Şimdi Ara

Pendik» Bahçeşehir Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Düzenleme: Pendik'ten, Bahçeşehir (Esenkent)e nasıl geçebilirim? sorusu.. "Gidildi"

1. Pendik'ten Kartal Metro'ya minibüs ile geç. Minibüs-Otobüs

2. Kartal'dan Metro ile Ünalan'a geç. Metro

Az yürü ve Uzunçayır Metrobüs durağına gel..

3. Uzunçayır'dan Metrobüs ile Mecidiyeköy'de in. (Boğazı geç ve ikinci durakta in) Metrobüs

Metrobüsten indikten sonra oradaki otobüs durağını göreceksin. Oraya git.

4. (1. Peron) Çift katlı E-58 Kodlu otobüse bin ve son durakta in Çift Katlı Otobüs

Orada her daim olan bir satıcı mevcut.(Su, Simit, Şemsiye vs) Kartın yoksa 5 TL'ye o satıcılar basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 27 Kasım 2015; 9:29:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Pendik'ten Kartal'a minibüs, Kartal'dan Ünalan'a metro, Ünalan'dan Uzunçayır metrobüs, metrobüsle Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Metrobüs durağının az ilerisinden E58 ile Bahçeşehir. İstersen Pendik'ten Söğütlüçeşmeye minibüsle de geçebilirsin ama trafik varsa yandın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Pek fazla toplu taşıma kullanmam ve şu mesajınızdan sonra fazlasıyla soğudum. Baya karışık ve uzun sürecek anlaşılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Pek fazla toplu taşıma kullanmam ve şu mesajınızdan sonra fazlasıyla soğudum. Baya karışık ve uzun sürecek anlaşılan

Açıkçası ben Anadolu yakasında oturuyorum herşey yerleşik ve düzenli fakat Avrupa bana çok karışık geliyor. App Store'da moovit diye bir uygulama var oradan buluyorum bilmediğim yerlere ulaşımı. Sanıyorum 2-3 saat gibi sürecek sizin yolunuz. Yine de diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin derim. YHT'den mi çıkacaksınız?

• 251 Şişli arabasına binip M.köyde inersin, oradan Bahçeşehir arabasına binebilirsin.
    Tam olarak nereye gideceksin Bahçeşehir'in.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler. Ve Evet.

Telefona birkaç uygulama indirmek şart oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

251 Şişli arabasına binip M.köyde inersin, oradan Bahçeşehir arabasına binebilirsin.

Tahmini kaç saat sürer?

"Bahçeşehir Esenkent"e gideceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

251 Şişli arabasına binip M.köyde inersin, oradan Bahçeşehir arabasına binebilirsin.

Tahmini kaç saat sürer?

"Bahçeşehir Esenkent"e gideceğim.

Esenkent, Esenyurt'tan da ilerde
    Ortalama 2 saat sürer.
    O zaman şu şekilde yap bence.

Pendikten Şişli arabası ile M.köye gel, Oradan metrobüs ile Avcılar son durakta in, Metrobüs durağının az ilersinde mezarlık var, mezarlığa gelmeden otobüs durakları var, oradan da geçiyor Bahçeşehir arabası.

Şişli den Bahçeşehir arabasına binersen Trafik çok yoğun olursa en az 3-4 saat sürer ortalama.

Pendik > M.köy > Metrobüs ile Avcılar> Avcılar dan Bahçeşehir arabası.

Oralar Aynı Beylikdüzü gibi siteler falan var, 1-2 Avm falan bulursun.

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Beni soğutan bir mesaj daha..İlk mesajınız ne güzeldi, basitti

• quote:

Beni soğutan bir mesaj daha..İlk mesajınız ne güzeldi, basitti

hocam şu şekil;

Pendik ten Şişli ye geleceksiniz, oradan metrobüs ile avcılar son durakta ineceksiniz
    sağ tarafta bulunan otobüs duraklarından çift katlı bahçeşehir arabasına bineceksiniz.
  • Bahçeşehir vizesi için yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizekolik -- 18 Kasım 2015; 16:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizekolik

Bahçeşehir vizesi için yardımcı olabiliriz

Bana haftaya Edirne - Kırklareli için lazım 1 haftalık ne kadar sürede çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizekolik

Bahçeşehir vizesi için yardımcı olabiliriz

Anlamadım

• Avcılar hiç karıştırma sen

Metro ile Kadıköy- Vapur ile Bakırköy - Otobüs(E-57) ile Bahçeşehir olabilir.
    Metro- Metrobüs ile Mecidiyeköy- otobüs(E-58) olabilir.

Sonuç olarak illa ki Taksim- Mecidiyeköy ya da bakırköye ulaşman lazım çünkü Esenkente gidecek tüm araçlar bu 3 duraktan kalkıyor.

En son ihtimal Sabiha Gökçenden uçağa binin ordan Atatürk havalimanına gelin ordan taksi yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Pendik'ten Kartal'a minibüs, Kartal'dan Ünalan'a metro, Ünalan'dan Uzunçayır metrobüs, metrobüsle Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Metrobüs durağının az ilerisinden E58 ile Bahçeşehir. İstersen Pendik'ten Söğütlüçeşmeye minibüsle de geçebilirsin ama trafik varsa yandın.

Hocam bunu uyguladım. E-58'e kadar gayet hızlı geldim. E-58'de fena trafik vardı. O yol çekilmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Pendik'ten Kartal'a minibüs, Kartal'dan Ünalan'a metro, Ünalan'dan Uzunçayır metrobüs, metrobüsle Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Metrobüs durağının az ilerisinden E58 ile Bahçeşehir. İstersen Pendik'ten Söğütlüçeşmeye minibüsle de geçebilirsin ama trafik varsa yandın.

Hocam bunu uyguladım. E-58'e kadar gayet hızlı geldim. E-58'de fena trafik vardı. O yol çekilmez

Belki Mecidiyeköy'den trafiksiz ulaşım vardır ama ben bilmiyorum. Olsun o trafikten sağ çıktıysanız sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.