quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. soaz yalnız onu diyen
quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. Onu diyen sOAZ yalnız
quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. onu diyen soaz yalnız
quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. yalnız diyen soaz onu
quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. s0az yalnız diyor onu
quote:Orijinalden alıntı: NOX97 Yellowstar'ın da grammar op. "Peke want a kiss" Wants olacak. İngiltere Kraliyet İngilizcesi Ödülü'nü tüm içtenliğimle kabul ediyorum. demek onu soaz let force with you.