Bildirim
pentium4 için fan tavsiyesi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.evrenlimited.com.tr a bak istersen zalman cnps 6000 veya 5100 yada diğer bakır olanları biraz tuzlu ama performansları iyi. -
evet baktım o siteye bana uygun bi 5700d cu var o da silent mode 1700rpm normal mode 3100rpm dönüyo ki az bu değerler bence ama çok güzel bi heatskin var altında o da ayrı konu fiyatı ise 50$+kdv :P thermaltake bulamazmıyım istanbulda şöle spark falan gibi :) -
thermaltake satan yer var mı bilmiyorum bursadawww.gokbilisim.com a bak ama büyük ihtimalle stoklarında yoktur. Bu arada bu firma thermaltake türkiye distribütörü olduğunu iddia ediyor ne derece doğru bilemem.
Evren limitede gelince çok iyi insanlar fiyat dahil her konuda yardımcı olurlar kanaatindeyim. -
2 adet getirdiğim volkano+7 fandan birini calavera kullanıyor ondan
bilgi almanızı öneririm bendeki ile o/c yapma imkanım olmadı daha
[:o)] -
valla calevara da daha fan avantajını skora yansıtamadı hala 162 fsb de :P bi de volcano 7+ saç kurutma makinası kadar çok ses çıkarıyo diyolar :) -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kunteper</i>
<br />valla calevara da daha fan avantajını skora yansıtamadı hala 162 fsb de :P bi de volcano 7+ saç kurutma makinası kadar çok ses çıkarıyo diyolar :)
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
162fsb'de olmasının sebebi sıcaklık değil voltaj.
voltaj yönetimini sağlıklı bulmadığı için uygulamadı.
uyguladığı zaman sıcaklık problemi olmadan voltaj artırabilir.
volcano 7+'ya laf yok :) -
valla aynı işlemci bende de var ve voltajı arttırsam da 164 ün üzerinde açılmıyo zaten yüksek voltaj yüksek sıcaklık :)bu arada tora kardeş sende volcano 7+ kullanıyosun galiba ses olarak geçekten rahatsız edici mi?bi de yurt dışından parça getirtme olasılığım var eğer gettirebilirsem fan olarak ne tavsiye edersin,abarttı ses çıkarmayan ve de iyi soğutan :P bakalım 3ghz istiyok bizde kısmetse... -
volkano'nun normal p4 fandan farklı bir sesi yok gibi yahu [:o)] -
anti parantez, bizim calavera'nin kullanmis oldugu board da biraz fos cikti :-))) abit di galiba.. yapabilirse, board'i degistirecek.
ben olsam dilencilik yapardim :-))))) hocam butun kizlar sana beles para atar! muhaua -
ABIT BD7 II
civilinkinin ikizi :))
civil 100den 160ta ama
calavera da 133ten 162de :))) -
ama calavera'nin islemcisi de bendekinin ikizi 2,4b :-))) board hafif kaliyor bakalim ve gorelim. ayrica, o fan icin yorum yapmaya gerek yok. tartismasiz o/c fan'i -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kunteper</i>
<br />valla aynı işlemci bende de var ve voltajı arttırsam da 164 ün üzerinde açılmıyo zaten yüksek voltaj yüksek sıcaklık :)bu arada tora kardeş sende volcano 7+ kullanıyosun galiba ses olarak geçekten rahatsız edici mi?bi de yurt dışından parça getirtme olasılığım var eğer gettirebilirsem fan olarak ne tavsiye edersin,abarttı ses çıkarmayan ve de iyi soğutan :P bakalım 3ghz istiyok bizde kısmetse...
fanın 3 kademeli devir hızı var.
3500/5000/6500rpm.
ses olarak 6500rpm baya ses yapar haberin olsun.
ama saf bakır ısı soğurucusu baya kaliteli.
sonuçta bu fanı öneririm :)
-
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by maat</i>
<br />ama calavera'nin islemcisi de bendekinin ikizi 2,4b :-))) board hafif kaliyor bakalim ve gorelim. ayrica, o fan icin yorum yapmaya gerek yok. tartismasiz o/c fan'i
sen kaça çıktın hocaaa[:o)]:İsyan::Uzi:[sklbn]
-
benim o/c'ye ihtiyacim yok hehehe, canim istedimi gider bir islemci alirim, elimdekini de abiye verir, ondakini de yegene aktaririm ;-) intel kullanir keyif yaparim, o fan'in ne devirine ne de ses gurultusune ihtiyacim var hehe.. amd icin bu fan suphe goturmez.. ama dedigim gibi calavera'nin kullanmis oldugu board da kapasitesini gosterdi sanirim. bizim ki bu havayai verdigine gore, ne dusunur forum bilemem. hersey tecrubeye bakar, islemci mi board mi onlara sor bana soracaksan fan'i sor!. voltaji da calavera'ya eheeh -
ben de adam gibi soğutan fan arıyorum yardımmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X