merhaba arkadaşlar ne yaptıysam 3 ghz lik pentium D işlemcimle 266 fsb nin üstüne çıkamadım 266'nın bir mhz üstüne çıksam sistem çakılıyor ram timinglerinden pek anlamıyorım yardımcı olursanız sevinirim tam olarak sistemim şöyle:
-pentium d 930 3.0 -palit 7600gs -1 gb corsair ddr2 -asus p5b -psu asus 300watt -320gb western digital hdd
bu arada belki yardımcı olur fsb çarpanı x15
voltajlar nasıl ?
[simage]
[/simage] [simage]
[/simage] [simage]
[/simage] [simage]
[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor_1907 -- 7 Temmuz 2007; 12:28:54 >
ramler uuşcak hacı dıkkat et bak ben 1.5 woltajla 4610 mhz yaptım d930la auril benden daha yuksek performan sergiledi sırrını benle we bizmle paylassın lurfen auril abi
sır falan yok arkadaşlar güzel soğutursanız ve işlemci anakartınız anlaşırsa yüksek mghz ler kendiliğinden geliyor
zagor stok fan ve zor yeten bir psu yla 4gig yapmış bence gayet başarılı onun da elinde güzel bir soğutucu blok olsa yeterli psu su olsa eminim daha yüksek değerler alabilir , 4 giga yı günlük kullanabilir hale getirebilir
aşağıdaki değer extreme su soğutmayla alınmıştır , bigtypoon yada ninja gibi başarılı hava soğutma çözümleri ile de buna yakın mghz lere çıkabiliyor