Şimdi Ara

Penumbra Overture Takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi bahsettiğim bölümü biraz detaylı açıklamaya çalışacağım

öncelikle havalandırmalardan ilerleyip bir madene düşüyoruz.Maden aracı var bi tane onu ittiğimizde aşağı doğru hızlanıp duvarı yıkıyor ve bizde o duvardan içeri giriyoruz(hatta zincirlerle kilitli o yüzden önce zincirleri kesmemiz gerekiyo)

girdiğimiz odanın yan tarafında bi oda daha var ama kapı kilitli kapıyıda şöyle açıyoz önce bi gazete parçası alıyoz kapının altına sokuyoz sonra tornavida ile kapıdaki anahtarı düşürüyoz gazetenin üstüne sonra çekip alıyoz ve kapıyı açıyoz

girdiğimiz odanın ışığını açınca (ultraviole ışık) duvarlarda bir sürü işaret beliriyo sanırım şifreyi bu işaretlerin içinden bulacaz

ama o kadar çok işaret varki bilen biri nasıl yapıcaz söyleyebilirmi

• hadi ya youtube dan izledim adam bi kağıt parçasını odadaki ultraviole lambaya tutuyo bi şifre çıkıyo hatta şifre 1371 ama maalesef bende ne kağıt var ne başka bişey o kağıdı nerden bulduğunuda göstermiyor ne saçma bi walktrough ise

bu arada git o şifreyi yaz diyecek olanlar demesin çünkü zaten denedim ama hata veriyor
  • Geçmişsindir belki ama tekrar takılanlar için söyliyeyim:

Bu odaya gelmeden önce bölüm başında (haritada sağ alt köşede olması lazım) başlayan bir soyunma odası war. Girişi kapalı. O yüzden köprünün sağ tarafından örümceklerin olduğu delikten girip soyunma odasını buluyosun. Odanın kapalı olan girişindeki kayayı sürükleyip örümceklerin olduğu deliği tıka. Soyunma odasında girişin tam karşısındaki dolaplarda boş bir kağıt bulacaksın. Bu kağıtla ultraviyole ışık olan odaya gidip boş kağıdı etkileşimleyeceksin Şifreyi verecek ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 30 Mayıs 2013; 16:18:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.