Şimdi Ara

PEGATRON CORPORATION 2AD5 uyumlu ekran kartı tavsıye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 pin güç girişinin anakartla alakası yok güç kaynağından gelir o.

GTX 660 ile gt 630 arasında uçurum var, iyiki de uymamış. Yukarıda gta 5 oynuyorum demişsin o ekran kartıyla biraz zor oynardın.

İnternetten alırsan 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. Mağazadan alışverişte Vatan para iadesi yapmıyor ancak hediye çeki veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 24 Nisan 2017; 3:2:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

6 pin güç girişinin anakartla alakası yok güç kaynağından gelir o.

GTX 660 ile gt 630 arasında uçurum var, iyiki de uymamış. Yukarıda gta 5 oynuyorum demişsin o ekran kartıyla biraz zor oynardın.

İnternetten alırsan 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. Mağazadan alışverişte Vatan para iadesi yapmıyor ancak hediye çeki veriyor.

Gt 630 I gta icin degilde ne biliyim. Film izlemem painte resim cizmek icin almistim. :)))

Iade varsa sansimi deniyim. Az once bir ekran karti buldum. 6 pinli cikisida var.

PEGATRON CORPORATION 2AD5 uyumlu ekran kartı tavsıye

PEGATRON CORPORATION 2AD5 uyumlu ekran kartı tavsıye

Bugun gibi guvenilir sitelerden bulabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide sunu da soriyim. Gtx 1050 ti ye bakarken, birdan fazla secenek cikiyor. Bazisinda MSI , GIGABYTE ve ASUS bunlarin arasinda nefark var.

• 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    6 pin güç girişi olmasına gerek yok. 6'dan fazla olursa sıkıntı olur sadece, hiç olmasa da olur yani.
  • 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    Çok bir fark yok 3'ü de güvenilir markalar. Bilinmedik markalardan almanı önermem. İlk postta attığım MSI gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

Çok bir fark yok 3'ü de güvenilir markalar. Bilinmedik markalardan almanı önermem. İlk postta attığım MSI gayet iyi.

Anladim. Uzmn bi siparis verelim. Bakalim ne olcak. Tesekkur ettim. Sagolsin.

• para aralığı yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcan437

para aralığı yok mu ?

Para aralıgım 200 - 500 Ama güzel bir ekran kartı için bu yetmıyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.