Şimdi Ara

PEP'ten Netflix Üyeliği Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

PEP'ten Netflix Üyeliği Hediye!PEP'ten Netflix Üyeliği Hediye!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• PeP alma aldırma ininal'dan beter her yeri ücret kaynıyor.

Laf cambazlığı çok fazla. Türkiye'deki her ATM'den ücretsiz diyor koşullarda Halkbank ücretsiz yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Ağustos 2020; 21:43:49 >
  • Geçen yapmıştım iade gelmeyince yazdım ettim oralı olmadılar sonra zubizu'yla konuştum reklamını yapıyorsunuz hiç müşteri odaklı değiller kampanya şartlarını yerine getirmiyorlar dedim firmaya ilettik gerekli olursa cezai yaptırım yaparız dedi,pep akşamında arayıp özür dileyip parayı yatırdıklarını söyledi sonrasında.Önermem onun yerine çerezleri silin netflix ücretsiz alın.Ha derseniz eğer eski hesabımdaki diziler filmler kaybolmasın o zaman alın bir aylık sonrasında parayı geri çekin hesabınıza veya param ile ücretsiz çekin bedavaya eski hesabınızla almış olursunuz.Bu arada karta biraz fazla para atın kambiyum vergisi çekiliyor.

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Geçen yapmıştım iade gelmeyince yazdım ettim oralı olmadılar sonra zubizu'yla konuştum reklamını yapıyorsunuz hiç müşteri odaklı değiller kampanya şartlarını yerine getirmiyorlar dedim firmaya ilettik gerekli olursa cezai yaptırım yaparız dedi,pep akşamında arayıp özür dileyip parayı yatırdıklarını söyledi sonrasında.Önermem onun yerine çerezleri silin netflix ücretsiz alın.Ha derseniz eğer eski hesabımdaki diziler filmler kaybolmasın o zaman alın bir aylık sonrasında parayı geri çekin hesabınıza veya param ile ücretsiz çekin bedavaya eski hesabınızla almış olursunuz.Bu arada karta biraz fazla para atın kambiyum vergisi çekiliyor.
    Pep'e atıp tutmuşsun ama ondan kalır yanın yokmuş. verdiği tavsiyelere bak, sırf üçkağıt.
    Ne alaka hocam, pepteki parayı komisyonla geri çekme koymuşlar bu mu üçkağıt. Hayatımda 2 kere netflix hesabı açtım ilkinde deneme sürümü bile kullanamadım neden yoktu çünkü. Şu an kullanıyorum bir kere çok mu?

• Pep hocama selamlar ben morinhocuyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Men of Letters

Papara ve Tosla varken ve tamamen ücretsizken sırf bir streaming servisi ücretsiz diye mi kullanalım? Bruh.

Kesinlikle katılıyorum özellikle papara kullanım kolaylığı tosla sayısız kampanyaları ile diğerlerine fark atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.