Şimdi Ara

PENDİKTEN ÜSKÜDAR SON DURAĞA HANGİ OTOBÜSLE GİDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yarın pendikten üsküdarda son durağa kadar gitmem gerekiyor hangi otobüs direk üsküdarda mihrimah sultan camisi önündeki otobüs durağına götürür
    yani "pendik geçit" durağından "üsküdar cami önü" durağına direk nasıl gidebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 4 Temmuz 2010; 0:03:30 >

• 16A
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

16A

nerden geçiyor 16 a

pendik sahil mi

pendik köprüsü mü
  • Pendik minibüs yolundan geçiyor olmalı sahilden kalkıyor yani, Çünkü maltepeye kadar minibüs yolundan sonrasında e5 ten devam ediyor üsküdara kadar.
  • bu 16 a nın son durağı benim inmek istediğim yer değil iett rehberden baktım haritada benim istediğim yerin durak adı üsküdar cami önü diye geçiyor pendik minübüs durağının ordaki pendik geçit durağından binebilirim ve inmek istediğim yerde üsküdar cami önü bilen varsa lütfen yardımcı olsun :(
  • yukarııı
  • üsküdar cami önüne yürüme 10dk sürmüyor artı olarak tam merkeze pendikten yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Orijinalden alıntı: osstation

16A

nerden geçiyor 16 a

pendik sahil mi

pendik köprüsü mü

İstasyon Durağı'ndan Geciyor
    Yani Altgeçidin Ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

üsküdar cami önüne yürüme 10dk sürmüyor artı olarak tam merkeze pendikten yok.

balaban durağı varmış 16 a pendik geçitden balaban durağına götürebilir dimi ?
  • beyler yardım lütfen balaban durağına gitsin yeter pendik geçit durağından tek bir otobüs yokmu bu yere :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

http://harita.iett.gov.tr/

sabahtan beri ordan bakıyorum ama hep ikis vesayit gösteriyor eminim oraya tek binişde gidebileceğim otobüs var çünkü orda üsküdar otobüs durağı var ama pendik geçitden direk o durağa giden hangisi :S
  • 16A nın son durağı harem olarak gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.