Şimdi Ara

Pegasus % 30 - markafoni 100/10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Markafoni #Generali Kargo #Aras Kargo Ulaşım #Nilüfer Turizm Uçak #Pegasus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Pegasus’un mobil site ve uygulamalarından yapacağınız yurt dışı uçak biletleri alımlarında %30 indirim yapan kod 10 TL
    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2015/agustos/pegasus_kampanyasi.page?gbid2=203589
    %30 indirim sağlayan bilet şifreleri 1 Kasım 2015 - 26 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak olan uçuşlarda kullanılacaktır. (Kampanya 1 Kasım 2015, 30 Aralık 2015 – 3 Ocak 2016, 21-25 Ocak 2016, 30-31 Ocak 2016, 4-8 Şubat 2016 tarihlerindeki uçuşları kapsamamaktadır.
    ------
    Aras Kargo % 40 indirim kodu sadece 3 TL.
    Gönderide desi sınırlaması yok ve liste fiyatı üzerinden verilecek %40 indirim yalnızca Aras Standart üzerinden yapılacak gönderiler için geçerli.
    ------
    Markafoni 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 10 TL indirim yapan kod 2 TL ya da avantajix hesabımı kullanana ücretsz.
    ------
    Nilüfer Turizm tüm otobüs seferlerinde geçerli %20 indirim kodu 3 TL.
    30.10.2015 tarihine kadar bilet satış noktasından alınan biletlerde geçerlidir.
    ------
    Size vereceğim referans numarasıyla Generali Sigortadan kasko ya da trafik sigortası yaptırın, hepsiburada.com da geçerli 70 TL değerinde alt limiti olmayan çek kazanın. Pm atmanız yeterli.

(Generali Sigorta fiyatları çok uygun. Şöyle bir örnek vereyim her yıl sigortamızı yaptırdığımız yakın aile dostu bir sigortacı abimizin bize verdiği fiyat 392 lira iken ben Generali Sigortadan 252 lira fiyat aldım ve hemen yaptırdım. Piyasadaki en ucuz. Ben pazar payını arttırmak için olduğunu düşünüyorum sonuçta ülkemize yeni girdi )
    ------

Ödeme kanalları: Enpara - Nuvo - Vakıfbank

Satış yaptığım üyeler: ruhi13 , toyfik, I907, özor, rockthat1, Osman ÖZBAY, exto, gazi07tr, e_tan, hsnkrc, dreamin, yasikewicyus, demirz, by_dj_omar, deaght, umutbilisim, burak235, ibolution, Suat1989, murat5673,ekonomisty,Huysuz İhtiyar, _VioLeT_, MadDog1, manjimaru,Öğrenir, alonso35, furkanemre8,kumrulordu, karamsar1İ, formula01, KaraHisar_03, C_e_R_k_H_a_N_n, coolman_27
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyol 500/100 15 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.