Bildirim
PENCERE BOYUTU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sro hider..
Kaynak olarak dawww.extraloob.com ' da bulunmaktadır..
Bilgisayarınızla en iyi şekilde çalışacak uyumlu wormler ve trojanlarla test edilip onaylanmıştır.. -
Program değil.
Senin istediğin 'Window Mode' yapmak.
Esc'ye basıyorsun oradan; 'Option'a geliyorsun. Sonra üstten 'Settings' sekmesine tıklıyorsun.
Karşına 2 bölüm gelecek; 'Indicate Name Settings' ve 'Game Settings' diye..
Alttaki 'Game Settings' bölümünden 'Use Window Mode'u bulup yanındaki ticke tıklıyorsun.
Son olarak 'Confirm' diyorsun..
Kısaca anlatmak gerekirse :
Iyi oyunlar..
Edit: İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 31 Temmuz 2008; 21:11:44 >
-
Hale Bak :)
Bilmiyodum Saol. -
Afiyet olsun.
Başladığımdan beri böyle oynarım.
Çok daha pratik.
Ve kasma yapmaz alt tab geçişlerinde.
Gerçi alttaba bile gerek yok ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 31 Temmuz 2008; 21:21:03 > -
Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb..
Pot almama durumu Sm içinde geçerlimi? -
quote:
Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Bir sro clienti window moda geçirip loader ile /min yaparsanız normal halinde ( 1024*768 - low) ile 500 mb küsür ram kullanırken, benim dediklerimi yaparsanız 5/1 oranında ram kullanıyor. Ama şöyle birşey var window modda bot pot almıyor. Fakat yan charlar için ideal, stall veya akademi, yada kendi kastığınız char vb..
Pot almama durumu Sm içinde geçerlimi?
Bilemiyorum :/ ama alabildiğini sanmıyorum çünkü tüm botlar için ideal olan res. 1024*768 dir ve fullscreendir. Char kasıyor fakat tek sorunu npcde konusma yerlerine tıklayamaması sorun bundan ibaret.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X