Bildirim
Pdr'yi yüzde 50 burs ve ingilizce okumak?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uppppp -
İngilizce bazı bölümler için zorunluluk
bazı bölümler için keyfi
pdr de ingilizce zorunlu değil ama ingilizce okursan bunun sana yararı da olur tabi
kpss düşünüyorsan türkçe pdr ye git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bazı bölümler için keyfi
pdr de ingilizce zorunlu değil ama ingilizce okursan bunun sana yararı da olur tabi
ne olacağını kestiremiyorum yani kesin olarak mezun olduktan sonra kpss hazırlanıcam diyemem. şartlara bağlı. özelde de çalışabilirim ekstra kpss de olabilir. sadece dersleri ingilizce görmek pdr gibi bir bölümde ne işime yarayacak? dediğim gibi özellerde yüzde 50 bursluların sıralamalarına baktığım türkçe pdrler daha yüksekti. benim de içime kurt düştü. acaba ingilizce bölüm tercih edilmediğinden mi sıralaması diğerine göre düşük diye.. -
quote:
Orijinalden alıntı: naziminpirayesi
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bazı bölümler için keyfi
ne olacağını kestiremiyorum yani kesin olarak mezun olduktan sonra kpss hazırlanıcam diyemem. şartlara bağlı. özelde de çalışabilirim ekstra kpss de olabilir. sadece dersleri ingilizce görmek pdr gibi bir bölümde ne işime yarayacak? dediğim gibi özellerde yüzde 50 bursluların sıralamalarına baktığım türkçe pdrler daha yüksekti. benim de içime kurt düştü. acaba ingilizce bölüm tercih edilmediğinden mi sıralaması diğerine göre düşük diye..
Pdr ciler genelde kpss ile devlete kapak atmaya bakarlar
sen de özel sektörde yükselmeye bakarsın
özel sektör düşünüyorsan ingilizce okuyabilirsin istersen
Kpss düşünüyorsan türkçe oku kolayca bitsin
pdrden mezun olunca seni klinik yüksek lisansa kabul eden bir üniversite olursa klinik yüksek lisansın bittiğinde özel hastane ve kliniklerde psikolog olarak çalışabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kamu düşünüyosan dilin bir önemi yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X