Bildirim
PEPEE BU SEFER HARBİ HARBİ ÜZÜLÜYOR[POCOYO BAŞLIYOR]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk. -
memnun oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk.
-
Çimlere basma Pepe, Çimleri eziyorsun!! Kusuruma bakma Pepe.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 22 Kasım 2011; 23:32:16 > -
quote:
pepenin kardeşi mantık ötesi, 2 yaşında konuşuyor ama yürüyemiyor, spastik terk.
-
bu ne la forumun yaşı nerelere düşmüş benim yiyen izliyor bunları -
Pepee'nin Allah bin türlü belasını versin. -
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
bu ne la forumun yaşı nerelere düşmüş benim yiyen izliyor bunları
senin de benim gibi 2 yaşında bi zıpırın olsaydı anlardın ne demek istediğimizi -
ulan o kayyuya nasıl uyuz oluyorum. kanser velet, kemoterapi görüyor galiba vücudunda hiç kıl yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Pepee'nin Allah bin türlü belasını versin.
eve yemeğe geldiğimde televizyonu açar açmaz pepe karşıma çıkıyor sanki hipnoz edilmiş gibi tutulup kalıyorumitiraf ediyorum severek izliyorum
-
quote:
-
quote:
quote:
senin de benim gibi 2 yaşında bi zıpırın olsaydı anlardın ne demek istediğimizi
benimde 4 yaşında yiğenim var o izliyor. la bize geldiklerinde kayyu mudur nedir o kel çoçuk birde bu pepee denen veletten başka bişey izleyemiyoruz. hele birde kayyunun oyuncak reklamları beni resmen kanser ediyor kanalı silesim bile gelmiyor değil
-
-
quote:
quote:
quote:
benimde 4 yaşında yiğenim var o izliyor. la bize geldiklerinde kayyu mudur nedir o kel çoçuk birde bu pepee denen veletten başka bişey izleyemiyoruz. hele birde kayyunun oyuncak reklamları beni resmen kanser ediyor kanalı silesim bile gelmiyor değil
tecavüz kaçınılmaz ise hesabı bende sinir olurdum nefret ederdim artık zevk alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
ulan o kayyuya nasıl uyuz oluyorum. kanser velet, kemoterapi görüyor galiba vücudunda hiç kıl yok.
Kayu kemoterapi görüp saçı dökülen çocuklar için çok güzel bi çizgi film, bence güzel bi ayrıntı -
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
quote:
quote:
quote:
tecavüz kaçınılmaz ise hesabı bende sinir olurdum nefret ederdim artık zevk alıyorum.
ya o olsa sadece iyi bize geldiklerinde barbi çizğifilmi açsana dayı bilğisayardan diyor . tv'nin gittigi yetmedi bilgisayarda el attı. bazen kandırmıyor değilim barbi şimdi uyuyor , veya yorulmuş veya yemek yiyor diyorum yoksa günde 5-6 saat barbi izleyecek bilgisayardan
-
quote:
ne yiyen? -
bu arada pocoyo kim la bide o çıktı şimdi başımıza
-
quote:
Orijinalden alıntı: oxygen3
quote:
ne yiyen?
benim başımın etini yiyen yeğenben yiyen diyorumda oradan alışkanlık başımın etini yediği için öyle diyorum
Benzer içerikler
- boğaza yapışan şey nasıl çıkar
- eskişehir"in en nezih semtleri
- aspirin ishale iyi gelir mi
- uzun süredir küs olduğun biriyle nasıl barışılır
- c2 nedir
- google çizim yap
- telegram indirim
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X