Şimdi Ara

Pep kart çıkartana 1 aylık Netflix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
4.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu pep güvenli midir arkadaşlar yoksa papara ile devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denedim daha demin iade yatmadı mail attım,bakalım.
  • Hocam ilk mesajdaki linkten birşey anlamadım, zubizu linkiyle pep kart netflix kampanyasının alakası nedir
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    ben de nedir bu zibiduzilik diye düşündüm araştırdım bulamadım ama az kıllanmadım değil

zubizu linkiyle pep kart netflix kampanyasının alakasını biri anlatSA
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçeniz mi yok?Zubizu referansıyla pep'e üye olanlara netflix üyeliği bedava diyorlar işte.Pep genel kampanya yapıcağına masrafı azaltmak için böyle bir colloberation yapmış zubizuyla masrafın bir kısmını almasını istemiştir.Hiç mi marketing bilginiz yok.
  • Banka kartina bile ciddi yukleme komisyonlari oldugu icin kullanilmiyor. 6 aydir instagrama reklam verdiler, tik yok. Simdi de boyle minik yemlerle farkli taktik deniyorlar. Ya komisyondan vazgececekler, ya kampanyayi saglam yapacaklar. Aksi halde oltayi bosa sallamaya devam ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yag1z7

Hocam türkçeniz mi yok?Zubizu referansıyla pep'e üye olanlara netflix üyeliği bedava diyorlar işte.Pep genel kampanya yapıcağına masrafı azaltmak için böyle bir colloberation yapmış zubizuyla masrafın bir kısmını almasını istemiştir.Hiç mi marketing bilginiz yok.
    Hiç pazarlama bilgim yok evet, sen de olmasan iyice cahil kalacakmışım. Bir de o harika Türkçenle bana ders verirsen tam olacak. Özelden yaz bekliyorum buradakileri rahatsız etmeyelim
  • Pep’de bir de şöyle bir sorun var. Hesabınızda 10 TL altı bakiye varsa Sanal kartları kullanamıyorsunuz. Çok saçma bir şey, eskiden böyle değildi bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peypel gitti
    limango çekti giti
    daha neler gitti gelmez

nesfliksin de başına iş gelecekmiş durumlar sakat

pep mep almaktan vazgeçtim aga

dert bir iki iken daha fazla çoğaltmayalım
  • Banka kartına komisyon almayı bırakması gerekiyor.
  • bende bu konuyu görmeden önce başvurmuştum daha gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.