Şimdi Ara

Pentax K10D çok temiz+ battery grip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok temiz durumda olan ve herhangi bir arızası olmayan pentax k10d gövdemi ve battery gripi beraberinde 2 adet yedek pili (3.pil de olmalı ama bulursam onu da vereceğim) ile birlikte satıyorum.Battery grip en iyi muadil griplerden olup phottix markadır.Gövde 20K civarı shutter da olması lazım ama ölçüm tam değeri verebilirim.Çok sağlam bir gövde olduğunu bilen bilir.makinayı tanımayanlar için detaylı anlatımı yaparım gerekirse.Özellikle raw çekimlerde harika olduğu aşikardır.

Gövde+Battery Grip+piller =650TL düşünüyorum.
    gövde+kit lens+grip=700TL

ciddi alıcılarla ufak bir indirim daha yapabilirim.

verebileceğim bir sd kart yok.zaten 10TL ye class 10 8gb kart veriyorlar artık.

yanında hediye olarak bir adet body+lens sığacak neopren bir kılıf vereceğim.

ankara içi görerek elden teslim etmeyi tercih ederim.kargo durumunda çok sağlam kargo yaparım hiç sıkıntı çıkmaz.orjinal kutusu ve kitapçığı duruyor ama evde bulmam lazım.Gövdenin fotolarını ve shutter bilgilerini ekleyeceğim.detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.unlike -- 6 Mart 2016; 23:54:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel ürün parasal durum müsait olsa alırdım
  • Bu mesaj burda dursun bir hafta sonra para gecince tekrar bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.