Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocm bende cok ogrenmek istiyorum verebileceğiniz tüyolar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlar için tavsiyelerinize açığım buradan veya PM olarak bilgi verirseniz sevinirim..
  • Ebay'den kalemim geldi 1 ay çalışıp bir video koyarım

http://i.hizliresim.com/b8PYA8.jpg
  • Bende aliexperden aldim kalemimi. 1 aydir cevirmeye calisiyorum. Birkac tane hareket ogrendim. Zor valla cok sinir edici, yapamadikca tepem atiyor. Benide ekleyin gruba, istanbulda yasiyorum bulusalim bi ara toplu kalem cevirme seanslari yapalim :)
  • Arkadaşlar pes etmeden yapmaya devam edin kısa sürede yapıyorsunuz zaten charge'yi çok kisa sürede yapa yapa öğrendim...

• Arkadaşlar ben de merak saldim bu olaya ama charge hareketini yapamıyorum düz şekilde elim tersten yapmaya alışmış ve bi 3-4 çevirmeden sonra dusuyo. Nasıl ogrenebilirim bi öneriniz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nakruf1221

Arkadaşlar ben de merak saldim bu olaya ama charge hareketini yapamıyorum düz şekilde elim tersten yapmaya alışmış ve bi 3-4 çevirmeden sonra dusuyo. Nasıl ogrenebilirim bi öneriniz varmı ?

Pratikle halledersin bir de videolari dikkatli izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charge
    Thumbaround
    Thunbaround rev
    Fingerpass

Bunları yapıyorum ekle benide

• Ben tam simetrik kalem istiyorum. Ağırlık dışında görünümü de eşit olsun. Bi de ucuz olsun var midir bir öneri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde uygun bi kalem yapılabilir mi bi yardımcı olsanız

• Ben kalemleri nasıl bulabilirim? Acil yardım

• beni de ekler misiniz kulube
  • Kalem alıcam ama penwish çok pahalı geldi bana bide kargo ücretli galiba.Kalem alabileceğim başka site bilen varmı ? Ebaya falan baktım ama çok dandik duruyo kalemler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Ebay'den kalemim geldi 1 ay çalışıp bir video koyarım

http://i.hizliresim.com/b8PYA8.jpg

Çevirebiliyor musun?Video yükledin mi?

• Udyr. kullanıcısına yanıt
    Mod kalem işi ince bir iş. Bilmediğin bir satıcıdan almanı önermem. Diğer bir ihtimal ise parçaları alıp kendin yapabilirsin.

Ayrıca şahsen mod kalem yapabiliyorum. Çok istek olur ise belli sayıda kalem yapabilirim. Ki artarsa sipariş de alabilirim. Hatırladığım kadarıyla 2-3 tanelik F1refly mod parçası olacaktı elimde. İsteyenler iletişime geçebilir, ilgileniriz.
  • başlamayı dusunuyoruma ama bakalm
  • Giriş mesajında da belirttiğim gibi arkadaşlar. Parçaları elimde duruyor. Ben kullanmıyorum, paraya da sıkıştım, satayım diyorum.
  • Hocam merak sardım biraz buna sizin bu eski konunuzu gördüm bakalım başarabilecekmiyiz

• Arkadaşlar bende bi kaç hareket yapıyorum da derslerin türkçe olduğu bi yer varmı ingiloizceden pek anlamıyorum
  • 2016 hoş geldiniz. Yıllarca ilgilenip özle kalem almayı erteledim. İst. İçi elinde fazla olan ve satmak isteyen var mı. Yurt dışında gelmesi uzun sürecek

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.