Şimdi Ara

penis üzerindeki kıllar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
196.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki kılları sertleştirir mi tüy dökücü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi biz burada ne desek boş. penisi bi uzmana göster sen. dermakoloğa git. eldiven giyer penisi evirir çevirir bi çaresini bulur uzmanı. belki hormonal bir düzensizlik mevcut.ilaç tedavisi gerekebilir. Bayan uzmanlar bu konuda daha hassastır. Türkiyede işini çok iyi yapan insanlar var allaha şükür. Tedaviden çekinme. Nitekim en önemli uvzundan biri. İhmale gelmez. yol yakınken tedavi ettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerxz

şimdi biz burada ne desek boş. penisi bi uzmana göster sen. dermakoloğa git. eldiven giyer penisi evirir çevirir bi çaresini bulur uzmanı. belki hormonal bir düzensizlik mevcut.ilaç tedavisi gerekebilir. Bayan uzmanlar bu konuda daha hassastır. Türkiyede işini çok iyi yapan insanlar var allaha şükür. Tedaviden çekinme. Nitekim en önemli uvzundan biri. İhmale gelmez. yol yakınken tedavi ettir.

Arkadaş kısır değil, kıl sorunu var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantuncer

peki kılları sertleştirir mi tüy dökücü ?

Hayır sertleştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

şimdi biz burada ne desek boş. penisi bi uzmana göster sen. dermakoloğa git. eldiven giyer penisi evirir çevirir bi çaresini bulur uzmanı. belki hormonal bir düzensizlik mevcut.ilaç tedavisi gerekebilir. Bayan uzmanlar bu konuda daha hassastır. Türkiyede işini çok iyi yapan insanlar var allaha şükür. Tedaviden çekinme. Nitekim en önemli uvzundan biri. İhmale gelmez. yol yakınken tedavi ettir.

biz bilip bilmediğimiz yere konuşmayalım. kıl sorunu tamamen hormonaldir kanımca. hormon fazlalığı mevcut. nitekim ele avuca alınıp incelenmesi lazım uzmanınca.
  • aynen , bugün kıl dökücü krem aldım kullandım hepsi gitti ama sonradan kutuyu okuduğumda genital bölgede kullanılmaz yazıyordu napıcam beyler bişi olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

+1
  • yukarı.
    arkadaşlar bende de tüylenme var penis üzerinde, tüyleri onemsemiyor fakat çok yukarıda olmasa da kıllanma da var ne yapabilirim ?
    cımbızla alayım diyorum fakat cımbızla alınca da o bölge nokta nokta oluyor, yapısı eskisi gibi pürüzsüz olmuyor, cımbızla denemis olanlar anlamıştır dediğimi.
    doktora gidecek olursa hangi doktora gitmeliyim yani hangi alanın doktoruna ?

• layn olum kimsenin gormeyecegi bir bolge icin nedir bu telas hepinizdeki...karınız bi gorecek onada uygun dille anlatırsınız...bişey olmaz....hayret ha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

layn olum kimsenin gormeyecegi bir bolge icin nedir bu telas hepinizdeki...karınız bi gorecek onada uygun dille anlatırsınız...bişey olmaz....hayret ha :)

hocam mesela gormesi değil ki rahatsizlik vermesi.
    korkutuyor beni bu durum :/
    şimdi jiletle alsam büyük sorun olur çoğalır diye korkuyorum, cımbızla alınca yukarıda bahsettiğim şey oluyor, napsam bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felsefi1 -- 1 Ağustos 2013; 1:03:20 >
  • Kolanya + kibrit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felsefi1

yukarı.
    arkadaşlar bende de tüylenme var penis üzerinde, tüyleri onemsemiyor fakat çok yukarıda olmasa da kıllanma da var ne yapabilirim ?
    cımbızla alayım diyorum fakat cımbızla alınca da o bölge nokta nokta oluyor, yapısı eskisi gibi pürüzsüz olmuyor, cımbızla denemis olanlar anlamıştır dediğimi.
    doktora gidecek olursa hangi doktora gitmeliyim yani hangi alanın doktoruna ?

cımbızla aldığım zamanlar oldu hiç nokta nokta olduğunu görmedim
  • Yorumları okumadım yazan vardır belki jiletin kılları çoğalttığı falan yok bilimsel olarakta test edilmişti diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

quote:

Orijinalden alıntı: furkantuncer

tüy dökücü sprey kullansam nasıl olur kılları çoğaltır mı ?

Ben 22 yaşındayım ve çocukluğumdan beri tüy dökücü krem kullanıyorum. Kıllar çoğalmıyor ama var olan kıl da yok olmuyor. Lazer epilasyon vb. çözümler kökten çözüm.

Çocukluktan beri dediğiniz kaç yaşında oluyor merak ettim
  • kasık kısmı jiletle penis üstü cımbızla (erekte haldeyken) almak en temizi (zaten kök kısmında 3-5 tane vardır..)..Testis üstündeki tüyleri ise makasla dikkatli bir şekilde kısaltmanı öneririm.. Penise kimyasal bir şey sürülmez.. Ek olarak lazer gibi güvenilirliği kanıtlanmamış, sonuçları yıllar sonra belli olacak tedavilerle uğraşmayın.. yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın..

bunda utanılacak sıkılacak bir şey yok.. safkan beyaz asya erkeklerinin hormonal yapısı bu oluşuma müsait.. o yüzden safkanlığını yitirmiş göçmen (soylarında avrupa bulunan),batılılarla,siyahilerle ya da çekik gözlülerle kıyaslamayın..

kıl olayını kalıcı bir şekilde yok edecek ürün ya da tedavi yok.. o yüzden bu tarz şeylere kesinlikle itibar etmeyin..

vücudunuzu sevin.. unutmayın o size verilen bir emanet.. utanma sıkılma olmasın.. hayat kısa böyle saçma kuruntularla vakit kaybetmeyin..
  • Vur jileti gitsin biyerden sonra çıkmıyor bende de var kıllar üstünde ama biyerden sonra devam etmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • penisi kestir uğraşma

• Bende de var

• Lazer yaptırmayın.Tehlikesi büyük.doğal yöntemler kullanın ileride başınız ağrımasını istemiyorsanız

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kestim kökünden böyle kökö kaldı orada deyince çok acıyor alet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.