Şimdi Ara

Peaky Blinders (2013) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
24
Favori
31.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x1'deyim muhtemelen bugün diziyi bitiririm. Dizide çok boş muhabbetler var, illa şu mafya-çete dizilerine kadın sokmak zorunda mısınız ısrarla? Yerli dizilerimiz gibi çok saçma sapan yerler var. Polly denen o**** karakter mesela çok sıkıyor, baydı resmen özellikle 2 ve 3. sezonlarda. Esme, Arthur'un karısı Linda ve yeni giren sendikacı kadın da öyle. Bir tek Tommy'nin kız kardeşi düzgün (o da 1. sezonda uyuzdu).

Aile öyle bir aile ki bakla ıslanmıyor ağızlarında hele 3. sezon deli oldum resmen herkes herkese, dışarıdakilere ailedeki tüm sırları, işleri anlatıyordu, hepsi çenebazın teki Tommy hariç. Bu yüzden senaryo çok saçma bir hâl alıyor. Böyle salak bir ailenin tüm şehri ele geçirecek kadar büyümesi çok saçma.

1. sezonda da müfettiş binbaşının kızı yaşındaki Grace'e aşık olması falan tam Türk klişesi bence resmen.

Genel olarak da müfettiş karakteri çok saçmaydı.

Bilmiyorum ne desem, dizi 2. sezondan sonra kendini izlettiriyor, hareketleniyor; tüm yazdıklarıma rağmen izlenebilir bir etkisi var ama yazdıklarımı da görmezden gelemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlienPickless9

Bir tek beni sarmadi galiba asiri sıkicı buldum
    al benden de o kadar. birinci bölümün yarısında bıraktım.
  • Ne efsane ne kestane orta karar bir dizi. İzlenmezse de bir şey kaybettirmez. Bunun yerine Boardwalk Empire için vakit harcamak daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obscenity

Bu mesaj silindi.
    18 Temmuz da ön gösterimi yapıldı. Ne zaman başlayacağı hakkında bildiğim kadarıyla net bir tarih yok ama 2019 da geleceği kesin.
  • Konu yukarılarda olunca başladı zannettim.

• Netflix'e 4 Ekim'de geliyormuş yeni sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Netflix'e 4 Ekim'de geliyormuş yeni sezon.
    Aslında çok geç bir tarih değil ancak ben sabretmem o zamana kadar. Torrent yolu göründü.
  • Henüz yeni bitirdim gerçekten efsaneydi, bazı kavga sahneleri iyi değil özellikler 1. sezonda.
  • 5.sezon bugün başlıyor
  • Saat 23.00'te geliyor yeni sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 25 Ağustos 2019; 12:49:8 >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Hocam bu diziyi hayatınızın merkez noktası mı yaptınız?

• Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Yok niye ki

• Beckham'ın da birkaç sahnesi varmış bu sezon.
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın lütfen. Sizin gibi tommy, thomas shelby gibi isim, nick alan insanlar var her yerde. Genel olarak yani. Durmadan bu dizi ile alakalı paylaşım yapanlar var, sigara-alkole özendiğini söyleyen insanlar vs vs. Ben de izliyorum ve bu karaktere en başından beri hayranım, ama böyle saçma sapan hareketler yapmıyorum.

Mahkemeye gidip isim, soyisim olarak thomas shelby yapan insanlar çıkabilir, şaşırmam.

• bbc 4 sezonluk recap yayınlasa bari diziyi unuttuk
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Dizi sağlam, en iyi dönem dizilerinden

• 5.sezon güzel başladı bence
    Niye kimse yorum yapmamış :(

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.