?lerimi sunarym ister okursun ister okumadan atlar geçersin.

Pereira'dan memnun değilim genele yayarsak. Sezon sonu gitmesini istiyorum, evet. Bu konuyu açma sebebim bu. İyisiyle kötüsüyle yazıcam bu konuya. Hica pozitif yönde ilerlemeye devam eder sezon sonuna kadar. Düşüncem değişir, kim bilir? Ya da daha kötüye götürür işi. İzleyip göreceğiz.
    İyi bir derbi izledik. Ama geçen haftaki seyircisiz Bursa maçında büyük avantaja sahipken yanlış seçimlerle bizi iki puandan etti, bunu da unutmamak lazım. O maçta hata yapmasa Beşiktaş'ın avantajı falan kalmıyordu ortada.
    Sezon sonuna kadar hocaya destek olurum. Yapım gereği Fenerbahçe için mücadele eden herkesin arkasında durmuşumdur. Ama maç biter gelir yanlışını da doğrusunu da söylerim. Sezon sonuna kadar bu maç gibi oynatsa zaten eleştirilecek bir şey olmaz. Hocaya saydıran olmadı bu maçtan sonra dikkat ettiysen. Bir şeyler doğru yapılınca sorun kalmıyor ortada. Yoksa biz de takımımızın hocasını yerden yere vurmaya meraklı değiliz.
    Bu maçla ilgili tek eleştirim takımı ikinci yarı geriye yaslaması oldu. Moskova maçından dolayı yorgun olan takımı zorlamamak istemiş olabilir ama 1 - 0 gibi tehlikeli bir skoru korumama riski de vardı. Kumar oynadı, kazandı.

• quote:

quote:

quote:

Eleştirinin de bir dozu var ve bazı arkadaşlar çok saçma eleştiriler yaparak eleştiriyi hocayı karalama kampanyasına çeviriyorlar. Bazı arkadaşlar hoca ağzıyla kuş tutsa da gene bir şeyler buluyorlar. Zaten yerinde ve mantıklı eleştirilere saygı duyuyorum. Hatta örnekte veriyim ; hocanın gol aradığımız maçlarda orta sahadan adam azaltıp çift forvete dönmesi durumunu eleştiren arkadaşlar vardı. Onlara katıldım bile benim tepkim hoca sanki bizi küme düşürmüş gibi eleştiri yapan tiplere.

Bir iki kişi var dediğiniz gibi. Onlara troll gözüyle bakıyorum ben. Çünkü hocaya hakaret etmek dışında bir şey yapmıyorlar.

• Takipteyim,
    İnşallah tez zamanda kovulacak bu şovmen.

• bu adam size ne etti la tüm kulvarlarda iddaliyiz takimda süper oynuyor
  • 36 maç oynadıysak bunların 30 tanesi leş futbol ve yanlış ilk 11 tercihleri 6 tanesi Ersun Yanal dönemini andıran güzel futbol ve doğru 11..

Özellikle son iki maç takımın bu kadar iyi olması Antalya faciasından sonra olaya bizzat el atan Aziz yıldırım sayesindedir. Eğer egoist Vitor pereiraya kalsa dün fernandao ilk 11 de islerdik ve pas gelmediği için de saha da aylak aylak dolanan gelen bi iki pası da auta yollayan birini seyrederdik. Van Persienin sağ kanattan Anelka gibi gelip yarattığı pozisyon naniye attığı pasları bu takımda Ferdi 100 maç oynasa YAPAMAZ. Ama bunu kalas Vitor Pereira ANLAYAMAZ

Bu nedenle teşekkürler Aziz Yıldırım'a. İnşallaj sene sonu da bu adamı kovup kadroyu bilen Türkiye'yi bilen sene başı vaadler ile TARAFTARI beklentiye sokup sene içinde en az 10 maçı 1-0 kazanan hoca yerine gerçekten hücum futbolu oynatabilen 140 milyonluk kadronun Hakkı'nı verebilen bi hoca alırız. Kadroyu efektif kullanmaktan aciz daha. Bu kadro kaç maç sıkıntı yaşadı Avrupa da Diego bir maç daha yok madem Diego kötü niye uzun bir süredir kafanda bi alternatif kuramıyorsun ? Ozan tufan Diego mevkisinin oyuncusu değil bunu bilmediği gibi o bölge için bir iki maç Nasıl randıman alacağını izlemek adına efektif bir oyuncu da yaratamıyor. Hiç denedin mi Alpler'i orada ? Tamam kanat olarak etkili ama bu oyuncunun çıkış noktası 10 numara zaten. Hiç denedin mi naniyi ?

Neyse ne. İlk gün de söyledim dün alınan güzel galibiyete rağmen söylüyorum bir maç ile unutan skor TARAFTARI değiliz biz. Vitor Pereira UEFA kupasını alsa dahi gidecek bu takımdan

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Rvp o çalımı yaptıda noldu aut çizgisinde sıkışıp kaldı.
    Şunu anlayın artık rvpyi övmek için övmeyin bu adam santrafor fernandao gibi dikilsin ceza sahası içinde gelen ortaları kovalasın dünkü maç kaç tane ortamız bomboş geçti rvp daha ceza sahasında değildi.bi süre sonra da kanatlar içeri bakıp rvpyi göremeyince ortada gelmemeye başladı.

Şimdi burdaki 1-2 kişi feranandao çok mu iyi demeden yazayım evet fernandao hava toplarında bariz çok iyi ,teknik konusunda konuşmuyorum hiç.Ama bize teknik oyuncu gerekmiyor zaten takımda dolu teknik oyuncu var rvpnin yapması gereken tehlikeli bölgelere hareketlenip santrafor gibi katkı vermesi.

Bu değişikliği bile aziz başkanın söylediğini vpnin yapmadığını düşünen varsa nerden biliyorsun yanındamıydın?yoksa aşırı güvenilir fotomaç ve tayfasından mı duyuyorsunuz bunları. pes diyorum seri seri bloklayıp geçiyorum.

• fenere hoca olup da istifası istenmeyen td görmedim ben daha. bi tane bile iyi hoca gelmemiş 1 asırdır vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

Rvp o çalımı yaptıda noldu aut çizgisinde sıkışıp kaldı.
    Şunu anlayın artık rvpyi övmek için övmeyin bu adam santrafor fernandao gibi dikilsin ceza sahası içinde gelen ortaları kovalasın dünkü maç kaç tane ortamız bomboş geçti rvp daha ceza sahasında değildi.bi süre sonra da kanatlar içeri bakıp rvpyi göremeyince ortada gelmemeye başladı.

Şimdi burdaki 1-2 kişi feranandao çok mu iyi demeden yazayım evet fernandao hava toplarında bariz çok iyi ,teknik konusunda konuşmuyorum hiç.Ama bize teknik oyuncu gerekmiyor zaten takımda dolu teknik oyuncu var rvpnin yapması gereken tehlikeli bölgelere hareketlenip santrafor gibi katkı vermesi.

Bu değişikliği bile aziz başkanın söylediğini vpnin yapmadığını düşünen varsa nerden biliyorsun yanındamıydın?yoksa aşırı güvenilir fotomaç ve tayfasından mı duyuyorsunuz bunları. pes diyorum seri seri bloklayıp geçiyorum.

Uzun uzun paragraf yazmak yerine sadece istatistik yazacağım.

RvP'nin ilk 11 oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberliği var.
    Fernandao ise 10 maçta 6 galibiyet 2 mağlubiyet 1 beraberliği var.

Aradaki dağlar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

36 maç oynadıysak bunların 30 tanesi leş futbol ve yanlış ilk 11 tercihleri 6 tanesi Ersun Yanal dönemini andıran güzel futbol ve doğru 11..

Özellikle son iki maç takımın bu kadar iyi olması Antalya faciasından sonra olaya bizzat el atan Aziz yıldırım sayesindedir. Eğer egoist Vitor pereiraya kalsa dün fernandao ilk 11 de islerdik ve pas gelmediği için de saha da aylak aylak dolanan gelen bi iki pası da auta yollayan birini seyrederdik. Van Persienin sağ kanattan Anelka gibi gelip yarattığı pozisyon naniye attığı pasları bu takımda Ferdi 100 maç oynasa YAPAMAZ. Ama bunu kalas Vitor Pereira ANLAYAMAZ

Bu nedenle teşekkürler Aziz Yıldırım'a. İnşallaj sene sonu da bu adamı kovup kadroyu bilen Türkiye'yi bilen sene başı vaadler ile TARAFTARI beklentiye sokup sene içinde en az 10 maçı 1-0 kazanan hoca yerine gerçekten hücum futbolu oynatabilen 140 milyonluk kadronun Hakkı'nı verebilen bi hoca alırız. Kadroyu efektif kullanmaktan aciz daha. Bu kadro kaç maç sıkıntı yaşadı Avrupa da Diego bir maç daha yok madem Diego kötü niye uzun bir süredir kafanda bi alternatif kuramıyorsun ? Ozan tufan Diego mevkisinin oyuncusu değil bunu bilmediği gibi o bölge için bir iki maç Nasıl randıman alacağını izlemek adına efektif bir oyuncu da yaratamıyor. Hiç denedin mi Alpler'i orada ? Tamam kanat olarak etkili ama bu oyuncunun çıkış noktası 10 numara zaten. Hiç denedin mi naniyi ?

Neyse ne. İlk gün de söyledim dün alınan güzel galibiyete rağmen söylüyorum bir maç ile unutan skor TARAFTARI değiliz biz. Vitor Pereira UEFA kupasını alsa dahi gidecek bu takımdan

Fenerbahçe 30 maç oynadıysa max 7-8 tanesinde kötü oynamıştır,onların da sebepleri var,oyuncularımızın başlarda yaşadıkları uyum sorunu(kolay değil takım baştan aşağı yeniydi),hocanın ligi,taraftarı tanıması,sürekli sakatlanan oyuncularımız yüzünden her hafta farklı çıkan ilk 11 vs vs

fenerbahçe sezonun geneline bakarsak çok başarılı zira 3 kulvarda'da ilerliyor,kondisyon problemi çözüldü,takım yedek oyunculardan bile verim almaya başladı(alper hasan ali volkan şen ba vs) baskılı,büyük takım gibi oynuyoruz,avrupa'da ilerlemek öyle kolay gelmesin gözünüze dostum,aykut kocaman 3 kulvar'da ilerliyim derken ligde 10 puan fark yemişti,vitor pereira'ya sahip çıkın,uefa'yı alsa bile gönderilecek falan bunlar hoş laflar değil,fenerbahçeli olmadığınızı düşünüyorum böyle şeyler yazınca

bize gelebilecek hocaları bir düşün(mourinho ancelotti gibi gelmeyecek adamları saymıyorum)dünya'da bize uefa kupasını aldıracak kaç hoca var şu anda?dünya'da 3 kulvarda takımına bu kadar temiz top oynatan kaç hoca var?

vitor pereira burada kalacak,burada başarılı olacak,siz istediğiniz kadar istifa diyin,zico'yu bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu,ersun'u bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu ve şimdi de vitor'u bitirmeye çalışıyorsunuz,Allahın izniyle başkan yine arkasında duracak,hocanıza az sahip çıkın da sene sonu yine ersun yanal,zico gibi başarılı olduğu halde kovulup yıllarca arkasından ağlamayalım,her t.direktör gittiğinde vitor gelsin abi demeyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ciddi mi? ciddiyse komik şakaysa değil.

rvp yada Fernandao hoca mı ya da başkan mı bu kulüptede utanmadan böyle saçma sapan bi istatistik paylaşabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.