Şimdi Ara

Pegasus tüm yurtiçi uçularda %30 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Pegasus Plus’lılar 4 ve 5 Ekim tarihlerinde flypgs.com
    ‘dan aldıkları biletlerle 1 Kasım 2012’den 31 Mart 2013‘e kadar %30 indirimle Türkiye’nin her yerine uçabiliyor.
    Pegasus Plus üyesi olmak çok kolay ve ücretsiz! Hemen üye olun, Pegasus Plus’lı olmanın ayrıcalıklarını yaşayın.

Kampanyadan yararlanmak için hemen Pegasus Plus üyesi olun ve flypgs.com
    üzerinden Pegasus Plus hesabınızla giriş yaparak kampanya dahilindeki uçuşlarımız ve belirtilen tarihlerde rezervasyonunuzu oluşturun. Ödeme ekranına geldiğinizde bilgilerinizi doldurduktan sonra, Kampanyalar İçin Tıkla butonuna tıklayın ve Ekim Ayı Uç Uç Günleri seçeneğini işaretleyin. Onayla butonuna bastığınızda %30 indirimin uygulandığını toplam tutarda görebilirsiniz.
    1.Ekim Ayı Uç Uç Günleri
    a. Kampanyanın geçerli olduğu hatlar: Tüm İç Hatlar
    b. Uçuş tarihi: 1 Kasım 2012 – 31 Mart 2013 (Kampanyaya 28.12.2012 - 02.01.2013,
    25 - 29.01.2013 ve 07 - 11.02.2013 tarihleri arasındaki uçuşlar dahil değildir)
    c. Satış tarihi: 4 – 5 Ekim 2012
    d. Ücret / İndirim : PEGASUS PLUS lılara toplam ücret üzerinden %30 indirim
    e. Bu fiyatlar sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir.
    f. Bu fiyatlar direkt uçuşlar için geçerlidir.
    g. Bu indirim sadece Pegasus Plus üyelerine uygulanır.
    h. Bu fiyat yalnızca flypgs.com’dan satın alınan biletlere uygulanır.
    i. İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.
    j. Kampanya fiyatlarına check-in bedeli dahil değildir. Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için iç hatlarda 3 TRY, dan başlayan check in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1799/ekim-ayi-uc-uc-gunleriyle-yurt-icinde-30-indirim.aspx?utm_source=WEBSITE&utm_medium=MISAFIR&utm_campaign=2012+Eylul+06+%7C+Uc+Uc+Gunleri+Eylul&utm_term=&utm_content=

• Sunexpress in her hafta pazar günleri yaptığı 49 lira indirimini tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 4 Ekim 2012; 13:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Sunexpress in her hafta pazar günleri yaptığı yurtiçi 49 lira indirimini tek geçerim

her yere yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur ben hep istanbul uçuşlarında kullandım diğerlerinin hepsinde geçerli mi tam bilmiyorum ama 49 lira otobüsten bile ucuza geliyor
  • Ankara-Adana gidiş dönüş 33 liraya geliyor.. bilginiz olsun..
  • teşekkürler. fiyatlar gerçekten uygun. tam bir sıcak fırsat haberi benim için
  • kampanyalar kısmında işaretleyince %30 düşüyor.
    dikkat etmenizde fayda var
    ben yine uyarayım dedim
    ;)

HABER VEREN ARKADASA TEŞEKKÜRLER

53 tl ye ank-ist git gel gayet guzel oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 4 Ekim 2012; 15:49:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üye girişi yapılmıyor ki
  • Üye olmak için pasaport numarası istiyor. E benim pasaport yok. Nasıl olacak ?
    Edit : Uye oldum
    Sigorta ücreti niye çıkıyor burada ?
    ,plus olmadan yapınca çıkmıyordu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyd01 -- 4 Ekim 2012; 21:07:30 >
  • bir şey daha. Bileti almasak rezerve etsek gene böyle ucuz alabiliriz değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

Üye olmak için pasaport numarası istiyor. E benim pasaport yok. Nasıl olacak ?
    Edit : Uye oldum
    Sigorta ücreti niye çıkıyor burada ?
    ,plus olmadan yapınca çıkmıyordu sanki.

Sigorta ücreti her zaman cıkıyordu özellikle istemiyorumu işaretlemek gerekiyor her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Ankara-Adana gidiş dönüş 33 liraya geliyor.. bilginiz olsun..

resmen bedava

• izmir istanbul gidis gelis 46 lira.otobüs tek yön 50 lirabide bi lira pegasus plus'a yüklenir.online check in lerden 5 lira gelse desek oldu 40 lira.helal pegasus
  • 9kasım-11kasım izmir istanbul dönüş seçiyorum. 2 kişilik diyorum. İsimleri kayıt edip kampanyaya tıklıyorum ama nedense fiyat 241tl o ekim kampanytası gözükmüyor. Nerede yanlış arkadaşlar ?
  • ankara-van var mi dostlar kampanyada telefondan giriyorum görülmüyor da?

• quote:

Orijinalden alıntı: melmur

9kasım-11kasım izmir istanbul dönüş seçiyorum. 2 kişilik diyorum. İsimleri kayıt edip kampanyaya tıklıyorum ama nedense fiyat 241tl o ekim kampanytası gözükmüyor. Nerede yanlış arkadaşlar ?

Pluslılara özel kampanya olduğundan 2 kişi olmuyor..sadece plus üyesi olan kişi adına deneyin olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

ankara-van var mi dostlar kampanyada telefondan giriyorum görülmüyor da?

Kış sezonu yok galiba..gözükmüyor o dönemde uçuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

ankara-van var mi dostlar kampanyada telefondan giriyorum görülmüyor da?

ankara-sabiha gökçen-van

şeklinde var hocam..

yani,
    önce ankardan sabihaya oradan van'a..

gidiş tarihini bilmiyorum ama, fiyat 150-275 lira arasında değişiyor.. yani biraz pahalıca.. anadolujete bakmanı önerebilirim.. 114 liraya kadar uygun fiyatı var.. anadolujet direkt uçuyor.. pegasus gibi istanbul aktarmalı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Orijinalden alıntı: melmur

9kasım-11kasım izmir istanbul dönüş seçiyorum. 2 kişilik diyorum. İsimleri kayıt edip kampanyaya tıklıyorum ama nedense fiyat 241tl o ekim kampanytası gözükmüyor. Nerede yanlış arkadaşlar ?

Pluslılara özel kampanya olduğundan 2 kişi olmuyor..sadece plus üyesi olan kişi adına deneyin olacak mı?

Tek kişilik deneyince olsu. Eşinizle gitmiyor diyor. :D Ya da çözümü var mı bunun ? git gel 85 tl 'ye geldi pahalı mı oldu acaba? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

kampanyalar kısmında işaretleyince %30 düşüyor.
    dikkat etmenizde fayda var
    ben yine uyarayım dedim
    ;)

HABER VEREN ARKADASA TEŞEKKÜRLER

53 tl ye ank-ist git gel gayet guzel oldu...

anlamadım kampanyalar kısmında nasıl işaretleniyor? haber veren benim daha daha ucuz olacaksa neden olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.