Şimdi Ara

PEN SPİNNİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pen spinning yapmak istiyorumda hangi kalem lazım,zor bir işmidir?,derslerim aksarmı yardım ??.Bu arada hobi forumlarında ilgi olmadığından buraya açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTopOfTheWORLD -- 28 Eylül 2012; 17:21:53 >

• Kalem olarak buster cly alirsan cok iyi olur. asla derslerini aksatmaz. derse konsantrasyonunu arttirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde zor bir iş degildir sadece emek ister ;D

• quote:

Orijinalden alıntı: zaptelyn

Kalem olarak buster cly alirsan cok iyi olur. asla derslerini aksatmaz. derse konsantrasyonunu arttirir.

Biraralar kendi yaptığım uydurmasyon kalemlerle bu işe merak sarmıştım az çok alt yapım var bu kalemin ismini bulamamıştım Hocam bu kalemi nerelerden bulabiliriz? Var mı standart kırtasiyelerde?
  • senin nerde oturduğuna bağlı hangi şehirde oturuyorsun ?
  • Evet ben sizin ve kendim icin bi arastirma yaptim standart kirtasiyelerin hic birinde yok. gaziantepte oturuyorum. butun kirtasiyeleri gezdim ve de sordum ama yok. onun icin alicaksaniz yawww.penwish.com yadawww.ebay.com dan alicaksiniz. Bidewww.penspinning-tr.com sitesi var ordada forumda birsuru kalem yapimi var. ordan kendimizde yapabilirsiniz.

• 3 yıl önce bıraktım ama hâlâ kalemi elime alıp çeviririm. Kalem olarak dedikleri gibi buster iyidir. Firefly g3 mod vardı o da fena değildi. Ayrıca kendin de kalem yapabilirsin ki ben şu sıralar öyle yapıyorum. Kırtasiyeye gidip kalemlere bakıp ona göre ayarlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim ekleyemedim bildiğin faberin grip kalemini kullanıyorum.Özel bir kaleme gerek yok bence bazı hareketler zor oluyor ama derslerde bi ton kalem taşımazsın o açıdan rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mousty -- 31 Ekim 2012; 22:27:39 >
  • Ben genede buster cyl oneriyorum.

• Ne aksayacak dersin yav.Derste sikildinmi al eline cevir.Hem bircok kisi (kizlarda dahil) "aaaaa nasi yapiyosuun yaa" diyecek.Basima cok geldi ondan biliyorum.Herkes banada ogretsene falan diyecek

Ayrica dehset fingerpass yaparim.Hic dusurmeden 1400 kusur tur cevirmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeemoyuHisset -- 31 Ekim 2012; 22:41:29 >
  • Artık fazla uğraşmasamda arada çeviriyorum.Derslerin aksamaz çok abartmadığın sürece.Kalemi yeni başladıysan kendin yap sonra sipariş ile alabilirsin.Penwish,pendolsa,takaridolsa.Takaridolsa Türkiyeden kargo ile alabilirsin diğer sitelerde yurtdışından kredi kartı ile.Kalem olarakta nick ten anlaşılacağı gibi Buster CYL.Aktif olarak bi forum yok.Ama facebookta bi grup var ordan yardım alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Artık fazla uğraşmasamda arada çeviriyorum.Derslerin aksamaz çok abartmadığın sürece.Kalemi yeni başladıysan kendin yap sonra sipariş ile alabilirsin.Penwish,pendolsa,takaridolsa.Takaridolsa Türkiyeden kargo ile alabilirsin diğer sitelerde yurtdışından kredi kartı ile.Kalem olarakta nick ten anlaşılacağı gibi Buster CYL.Aktif olarak bi forum yok.Ama facebookta bi grup var ordan yardım alabilirsin.

Takariodolsa hâlâ eskisi kadar kazıksa ben önermem şahsen Penwish çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Artık fazla uğraşmasamda arada çeviriyorum.Derslerin aksamaz çok abartmadığın sürece.Kalemi yeni başladıysan kendin yap sonra sipariş ile alabilirsin.Penwish,pendolsa,takaridolsa.Takaridolsa Türkiyeden kargo ile alabilirsin diğer sitelerde yurtdışından kredi kartı ile.Kalem olarakta nick ten anlaşılacağı gibi Buster CYL.Aktif olarak bi forum yok.Ama facebookta bi grup var ordan yardım alabilirsin.

Buster aldım ben geçen sene.Fiyat çok pahalı değil ama kredi kartı ile uğrasmak istemedim bayadır bakmadım fiyatlara.Bir den fazla kalem için penwish falan çok daha iyi daha çok çeşit ve daha uygun fiyatları.Penspinning-tr de varmıydın sen acaba?

• quote:

quote:

quote:

Buster aldım ben geçen sene.Fiyat çok pahalı değil ama kredi kartı ile uğrasmak istemedim bayadır bakmadım fiyatlara.Bir den fazla kalem için penwish falan çok daha iyi daha çok çeşit ve daha uygun fiyatları.Penspinning-tr de varmıydın sen acaba?

Vardım ama 3 yıldır uğramıyorum. 2008 üyesiyim oraya da ve 2009'da bıraktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vardım ama 3 yıldır uğramıyorum. 2008 üyesiyim oraya da ve 2009'da bıraktım.

Bende o civarlar başlamıştım şimdi bende bıraktım fazla uğraşmıyorum arada öylesine çeviriyorum.

• Takaridolsa dan nasil alisveris yapiyoruz acil yardim edermisiniz. almayi dusunuyorumda lutfen

• Yada penwish den nasil alisveris yapiliyor. hic kimse yardim etmiyo siz en iyisi bana penwish i kullanmayi ogretirseniz cok iyi olur

• Uye olduk kalemleri sepete ekledik sonra ne yapcaz odiyicez ama sonra kargoyu nasil halletcez adresi turkiye adresi girersek buraya ucretsiz kargolari varmi ? ..... lutfen acil yardim eselim bana ......

•  PEN SPİNNİNG

Buster
  • Penwishten nasil alicaz lutfen bana yardim edin acil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.