Şimdi Ara

PEPEE BU SEFER HARBİ HARBİ ÜZÜLÜYOR[POCOYO BAŞLIYOR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yumurcak tvde pocoyo yayınlanmaya başlıyor.yakın zamanda karşılama töreni var yumurcak tv de arthur,cayyu falanda geliyormuş yıkarız oraları

Atara atar gidere gider hertürlü pepee.

Pocoyo çimlere basmamaya çalışırken pepee çiçeklerin üstünde bisiklet biner ve şen kahkahalar atar.

• pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk.
  • memnun oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk.

• Çimlere basma Pepe, Çimleri eziyorsun!! Kusuruma bakma Pepe.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 22 Kasım 2011; 23:32:16 >
  • quote:

pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk.

• bu ne la forumun yaşı nerelere düşmüş benim yiyen izliyor bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pepee'nin Allah bin türlü belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

bu ne la forumun yaşı nerelere düşmüş benim yiyen izliyor bunları

senin de benim gibi 2 yaşında bi zıpırın olsaydı anlardın ne demek istediğimizi
  • ulan o kayyuya nasıl uyuz oluyorum. kanser velet, kemoterapi görüyor galiba vücudunda hiç kıl yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Pepee'nin Allah bin türlü belasını versin.

eve yemeğe geldiğimde televizyonu açar açmaz pepe karşıma çıkıyor sanki hipnoz edilmiş gibi tutulup kalıyorum itiraf ediyorum severek izliyorum
  • quote:

• quote:

quote:

benimde 4 yaşında yiğenim var o izliyor. la bize geldiklerinde kayyu mudur nedir o kel çoçuk birde bu pepee denen veletten başka bişey izleyemiyoruz. hele birde kayyunun oyuncak reklamları beni resmen kanser ediyor kanalı silesim bile gelmiyor değil

• quote:

• quote:

quote:

quote:

benimde 4 yaşında yiğenim var o izliyor. la bize geldiklerinde kayyu mudur nedir o kel çoçuk birde bu pepee denen veletten başka bişey izleyemiyoruz. hele birde kayyunun oyuncak reklamları beni resmen kanser ediyor kanalı silesim bile gelmiyor değil

tecavüz kaçınılmaz ise hesabı bende sinir olurdum nefret ederdim artık zevk alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

ulan o kayyuya nasıl uyuz oluyorum. kanser velet, kemoterapi görüyor galiba vücudunda hiç kıl yok.

Kayu kemoterapi görüp saçı dökülen çocuklar için çok güzel bi çizgi film, bence güzel bi ayrıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

quote:

quote:

tecavüz kaçınılmaz ise hesabı bende sinir olurdum nefret ederdim artık zevk alıyorum.

ya o olsa sadece iyi bize geldiklerinde barbi çizğifilmi açsana dayı bilğisayardan diyor . tv'nin gittigi yetmedi bilgisayarda el attı . bazen kandırmıyor değilim barbi şimdi uyuyor , veya yorulmuş veya yemek yiyor diyorum yoksa günde 5-6 saat barbi izleyecek bilgisayardan

• quote:

ne yiyen?
  • bu arada pocoyo kim la bide o çıktı şimdi başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

quote:

ne yiyen?

benim başımın etini yiyen yeğen ben yiyen diyorumda oradan alışkanlık başımın etini yediği için öyle diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.