Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
21.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ING müşterisi değilim, vadesiz hesap açtırma şartı falan var mı acaba? Yoksa sadece kart alabiliyor muyuz?
  • Öğrenci adamın başvurusu kabul edilmedi aylık geliriniz nedir dedi, sadece devletin bursunu alıyorum dedim ayrıca ailem para gönderiyor falan, destek hesabı mı bilmem nede yapalım mı dediler istemiyorum dedim, sekreter arkadaşla güzel bi muhabbet sonrası gelen bu mesaj güldürmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencilere vermiyorlar denendi onaylanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

ING müşterisi değilim, vadesiz hesap açtırma şartı falan var mı acaba? Yoksa sadece kart alabiliyor muyuz?

Kartın mecburen bi vadesiz hesaba bağlı oluyi kardeş

• Basvurunuz onaylanmistir. Kartiniz en kisa surede adresinize ulastirilacaktir.

Not:çalışanım

• Benim de başvurum onaylandı. Vadesiz hesap açılması mecburi. Vadesiz hesap için de hesap işletim ücreti alacaklar tabii ki. Bi yerlerde 75 lira olduğunu okudum. Doğru mu bu?
  • 2 Kart da biz aldık. Basılıp gönderilecekmiş bakalım :)
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Vadesiz hesap açılacağı bilgisini nereden aldınız. Benim telefonda konuştuğum görevli böyle bir bilgi vermedi. Sonuçta kredi kartı başvurum ile ilgili bilgiler aldı ve kredi kartı başvurumu onayladım. Vadesiz mevduat farklı bir ürün ve dayatma şeklinde gönderemezler. Öyle bile olsa vadesiz mevduatı kapattırıp kredi kartını kullanabilmemiz gerek.

• Bilet satın almak için parafly daha uygun % 3 puan veriyor 4 kat değerli uçak bileti alınabiliyor bu kartı puan vermeyen kampanyasız benzin gibi alışverişlerde kullanmak mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

Benim de başvurum onaylandı. Vadesiz hesap açılması mecburi. Vadesiz hesap için de hesap işletim ücreti alacaklar tabii ki. Bi yerlerde 75 lira olduğunu okudum. Doğru mu bu?

Vadesiz hesap işletim ücreti alınmayacak dediler bana biraz önce. Ayrıca yeni mezunum ve askere kadar calismayacagim yatışa geçtim ama kart onaylansin diye calisiyorum dedim ama is yeri bilgisi falan paylasmadim. Bakalim ne olacak

Edit: Başvurum onaylanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer23 -- 14 Haziran 2014; 15:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

Benim de başvurum onaylandı. Vadesiz hesap açılması mecburi. Vadesiz hesap için de hesap işletim ücreti alacaklar tabii ki. Bi yerlerde 75 lira olduğunu okudum. Doğru mu bu?

Ben özellikle sordum.
    Vadesi hesap hesap ücreti alınacak mı diye
    Kredi kartına tanımlı olacağından ücretsiz olacak dedi
    Açıkça...

• Adamlar ABD ile herhangi bir bağınız var mı diye bile sordular yalnız :/

Edit: başvurum onaylanmış mesaj geldi. Ben de öğrenciyim ve kartı alıyorum alamayan neden alamadı acaba? Gerçi 4 kredi kartım daha var bu da bir etken olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 14 Haziran 2014; 17:46:23 >
  • aynen hocam ben de öğrenciyim, benim de başvurum onaylandı. abd sorusu enteresandı gerçekten. Aylık gelirime 300 kredi 800ü buluyor dedim. Hatta limit arttırılsın mı otomatik dedi arttırmayın ben öğrenci adamım falan dedim bakalım hayırlısı.
  • E-posta hesabım ABD lokasyonlu olduğundan aynı soruyu bana da sordular.. Sebebini sorduğumda, Ing'nin global bir banka olmasından dolayı sorma gereği duyduklarını söylediler !

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    3 Adette bende var. Ama onaylanmadı aylık gelire 2bin lira yazdırdım. Kartlarida zamanında öderim yamuk yapmadım hiç

• beyler ben int basvuru yaptım iki gün önce arayan falan yok siz ne zaman yaptınız

• 2 gün önce başvurmuştum, dün aradılar ama müsait değilim dedim. Bugün aradılar, soru falan sordular, yanıtladım hepsini.

Başvurunuzu aldık dediler, artık sonucu bekleyeceğiz.
  • Dun başvurdum bugün aradılar konuştuktan yarım saat sonrada onayladilar

• Bu kampanyada Sabiha Gökçen - Kıbrıs bileti alınabilir mi?
  • Yav beni aramadan onaylamadık diye mesaj geldi. Şimdi eş dost adına kart başvurusu yapsak, bileti kendi adıma kestirebilir miyim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.