Şimdi Ara

PENİS UZATMA İÇİN TRAKSİYON CİHAZI KULLANANLAR VAR MI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
138.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullaniyordu yardimci olabilir.

    @ResulMert

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür ürünler hem pahalı hemde milyonlarca satıyor sanırım (Çin ürünleri 100 lira altı olabilir onları saymıyorum ) mesela male edge ve jes extender 500.000 den fazla sattığı ve %28 büyüttüğü belirtilmiş . male edge , jes extender ve orijinal pro extender dan daha ucuz sanırım. en ucuzu 100 kusur sterlinden başlıyor

    https://www.youtube.com/watch?v=1D9o9bno3m4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 3 Ağustos 2015; 7:08:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baudelaire

    bu tür ürünler hem pahalı hemde milyonlarca satıyor sanırım (Çin ürünleri 100 lira altı olabilir onları saymıyorum ) mesela male edge ve jes extender 500.000 den fazla sattığı ve %28 büyüttüğü belirtilmiş . male edge , jes extender ve orijinal pro extender dan daha ucuz sanırım. en ucuzu 100 kusur sterlinden başlıyor

    https://www.youtube.com/watch?v=1D9o9bno3m4

    "haberdar et" butonunu kullanarak ilgilenip mesaj atan herkesin cevabını görmek istedim ama 4 kişi ile sınırlamışlar.

    cevaplarınızı merak ediyorum

    "sizin bir şirketiniz var ve bu uzatma cihazını üretiyorsunuz, sizin cihazınızın kesinlikle işe yaradığını düşünüyorsunuz ve söylüyorsunuz. Cihaz iyi satılıyor her yerde reklamlarınız var iyi para getiriyor..."

    peki

    neden dünya üzerindeki herhangi bir üniversiteden tıp fakültesinden, cinsellikle ilgili araştırma yapan binlerce asistandan araştırmacıdan profesörden sizin cihazınız hakkında gerçeken çalıştığını gösteren bilimsel bir kanıt oluşturacak bir rapor almıyorsunuz?

    böylece cihazınız tüm dünyada yok satar, adınız tarihe geçer zaten kazandığınız milyon dolarlar trilyona dönüşür eğer isterseniz her alanda yatırım yapabilirsiniz cihazınız için mütiş bir arge ekibi kurabilirsiniz milyonlarca insan size teşekkür eder.

    benim cevabım net: böyle bir cihaz yok bilimsel kanıtı yok bu işin.
    önemli not: cinsel organınız ne kadar uzatırsanız karşı tarafa bir faydası yok. kendi duygularınızı tatminden öte bir konu değil

    saygılarımı sunarım
  • traksiyon cihazları işe yarar.penis uzatan kremler dht içerikli kremlerdir.bu kremler cok kullanılırsa saçlar dht ye duyarlıysa sac doker.fazla kullanımıda yan etki yapar.ayrıca vpilss denen haplar penisi büyütür.daha fazla kan pompalar vücuda penisi büyütür.yalnız aletiniz sürekli kalkmış olarak dolanırsınız gün içerisinde.bekarların kullanması eziyet olur sürekli cinsel istek ve kadın olmaması.
  • Slm ben burda deneyimimi soyleyeyim aldim bu cihazlardan 5 ay kulandim 12 cm uzunluk 4 cm bir kaliklik vardi suan 18 cm uzunluk 4.8 cm kalinliga ulasti tek sorun cok agri sizi oluyo dayanabilecekseniz ole alin gercekten agrilar sizi cok kuvvetli oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda sorunuz olursa her turlu yardimci olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş gidip pornocuyla evlenmeyi düşünmüyorsan 10cm+ yeterli.
  • haruncvb H kullanıcısına yanıt
    usta boyle bisey mumkunmu ??12 iken 18 !! yardimci olda bizde nasiplenelim...haber bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haruncvb H kullanıcısına yanıt
    kullandigin cihazin markasi ne ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corçkimbırley

    Dostum zöelden bana bildiklerini anlatır mısın

    hangi bildigimi anlatayım
    siz soru sorarsanız daha kolay olur

    saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corçkimbırley

    Dostum zöelden bana bildiklerini anlatır mısın

    hangi bildigimi anlatayım
    siz soru sorarsanız daha kolay olur

    saygılarımla
  • corçkimbırley kullanıcısına yanıt
    Penis extenderları için ortalama değer 1000 saat kullanım sonucu 2,5 cm uzamadır.Bu değer ortalama bir değer olup kişinin yaşı, beslenme alışkanlığı, manuel egzersizler ve genetiğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.Extenderların işe yarayıp yaramadığı konusunda bilimsel çalışma ve kanıt yok diyenlere aşağıdaki çalışma, bir çok çalışmadan sadece birisi ve örnek olarak eklenmiştir.

    J Sex Med. 2011 Nov;8(11):3188-92. doi: 10.1111/j.1743-6109.2009.01662.x. Epub 2010 Jan 19.
    Effect of penile-extender device in increasing penile size in men with shortened penis: preliminary results.
    Nikoobakht M1, Shahnazari A, Rezaeidanesh M, Mehrsai A, Pourmand G.
    Author information
    Abstract
    INTRODUCTION:

    It has been suggested that the application of penile-extender devices increases penile length and circumference. However, there are a few scientific studies in this field.
    AIMS:

    The aim of this study was to assess the efficacy of a penile-extender (Golden Erect(®) , Ronas Tajhiz Teb, Tehran, Iran) in increasing penile size.
    METHODS:

    This prospective study was performed on subjects complaining about "short penis" who were presented to our clinic between September 15, 2008 and December 15, 2008. After measuring the penile length in flaccid and stretched forms and penile circumference, patients were instructed to wear Golden Erect(®) , 4-6 hours per day during the first 2 weeks and then 9 hours per day until the end of the third month. The subjects were also trained how to increase the force of the device during determined intervals. The patients were visited at the end of the first and third months, and penile length and circumference were measured and compared with baseline.
    MAIN OUTCOME MEASURES:

    The primary end point of the study was changes in flaccid and stretched penile lengths compared with the baseline size during the 3 months follow-up.
    RESULTS:

    Twenty-three cases with a mean age of 26.5 ± 8.1 years entered the study. The mean flaccid penile length increased from 8.8 ± 1.2 cm to 10.1 ± 1.2 cm and 10.5 ± 1.2 cm, respectively, in the first and third months of follow-up, which was statistically significant (P < 0.05). Mean stretched penile length also significantly increased from 11.5 ± 1.0 cm to, respectively, 12.4 ± 1.3 cm and 13.2 ± 1.4 cm during the first and second follow-up (P < 0.05). No significant difference was found regarding proximal penile girth. However, it was not the same regarding the circumference of the glans penis (9.3 ± 0.86 cm vs. 8.8 ± 0.66 cm, P < 0.05).
    CONCLUSION:

    Our findings supported the efficacy of the device in increasing penile length. Our result also suggested the possibility of glans penis girth enhancement using penile extender. Performing more studies is recommended.

    © 2010 International Society for Sexual Medicine.

    PMID:
    20102448
    [PubMed - indexed for MEDLINE]
    Orjinal link:
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20102448
  • haruncvb H kullanıcısına yanıt
    kardeş bu konuda uzun süredir uğraşıyorum fakat kalıcı bir çözüm bulamadım gerçekten andro kit işe yarıyor mu ne şekilde kullandın . internette bilgi kirliliği dolu işe yaramaz diyen para uzağı diyen kullandım bi halta yaramadı diyen var bu cihazı kullanırsak nasıl ve neşekilde uzama sağlamıyız yada sağlarız.
  • ben bu cihazlardan aldım, ilk başta nasıl yapacağımı bile anlayamadım, sonrasında ise bi zararı olur diye kafamda bi şüphe. derken cihaz orda burda kayboldu gitti. verdiğimiz parayada yazık oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.