Şimdi Ara

PENTIUM 4 2.8 GHZ Hızını arttırma... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e sende de iş varmış bak 3.4 yapmışsın en sonunda hadi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Beyler, ben 3.0c' yi 3.9 gHz de stok fanla çalıştırıyorum. Ama genelde 3.750 olarak çalışıyor işlemci ve saatlerce oyun oynadığımda bile max 45 derece oluyor. 3.9'da da 49 olmuştu...

sen o sıcaklıklara inanıyormusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Beyler, ben 3.0c' yi 3.9 gHz de stok fanla çalıştırıyorum. Ama genelde 3.750 olarak çalışıyor işlemci ve saatlerce oyun oynadığımda bile max 45 derece oluyor. 3.9'da da 49 olmuştu...

sen o sıcaklıklara inanıyormusun?

o işlemci 3750 mhz'de 1.488v ile calısıyor ama.... 3900mhz 'dede 1.62v...
    asus'un da ile biraz eksik ölçüdüğünü varsayarsak ...
  • biraz
  • Ya bende takıldım CPU ekran kartı muhabbetine. Sistem çok iyi. Kim tavsiye etti ise iyi etmiş. Fakat anlamadığım bu sitemde FX5200 ün işi ne. Piyasadakilerin % 90-95 i 64 bit zaten. beş para etmezler. Sen iyi bir kart al. ver o FX5200 ü garibanın birine ( hayra geçersin) . Birde O/c yapacağına direkt işlemciyi alsaydın diyen arkadaşlara. 3200 alsaydı bu sefer topic değişecekti . 3200 Aldım 4000 e o/c yapabilirmiyim olacaktı topic...
  • stock fanla 3.2 çok rahat yaparsın.
  • dostlar gaza geldimm...
    1-2 haftaya kadar...
    Thermaltake Aquarius III External Su Soğutma Sistemi
    (http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A1681 )
    ve
    Abit AI7 Intel I865PE Chipset, µGuru Özellikli Pentium4 Anakart
    (http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=AI7 )
    alıcamm...
    bide şu ekran kartına taktınız...
    yaww ben oyundan anlamam en son 4-5 yıl önce oynamıştım... onmdan ekran kartına önem vermiyorumm

• bide şuanda benim ana karta alıcı varr ( MSI 6728 060 NEO I865PE FSB 800 ) 70$ veririm diyo sizce satayımmı ? iyimi fiyat ??
  • beyler yeri gelmiş ken su islemcinin sıcaklıgını gosteren bi program war dı yaa kosede duruyo du adı neydiii
  • ohaaaaaaaaaaaaaa bence hiç bir geği yok..... özellikle sogutmada..
  • neden gereği yok...
    acıklarmısın patlamasın sonra elimizdede...
    can sıkıntısına alıcam zatenn şeklide baya hoşuma gitti...
  • yaw arkadaşlar ben sizin grubunuza yeni katıldım benim pc p4 2.8e foxconn 865 series geforce fx 5200 256 mb ddr ram vs. ben hiç bir ek masraf yapmadan 2.8e yi overclock yapmak istiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

bu arada hız sınırlarını aşmasın pc havaya uçar lütfen hemen cevap byeee bide harbiden ekran kartına taktınız canım o kadar da kötü değilki hehe kendi malımız ya övek sağolun cevap vereceğiniz için

• biostan fsp ayarını biraz biraz arttır al sana oc. fsp ayarın şu an 200 mhz onu 210 yap bilgisayar açılırsa 220 filan yap 220 sana yetecektir birde 220 mhz de ramlerin frekansını 320 ye ayarla işleci voltajını ayarlıyabiliyorsan şu an 1.375 v onu 1475 v e kadar çıkart zamanla bu ayarlar konusunda ustalasırsın yeterki fornda yazılanlara dikkat et. bilgisayar açmamazlık ederse anakart' ın üstünde clear cmos diye bir jumper var anakart ın kıtapcığında yerini belirtir ve nasıl yapacağını orada anlatır ok.
  • broken kardeş o işi hallettim 232 fsp de kullanıyorum ve çalışıyor p4 3.25 olarak peki voltajını arttırsam daha mı sağlıklı olur??
  • bendede 2.8 var asus p4p800 bord 256 400 ocz fx5200 ekran kartı var oc yaparken cpu ya sadece bios tan
    %30 o/c seçmem yeterli sonra cpu 3.6 küsür ısı sadece 3-4 derece artıyor normal fan kullanıyorum voltaj arttırmadan yani beş kurul harcamadan en az 3.5 yaparsın
  • sebi_gokhan peki o %30 o/c menünün neresinde çünkü bildiğime göre intellerde çarpan değiştirmek kilitli... Benim board foxconn ama hemen bilgilendirirsen sevinirim
  • foxconnda yok o şekil oto o/c uok zaten pekte kullanışlı değil.Max biosta 232fsb olması lazım bir yerde görmüştüm..Sanırım pclabsta incelemesi vardı .Bir programı vardı onunla 250fsb falan yapabilirsin onu kullan istersen.
  • o programın adı nedir???? bide ya benim bir fan sorunum var galiba çünkü fandan sanırsam çok aşırı ses geliyo!! şarkı söylüyo sanki beni o program hakkında bilgilendirirsin sevinirim ya o/c ne güzelmiş 130$ kazandım beah sizce overclock yapmak mı daha iyi performans verir onu almak mı??? keseye o/c pc ye aslı :D
  • @broken kardeş 2.8e yi nasıl 3.6 yaptın banada anlatırmısın benimkide prescott bekliyorum cvp
  • Arkadaşlar benimde p4 2,8 478 pin bilgisayarım var benim sorunum şöyle bilgisayarın üzerindeki işlemçi 2,8 ama bilgisayarımdan özeliklere bakınca 2,1 chz olarak gözüküyor ama acaba ram az olmasından olabilirmi 256 ddr ram takılı makine kasma çok yapıyor . ama acil yardımlarınızı bekliyorum bios tan kaynaklanan bir sorun var galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.