Şimdi Ara

Pepsi iPod Touch Kampanyası 61 Kişiye 65 İpod Kazandırdık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.931
Cevap
0
Favori
283.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amylee

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Bu kampyanın içinde bir iş olduğu çok belli. İsteyenlerwww.duygularinigoster.com a girsin va altta kazananlara bassınlar. Kazananların %90'ının Adana'dan olduğunu ve çoğunun soyadlarının aynı olduğunu görecekler. Özellikle şubat ayının başlarında bakarsanız bazen bir günün tüm kazananları adanalı olmuş ve aynı gün içerisinde aynı soyadlı birçok kazanan var. Sizce de garip değil mi? Diğer illerden kazananlar da muhtemelen şansa adanadakilerden önce şifre yollayıp kazanıyorlardır. Pepsi'den de ancak bu beklenir zaten

ben izmirden kazandım ?

Dediğim gibi arada başka illerden, hilesiz kazananlar da olmuş (ki olmalı, kampanyanın inandırıcı olması için bu şart) ama özellikle şubat ayının ilk günlerine bakın neredeyse tüm gün adanaya gitmiş ipodlar. Böyle saçma şey olur mu hatta gün içinde aynı sülaleden 3-4 kişi var.. Kimi kandırıyolar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 23 Şubat 2008; 20:56:48 >

• o kağıdı imzalayıp yollaman sorun olmaz.

ben de yedigünden 1 yıllık yedigün kazandığımda ona benzer bi belgeyi imzalayıp yolladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

abi 2 sn geç atıcaksın ne var bunda zorlanıcak ? :D

Orasını anladımda win saati derken? ben bilgisayar saatininin ayarlarından internet saatine göre ayarla dedim o saatimim kastediyorsun?
    Saat kaçta ve hangi saniyede gönderdin? mesela 16:59:58 yada 17:00:02 ?
    bi de internetten mi yoksa cep telefonundan mı gönderdin?

netten yolladım ya saatin üzerine tıklayınca güncelle diye bir şey var time.windows.com ile eşitle fln ordan güncelle.

Sağol hocam herşey tamamda bide Saat kaçta ve hangi saniyede gönderdin? mesela 16:59:58 yada 17:00:02 ? söz bu son çünkü en önemli detay bu

Bakın pc saatiniz saat başını gösterdigi andan 2 saniye sonra entere basın herşeyi hazır etmeyi unutmayın bu arada

ben pepsiye bi sürü soru sordum hemen cevap gönderiyorlar

Bu arada açma halkasını saklamanız gerekmiyor

ve birşey dikkatimi çekti hala adım yayınlanmadı sitede en son güncelleme 14.02.2008 hala bekliyorum ismimin görünmesini

kargoyla gönderdim istenilen belgeleri ulan ufacık kagıt parcasına 8 ytl ödedim yaww

• quote:

quote:

ve birşey dikkatimi çekti hala adım yayınlanmadı sitede en son güncelleme 14.02.2008 hala bekliyorum ismimin görünmesini

kargoyla gönderdim istenilen belgeleri ulan ufacık kagıt parcasına 8 ytl ödedim yaww

aga kağıtta gereken şeyleri maille mi atıyorlar birde hat babamın üzerine pepsiye kendi ismi mi versem sorun olmaz demi ?

Evet mail geliyor maildekilerin çıktısını alıp gereken yerleri dolduruyosun gönderiyosun

kendi ismini verirsende olur ama yaşın 18 üzeri olması gerekiyor

ben eşimin hattından göndermiştim kendi adımı yazdım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 24 Şubat 2008; 10:13:47 >
  • Bende trt nin saatine gore gonderdim 2 dkk konusma kazanmısım Pofff
  • Offf süper ya hayırlı olsun..
  • Ben 2 saniye önce ve tam saatinde yollamıştım 2 dk kkonuşma süresiama kazançlıyız 4 kontöre 16 kontör geldi
  • gule gule kullan
  • Hocam güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madman -- 24 Şubat 2008; 14:11:47 >
  • gule gule kullan hocam

2sn geçe mi attın tam ?
  • arkadaşlar bu kampanyaya sadece turkcell hattı olanlarmı katılabiliyor internet üzerinden şifre göndermek içindemi turkcell kullamıcı olmamız gerekiyor eğer öyleyse bir daha hayatta pepsi almam zaten Coca Cola fanıyım ipod touch için bi kerecik pepsi alsammı diyorum?acil cevap bekliyorum plzzzz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

arkadaşlar bu kampanyaya sadece turkcell hattı olanlarmı katılabiliyor internet üzerinden şifre göndermek içindemi turkcell kullamıcı olmamız gerekiyor eğer öyleyse bir daha hayatta pepsi almam zaten Coca Cola fanıyım ipod touch için bi kerecik pepsi alsammı diyorum?acil cevap bekliyorum plzzzz.

Her koşulda turkcell hat lazım.
  • @amylee teşekkür ederim

Pepsiyide biraz önce mesaj attıp rahatsızlığımı bildirdim.
  • olayı anlatırsanız çok makbule geçer
  • Harika ya ben yolladım dşyorum 2 sn geç ve tam vaktinde ama kontör verdi
  • 8 yere gittim tuzla'da pespi satan yer yok

bu arada belli başlı saatler var mı yoksa her saat balı m?

birde nerenin saatine göre atayım ve ne zaman yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Şubat 2008; 15:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l_okomoti_f

Harika ya ben yolladım dşyorum 2 sn geç ve tam vaktinde ama kontör verdi

geç mi erken mi anlayamadık zaten..
    13:00:02 de mi 12:59:58 de mi atacağız
  • bEN GEÇ YOLLADIM ÖRNEK
    19:59:58 SONRA 20:00:00 BUNUN GİBİ AMA ARTIK ŞÖYLE YAPACAM 2 TANE ALACAM BİRİSİNİ 19:59:58 DE DİĞERİNİ İSE 20:00:02 DE YOLCM BÖYLE KESİN ÇIKAR
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.