Şimdi Ara

PENCERE BOYUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroadın pencere boyutunu ayarlayabildiğimiz bir program varmış programın adını bile söyleseniz yeter google'da arattım program ismi olursa belki bulurum. yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

• Sro hider..
    Kaynak olarak dawww.extraloob.com ' da bulunmaktadır..
    Bilgisayarınızla en iyi şekilde çalışacak uyumlu wormler ve trojanlarla test edilip onaylanmıştır..
  • Program değil.
    Senin istediğin 'Window Mode' yapmak.
    Esc'ye basıyorsun oradan; 'Option'a geliyorsun. Sonra üstten 'Settings' sekmesine tıklıyorsun.
    Karşına 2 bölüm gelecek; 'Indicate Name Settings' ve 'Game Settings' diye..
    Alttaki 'Game Settings' bölümünden 'Use Window Mode'u bulup yanındaki ticke tıklıyorsun.
    Son olarak 'Confirm' diyorsun..

Kısaca anlatmak gerekirse :

PENCERE BOYUTU

Iyi oyunlar..

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 31 Temmuz 2008; 21:11:44 >

•  PENCERE BOYUTU

Hale Bak :)

Bilmiyodum Saol.
  • Afiyet olsun.
    Başladığımdan beri böyle oynarım.
    Çok daha pratik.
    Ve kasma yapmaz alt tab geçişlerinde.
    Gerçi alttaba bile gerek yok ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 31 Temmuz 2008; 21:21:03 >
  • Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb..

Pot almama durumu Sm içinde geçerlimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapı, Pencere Ve Dolap Boyama
    5 yıl önce açıldı
    iPhone alt simge alanı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb..

Pot almama durumu Sm içinde geçerlimi?

Bilemiyorum :/ ama alabildiğini sanmıyorum çünkü tüm botlar için ideal olan res. 1024*768 dir ve fullscreendir. Char kasıyor fakat tek sorunu npcde konusma yerlerine tıklayamaması sorun bundan ibaret.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.