Şimdi Ara

peçeteye işaretlediğim soru sayısını yazdım, iptal olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üçüncü senemdi sınav istediğim gibi geçti, bu yıl kesin bir yere gireceğim ancak tyt de peçeteye işaretlediğim soru sayısını yazdım, gözetmenle de göz göze geldik acaba bir şey olur mu ? normalde rahatlamam lazım çünkü sınavım baya iyi geçti her türlü bir yere gireceğim ancak rahatlayamıyorum. çok kaygılıyım, şimdi 18 ine kadar bekle bekleyebilirsen

• Yazmadan önce sümkürmüşsen elendin

Şaka bi yana bişey olucağını sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kameralarin yarisi calismiyor zaten ama bir sey olacagini sanmam gözetmene bagli aslinda ama icini rahat tutmaya calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen naptın cia mossad ketö hepsi senin peşinde olcak demicem :D sınav kurallarını okudu iseniz sınav ile ilgili malumat yazılıp çıkarılmaz deniyordu yanlış hatırlamıyorsam orda yapacağınız şey sınav bitiminde gözetmene yazdığınız şeyin sınav bilgisi değil yaptığınız soru sayısı olduğunu söyleseydiniz. Yada ösym yi arayıp sorman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Kameralarin yarisi calismiyor zaten ama bir sey olacagini sanmam gözetmene bagli aslinda ama icini rahat tutmaya calis
    ne bileyim deli olacağım. 3. yıla kalma sebebim zaten tamamen sağlık sorunlarım yüzünden bir de başıma böyle bir şey gelirse ne yaparım hiç bilmiyorum
  • Haydar dümene yazılan hamile kalır mıyım sorularını anımsattı

• Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Arayıp sorma abi sacmalamayin komsumun cuzdanini caldim galiba farketti deyip polisi aramak gibi bir sey bu

Gozetmenler genelde bir sey yapmiyor hocam bu konuda sadece osymnin kati kurallari var ama dtutanak tutmazlar kameralar da calismiyor zaten calissa belki bir seyler olabilirdi icinizi ferah tutun siz elinizden geleni yaptiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşaretlediğin soru sayısını niye yazıyon aklında tutamıyo musun bi sayıyı

• Gollume kullanıcısına yanıt
    kamera var mıydı ki hocam sınıflarda hiç kamera yoktu
  • Dijital saatlerde var ama cogu calismiyor

• Bunları taktığınızı görse tüm ÖSYM çalışanları bile gülerdi. Umarım trolldür.. Yoksa gençlerin bu kadar vesveselendiğini görmek çok üzücü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Bunları taktığınızı görse tüm ÖSYM çalışanları bile gülerdi. Umarım trolldür.. Yoksa gençlerin bu kadar vesveselendiğini görmek çok üzücü..
    hocam anksiyete hastasıyım, hayatımdan yıllarımı çaldı bu hastalık. sen bana trol diyorsun. maalesef genç yaşta böyle olduk
  • Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, kusura bakma güzel dostum. Hiçbir sorun olmadığını temin ediyorum. Gönlünü ferah tutabilirsin.

• Hocam yeminle bizi sımavdan önce uyardılar cevapları yazıp çikarmayın diye. Aman hocam arayıp kendini belli etme niye bunu yaptın ?

• İşaretlediği soru sayısını yazmış, soruyu yazmamış.

Eğer ki bir yaptırım uygulanacaksa bu salonda gözetmenler tarafından tutanak tutulur.

Bunları kendinize niye dert ediyorsunuz anlamıyorum, relaks yahu.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Önceki senelerde karşılaştık dedi cevapları yazıp çıkan oluyomuş hocam mantıkli dusünürsek kaç işaretlediğini yazıp çıkanı da görmüslerdir. Eger o an bir şey olmadıysa arayıp da kendini ihbar etmesin bari .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

İşaretlediği soru sayısını yazmış, soruyu yazmamış.

Eğer ki bir yaptırım uygulanacaksa bu salonda gözetmenler tarafından tutanak tutulur.

Bunları kendinize niye dert ediyorsunuz anlamıyorum, relaks yahu.
    Tutanak frlan tutulmadı. Hatta gozetmenler herhangi bir not frlan da yazmadı. Umarım bir şey olmaz. Yoksa kahrolurum

• Bir şey olmaz hocam, sakin ol.
  • kafaya takma hocam. ben de ara sıra hiç olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. zehir ediyor insanın zamanını. Ölümün avcılık yaptığı bu dünyada kuşku ve pişmanlık için zaman yoktur.
  • boşuna stres yapmayın, ters bir durum olsaydı gözetmen sınav çıkışı müdahale ederdi size. bende de obsesif kompülsif bozukluk var sizi çok iyi anlıyorum ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.