Şimdi Ara

Pdr'yi yüzde 50 burs ve ingilizce okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldaki özel üniv. ingilizce okunur mu sizce? Ya bakıyorum ingilizce'li sıralamalar daha düşük. Yüzde 50 bursla 65 bin ile alıyosa yüzde 50 burs +ing eğitim 90 binlerde almış. Pdr ing okunmaz mı? Mesela iibf bölümlerini ing okumak büyük avantaj. Aynı şey pdr için geçerli olmaz mı?

• uppppp
  • İngilizce bazı bölümler için zorunluluk
    bazı bölümler için keyfi
    pdr de ingilizce zorunlu değil ama ingilizce okursan bunun sana yararı da olur tabi
    kpss düşünüyorsan türkçe pdr ye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

İngilizce bazı bölümler için zorunluluk
    bazı bölümler için keyfi
    pdr de ingilizce zorunlu değil ama ingilizce okursan bunun sana yararı da olur tabi

ne olacağını kestiremiyorum yani kesin olarak mezun olduktan sonra kpss hazırlanıcam diyemem. şartlara bağlı. özelde de çalışabilirim ekstra kpss de olabilir. sadece dersleri ingilizce görmek pdr gibi bir bölümde ne işime yarayacak? dediğim gibi özellerde yüzde 50 bursluların sıralamalarına baktığım türkçe pdrler daha yüksekti. benim de içime kurt düştü. acaba ingilizce bölüm tercih edilmediğinden mi sıralaması diğerine göre düşük diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naziminpirayesi

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

İngilizce bazı bölümler için zorunluluk
    bazı bölümler için keyfi

ne olacağını kestiremiyorum yani kesin olarak mezun olduktan sonra kpss hazırlanıcam diyemem. şartlara bağlı. özelde de çalışabilirim ekstra kpss de olabilir. sadece dersleri ingilizce görmek pdr gibi bir bölümde ne işime yarayacak? dediğim gibi özellerde yüzde 50 bursluların sıralamalarına baktığım türkçe pdrler daha yüksekti. benim de içime kurt düştü. acaba ingilizce bölüm tercih edilmediğinden mi sıralaması diğerine göre düşük diye..

Pdr ciler genelde kpss ile devlete kapak atmaya bakarlar
    sen de özel sektörde yükselmeye bakarsın
    özel sektör düşünüyorsan ingilizce okuyabilirsin istersen
    Kpss düşünüyorsan türkçe oku kolayca bitsin
    pdrden mezun olunca seni klinik yüksek lisansa kabul eden bir üniversite olursa klinik yüksek lisansın bittiğinde özel hastane ve kliniklerde psikolog olarak çalışabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamu düşünüyosan dilin bir önemi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.